Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Hadi ya olsun cnm sen sağlığını düşün
evet biliyorum o ilacı ablam içiyodu kıpkırmızı şişede kırıp içiyodu..

evet heyecanla bekliyodum ama hüsran..oturup ağladım napalım kızmet daha da adet olmadım..doktor streslisin dedi ondan..bide hapı bıraktığım için gecikirmiş...heralde psikolojikmen etkilendiğim için o aşermeler bulantılar :)

Olsun cnm üzülmee hayırlısı Allah tan
elbet güzel haberlerini alıcaz elbet kavuşacaksın bebeğne

Son düzenleme:

Bi çoğumuz yaşıyoruz o psikolojik belirtileri ister istemez etkkileniyo insan

durumlar okadar karışıkki biz çok istiyoruz bbişleri vucudumuzda tepki gösterio heralde benim hiç gögsüm acımazdı geçen ay gögüslerim o kadar ağeıdı ve üstelik adet görecek olduğum zamanki başka hiç bir belirti yoktu bekledim o güne kadar mens olmadım Allah dedim varmı bişey kanda baktırdım negatif yine hüsran ve 2 gün sonra geldi 7 aydır uğrasıyoruz çok zorluyorum aklıma getirmicem diye ama mens yaklaştıkça kendimi gebelikle ilgili konulara bakarken buluyorum inş hamişsindir güzel haberlerini alırız

Merhaba kızlar size birşey danışacağım.bnm batım 8-9 Eylül gibiydi suanda 36. Gunumdeyim ve hala adet olmadım.oyle asırı stresli bir donemde geçirmedim bu ay. İki kez idrar testi yaptım negatif cikti. Sizcede garip değilimi ya.36 gün siklusa göre cok fazlaDaha önce bu kadar gecikme olmamıştı. Bir kez oldu uç ay önce ozaman asırı stres altındsaydım. Stres bittiği gibi adet olmuştum . Ama simdi oyle bir durumda yok.

sdece kendimi sanıyordum ama yalnız değilmişim Allah ım verecek olan sensin senden istiyoruz bizi meleklerimizden mahrum bırakma amin

ah arkadaşım ah. hepimizin ortak derdi. boşuna demiyorum kafayı yiyoruz galiba diye :))

yumurtan çatlamamış olabilir dr git bence

ah arkadaşım ah. hepimizin ortak derdi. boşuna demiyorum kafayı yiyoruz galiba diye :))

daha önceden yani bebiş düşünmeden önce etrafımda şimdi benim gibi olanlar vardı onlara stres yapmayın herşeyin bi zamanı var falan diodum ama kendi başıma gelince öle olmadığını anladım bakalım kısmet nezaman 20 eylülü bekliyorum Allah adua ediyorum 17 eylül doğum günüm bana dogum günü hediyesi ver diye

canım gecen ay bende de oldu doktora giddim pko (kist) dedi istersen geç kalmadan git ilaç tedavisi falan olursun ama ikinci olasılık geç döllenmiş olabilirsin biraz daha bekle istersen.

benim de 34.günüm adet olmadım..kanda gebelik çıkmadı. 0,10 idrarda negatif...hala beklemedeyim yani...kafamıza çok takıyoruz ondan galiba

kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.

kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok

Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım

Adetimde hala yok

çok ilginç yaa bunu bile anlayamıyorlar..bizse doktorlara nekadar ümit baqlıyoruz...biri kist diyor öbürü kese
inşallah kesedir diyelin ve bebişin seninledir cnm...lütfen bize hemen haber ver olurmu?

ne kese ne kist çıktı.Okadar umutlandırdıki doktorlar beni.Resmen yıkıldım.

Halbuki bu ay kistlerim gitsin yeter diyordum..Ama şimdi sevinemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…