Hadi ya olsun cnm sen sağlığını düşün
evet biliyorum o ilacı ablam içiyodu kıpkırmızı şişede kırıp içiyodu..
evet heyecanla bekliyodum ama hüsran..oturup ağladımnapalım kızmet daha da adet olmadım..doktor streslisin dedi ondan..bide hapı bıraktığım için gecikirmiş...heralde psikolojikmen etkilendiğim için o aşermeler bulantılar :)
Olsun cnm üzülmee hayırlısı Allah tan
elbet güzel haberlerini alıcaz elbet kavuşacaksın bebeğne
reglime daha 1 hafta var.bundan bikaç gün öncesine kadar kasık ağrım vardı gelip giden.gazım vardı o hala var.bazen bacakta bi çekilme hissediyorum.akıntım çoktu bikaç gün önce ama şuan çok az.göğüslerimde şişlik farkediyorum ama herhangi bi acı yok.bikaçgün önce sık sık regl olacakmışım gibi ağrı çekiyordum.kıvrandırmıyordu ama rahatsız ediciydi.şimdi bikaç saniye gelip gidiyor aynı ağrı.
vallahi daraldım.
daha regl olmama 9 gün var ama kasık ağrılarım başladı :))) hayır yani psikolojik olduğunu bilmesem noluyo yav dicem :)) ama son 8 aydır kendime hep bunu yapıyorum. dinleme kendini diyorum, işine gücüne bak ama nafile. azıcık boşluk bulsam hemen aklım karnımda. özellikle de bu siteye girince kasık ağrıları artıyor :))) kafayı yiyoruz valla..
durumlar okadar karışıkki biz çok istiyoruz bbişleri vucudumuzda tepki gösterio heralde benim hiç gögsüm acımazdı geçen ay gögüslerim o kadar ağeıdı ve üstelik adet görecek olduğum zamanki başka hiç bir belirti yoktu bekledim o güne kadar mens olmadım Allah dedim varmı bişey kanda baktırdım negatif yine hüsran ve 2 gün sonra geldi 7 aydır uğrasıyoruz çok zorluyorum aklıma getirmicem diye ama mens yaklaştıkça kendimi gebelikle ilgili konulara bakarken buluyorum inş hamişsindir güzel haberlerini alırız
Merhaba kızlar size birşey danışacağım.bnm batım 8-9 Eylül gibiydi suanda 36. Gunumdeyim ve hala adet olmadım.oyle asırı stresli bir donemde geçirmedim bu ay. İki kez idrar testi yaptım negatif cikti. Sizcede garip değilimi ya.36 gün siklusa göre cok fazlaDaha önce bu kadar gecikme olmamıştı. Bir kez oldu uç ay önce ozaman asırı stres altındsaydım. Stres bittiği gibi adet olmuştum . Ama simdi oyle bir durumda yok.
ah arkadaşım ah. hepimizin ortak derdi. boşuna demiyorum kafayı yiyoruz galiba diye :))
yumurtan çatlamamış olabilir dr git bence
Merhaba kızlar size birşey danışacağım.bnm batım 8-9 Eylül gibiydi suanda 36. Gunumdeyim ve hala adet olmadım.oyle asırı stresli bir donemde geçirmedim bu ay. İki kez idrar testi yaptım negatif cikti. Sizcede garip değilimi ya.36 gün siklusa göre cok fazlaDaha önce bu kadar gecikme olmamıştı. Bir kez oldu uç ay önce ozaman asırı stres altındsaydım. Stres bittiği gibi adet olmuştum . Ama simdi oyle bir durumda yok.
Değerin düşmesi ne demek canım?kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.
Değerin düşmesi ne demek canım?
çok ilginç yaa bunu bile anlayamıyorlar..bizse doktorlara nekadar ümit baqlıyoruz...biri kist diyor öbürü kese
inşallah kesedir diyelin ve bebişin seninledir cnm...lütfen bize hemen haber ver olurmu?
kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?