Ama amakan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok
Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım
Adetimde hala yok
Ne güzel haberler almıştım bugün ve bu ikinci kötü haber. Şimdi bebeğinin kanmayı yokolmasını mı bekleyeceksin offf çok zor Allah dayanma gücü versincanım bebek tutunamamış.düşük yapıcam
canım bebek tutunamamış.düşük yapıcam
Ama amaHakkında hayırlısı buymuş. Kist olmadığına sevin. Soğan kürü işe yaramış.
Hayal kırıklığı yaşamana çok üzüldüm. İnsan bir süre etkisinden çıkamıyor ama sonra geçiyor emin ol.
[/B]
canım nasıl düşmüş yani kimyasal gebelik falanmıymış canım,cok üzüldümm
Ne güzel haberler almıştım bugün ve bu ikinci kötü haber. Şimdi bebeğinin kanmayı yokolmasını mı bekleyeceksin offf çok zor Allah dayanma gücü versin
kesin mi yaayükselme ihtimali yok mu??
canım bebek tutunamamış.düşük yapıcam
kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.
kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok
Adetimde hala yok
Hadi yaaaa üzüldüm tubişim...
Hayırlısı böyleymiş demekki ne dicemi bilmeedm cokta sevinmiştik
sanmıyorum canım.nette araştırdım deger düşerse gebelik bozulmuştur ve yükselmez diyor.
ki zaten daha öncede yaşamıştım.yükselmiyor canım...
kızlar ikiniz içinde dicek bişey bulamıyorum çok üzgünüm..inanın sözün bittiqi yerdeyim...Allaha sıqınalım arkadaşlar bundada vardır bir hayır..inşallah gelecek ay müjdeli haberlerinizi alırız..üzülmeyin nolur..
zamanı değilmiş ne diyebiliriz ki canım?
inşallah sana seviniriz
Adetimde hala yok
sağolasın canım.ama eger düşük yaparsam 1-2 ay dinlenirim.hemen hamilelik düşünmem.tabi rabbim herşeyin daha iyisini bilir.
vücut çık yıpranıyor.az kendime geleyim.eşime oğluma daha fazla zaman ayırıcam.canlarım onlar benim.Allah'a çok şükür sarılacak bir evladım var.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.o degeri yüksek beklerken düşük görmek çok kötüydü...
sağolasın canım.ama eger düşük yaparsam 1-2 ay dinlenirim.hemen hamilelik düşünmem.tabi rabbim herşeyin daha iyisini bilir.
vücut çık yıpranıyor.az kendime geleyim.eşime oğluma daha fazla zaman ayırıcam.canlarım onlar benim.Allah'a çok şükür sarılacak bir evladım var.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.o degeri yüksek beklerken düşük görmek çok kötüydü...
CAnım benmm en azından sevinecek bi taraf var kistlerin yok artık kafan daha rahat olsun dilerim önümüzdeki ay güzel haberlerini alırıs..
Adetimde hala yok
Adetimde hala yok
kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.
canım dr kontrolüne gitmedim.sağlık ocagına sabah gittiğimde oradaki dr tutunamamış olabilir demişti.
demekki tutunamamış.
saol canım herşeyde vardır bir hayır ya.
saol canım Allah razı olsun
şu an için kanamam agrım felan yok.
bekliyorum bakalım
sanmıyorum canım.nette araştırdım deger düşerse gebelik bozulmuştur ve yükselmez diyor.
ki zaten daha öncede yaşamıştım.yükselmiyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?