Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

zamanı değilmiş ne diyebiliriz ki canım?
inşallah sana seviniriz

ya tubıssss cok uzuldum cnm bnm ya allah senın ve aılenn yardımcısı olsun ama uzulme ya gene olr ınsallah rabbm daha hayrlısını verr ınsallah demkkı hayrlısı deılmıs uzulme demk sacma bılıorm ama gercktn cok uzuldum ya sok oldm okuyunca hc beklemıodum

Tugbilosh canım üzüldüm senın ıcın..olsun bıdahakı seferde olur sen hıc merak etme...bı adım attın nasılsa canım..üzme kendını

Tugbilosh canım üzüldüm senın ıcın..olsun bıdahakı seferde olur sen hıc merak etme...bı adım attın nasılsa canım..üzme kendını

selam arkadaslar ben de doktora gıttım bugun.allahıma sukurler olsun degerım 1243cıktı.keseyı gorduk.15 gun sonra allhım ızın verırse kalp atısını duymak ıcın gıdecegım.allhım hepınıze dua edıyorum hayırlısıyla sıze de nasıp etsın ıns.sız de dualarınızda bana yer verın olur mu?

cok sevındım canım adına..tebrik ederım....allahın ıznıyle tamamına erdırsın ınsallah

Maşallah canım hayırlı olsun inşallahhh...

rabbim gönlüne göre vermiş. darısı bize inşallahhh...

canım belirtilerin nerelerdi. benim adetime 10 gün var şuan belirtim yok

Maşallah canım hayırlı olsun inşallahhh...

rabbim gönlüne göre vermiş. darısı bize inşallahhh...

canım belirtilerin nerelerdi. benim adetime 10 gün var şuan belirtim yok

amın canım allhım sızlere de nasıp etsın ıns.canım benım belırtılerım adet tarıhımden sonra basladı.adete bır gun kala 1 damla kahve kırmızı gelddı,peceteye sılınce.hatta agladım bn yıne olmadı dıye.yıne adet olacagım gun ve gece belım cok agrıdı aynı adet olacakmısım gıbı,hatta lavaboya tasındım yanı.kasık batmalarım oldu arada.goguslerım ancak hafıf acımaya basladı.ama mıde kazınmam basladı adet gunum gelmeden,yemek yemeyınce sabah bulanıyordu resmen.sımdı de agrıyor gecelerı.mıdem bnm cok hassasta ondanmıs sanırım doktor soyledı.umarım yardımcı olmusumdur canım.ama cok belırtıye takılma benden sana tavsıye,cok kısısel cunku.ben cok takıldım cok uzuldum ondan soyluyorum.

saol tatlım Allah tamamına erdirsin inşallahhh... inşallahh bizede nasip olur

benımde ılk olur ınsallah nezamandır beklıyorsun

canım ben marttam berı denıyorum da prolaktın yuksekmıs bılmıyordum.nısanda dusurunce prolaktını hamıle kaldım o ay ama kımyasalmıs.gecen ay yıne yukselmıs bu ay ılac kullanıp dusurunce sukur hamıle kalmısım.ıns bu kez tutunur bebısım ıns ıns.sen ne zamndır ıstıyorsun

bende hazirandan beri istiyoruz ama cok dıkkat etmemistik son bır ayda cok dıkkat ettık bakalım ınsallah hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…