bende hazirandan beri istiyoruz ama cok dıkkat etmemistik son bır ayda cok dıkkat ettık bakalım ınsallah hayırlısı
hayırlısı canım valla zormus bu ısler.ha dıyınce olmuyormus.allhım en guzel zamnı bılıyordur mutlaka.
Kızlar iyi akşamlar. Bat a tam 7 gün var.
Afedersiniz dün akşam ve bugün 2 saat önce midem ağzıma geldi gitti. Aniden oldu ikisi de.
Göğüslerim hala acıyor ay başından beri. Hayırlısı Allah tan.
Tubilosh çok üzüldüm ama Allahın takdiri. Hayırlısı
evet..bazılarında ha deyınce oluyor ama bazen allah sınıyor bızınezaman hayırlısıysa nezaman dogru zamansa ozaman ama iste isteyip beklemek zor gelıyo ınsana
bu belırtıler olabılır ama olmayabılırde..zamana bırak bence...bebisın senınleyse gün gectikce anlarsın daha da cok hıssedersın.. insallah ıstedıgın olur canım
evet canım hep hayırlısını ıstedım ama olmayınca da dayanamadım agladım.ınsanoglu ıste.allhım en guzel zamnı bılır.allh nasıp ederse bebısım babasının dogum gunune gelıyor.bnu cok ıstıyordum eskıden berı.demkkı bu zamn olması gereklıymıs.allahım bılır bızım ıcın en ıyısını ne desek bos.
Zamana bıraktım. Hazirandan beri bekliyoruz. İlk 2 ay çok ehvam yaptım. Şimdi daha sakinim. Dinginleştim olmazsada bir dahaki ay deneyeceğiz.
evet canım..nıtekim istedigin oldu canım..allah tamamıyla kollarına almayı nasıp etsın ınsallah..yüregını temiz tut hersey olur ınsallah..darısı benım basıma
benimde gecen ay adette hormon tesi yaptırdım 77.9 çıktı dostinex verdi kullanıyorum adete 10 gün var inşallah benimde bebegim tutar :)canım ben marttam berı denıyorum da prolaktın yuksekmıs bılmıyordum.nısanda dusurunce prolaktını hamıle kaldım o ay ama kımyasalmıs.gecen ay yıne yukselmıs bu ay ılac kullanıp dusurunce sukur hamıle kalmısım.ıns bu kez tutunur bebısım ıns ıns.sen ne zamndır ıstıyorsun
evet denemekten vazgecmeyın allah gönlünüze göre verır ınsallah..bızde beklıyoruz ıste bakalım yarın adet olmam gerekıyor bakalım ne olcaksenın ılk bebegınmı olcak canım
ıns canım sorun cıkmaz da gelır benım de bebısım.ıns dualarım sızınle zamanı gelınce gelır hıc stres yapma canım yoksa gelmıyor ınatcı bebısler
Nasip olursa ilk bebeğimiz olacak. Evimiz şenlenecek bereketimiz artacak inşallah tatlımmmm :))))
birseyı cok istersen olmazmıs zaten
evet canım aynen.valla bu ay stres yapmadım hıc,umut ettım sadece ve cok calısmaallahım yuzumuzu guldurdu,sonuna kadar gelır ıns.sızlerın de yuzunu guldurur allhım ıns
bende stres yapmadım sayılır ama cok dıkkat ettım bu ay..cok calısma dedıgın olay istekısmet bakalım..bazı ınsanlar senelerce denıyor insallah bebislerımız bızı okadar bekletmezler
kızlar maalesef 27.01
deÄerim düÅmüÅ.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı deÄilmiÅ.
insallah canısı...nezaman BAT
canım 21 inde. Haziran ve temmuzda ayın 20 sinde oldum. Ağustosta 21 nde. yaklaşık 31 gün sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?