kızlar biraz toparlandım geldim..
Bu sefer yumurtalama günü,BAT hesaplamıyacam..Bu şekilde deniyecem birde
canım hesaplamasanda nezaman olacagını bılıyosun..istediigin sürece o hep öyle olacak..elınde olmadan yanıbu ay gectımi
daha adet olmadım.Ama bu ay geçti.Bugün bütün umutlarım kan testiyle son buldu..
Kizlaarr hastalandım galibaama cok garip bı sekilde pembe pembe ve sabahtan beri bı ped dolmadı;(ilk defa yasıyorum böyle bişey.normalde yarın olmaliydim;(
Ya biliyorum canım olabiliyor tabi öyle seyler benim ilk defa olunca şaşırdım.ben hastalandım kabul ediyorum kendimi;(zaten yumurtlama donemi bitti diyip erken bitirmiştik calismalari.tecrubesizlik iste)ilk denememizdi zaten.insallah cok bekletmez bebislerimiz
dualarımızdasın cnm sende bizleri unutma olurmuselam arkadaslar ben de doktora gıttım bugun.allahıma sukurler olsun degerım 1243cıktı.keseyı gorduk.15 gun sonra allhım ızın verırse kalp atısını duymak ıcın gıdecegım.allhım hepınıze dua edıyorum hayırlısıyla sıze de nasıp etsın ıns.sız de dualarınızda bana yer verın olur mu?
Kizlaarr hastalandım galibaama cok garip bı sekilde pembe pembe ve sabahtan beri bı ped dolmadı;(ilk defa yasıyorum böyle bişey.normalde yarın olmaliydim;(
Artık Ekim topiciğine transfer olabilirim sanırım.bizim grubun adı neydi Ekim ayı icin?
öncelikle konu başlığı için kocaman AMİİİİİİİİİİNNNNNN diyorum.
bugün saat 11 de ilk aşılamamı oldum.umarım sonucu iyi olur da sonuncu aşılamam olur aynı zamanda.bakalım ayın 28 inde belli olacak.benim için de dua edin inşalllah.rabbim bu uğurda kollarımızı boş bırakmasın...
nasıl yanı..bıı anlat hele
Kızlar ben geldim..
Kafam karışık sinirlerim bozuk
Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..
Daha sonra özele gittim.doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..
Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..
Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...
Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu
kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok
Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım
Adetimde hala yok
arkadaşlar biz eşimle boşanıyoruz. çok kötüyüm. saatlerdir ağlıyorum
arkadaÅlar biz eÅimle boÅanıyoruz. çok kötüyüm. saatlerdir aÄlıyorum
arkadaÅlar biz eÅimle boÅanıyoruz. çok kötüyüm. saatlerdir aÄlıyorum
ne oldu canım ya öyle birden mi bebek isterken...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?