Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar biraz toparlandım geldim..

Bu sefer yumurtalama günü,BAT hesaplamıyacam..Bu şekilde deniyecem birde

Kizlaarr hastalandım galibaama cok garip bı sekilde pembe pembe ve sabahtan beri bı ped dolmadı;(ilk defa yasıyorum böyle bişey.normalde yarın olmaliydim;(

Kizlaarr hastalandım galibaama cok garip bı sekilde pembe pembe ve sabahtan beri bı ped dolmadı;(ilk defa yasıyorum böyle bişey.normalde yarın olmaliydim;(

bekle bakalım benımde bı ay tuhaf gelmıstı sonrakı ay normallesti ümidi kırmak ıstemıyorum yarında süphelı olursa test yap umarım ıyı haber olur

Ya biliyorum canım olabiliyor tabi öyle seyler benim ilk defa olunca şaşırdım.ben hastalandım kabul ediyorum kendimi;(zaten yumurtlama donemi bitti diyip erken bitirmiştik calismalari.tecrubesizlik iste)ilk denememizdi zaten.insallah cok bekletmez bebislerimiz

ılk defaysa hıc üzme kendını. daha bebisin olacagı zamanın coooookk cok yıne üzülür insan bılıyorum..hayal kırıklıgı maalesef

dualarımızdasın cnm sende bizleri unutma olurmu

canım bu mevsimsel sanırım bnmde 28 günde olur son 2 aydır 2 gün önce oluyorum..

Son düzenleme:
öncelikle konu başlığı için kocaman AMİİİİİİİİİİNNNNNN diyorum.

bugün saat 11 de ilk aşılamamı oldum.umarım sonucu iyi olur da sonuncu aşılamam olur aynı zamanda.bakalım ayın 28 inde belli olacak.benim için de dua edin inşalllah.rabbim bu uğurda kollarımızı boş bırakmasın...

dualarımız seninle canım

nasıl yanı..bıı anlat hele

kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok

Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım

Adetimde hala yok

Bak canım malesef böyle

beni dun geceden beri bi ateş basıyo bi üşüyorum bide bugun farkettim göğsüm şişmiş sanırsam........
2 gunum var daha :26:

kimsecikler yokmusss kiii?=(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…