Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

umarım yinede hamileyimdir. benim için acımı azaltacak bişey olmuş olur.
eşim beni aldatmış. bugün öğrendim. ama ben bunu kabul edemem.

zor bi durum yasamayan bilmez sizin icin hayirlisi neyse o olsun ama kendini asla birakma

Canım yaa, çok üzüldüm inan ki. Ben de aynı durumu Mart ayında yaşadığım için, o duyguyu, yıkımı çok iyi anlayabiliyorum. Hatırlarsan yazmıştım sana, Beta HCG'ni takip ettir, değerin benim gibi düşük, takip altında olmalısın canım demiştim, offf yaa tedbir almana bile fırsat olmadı... Canım, bu aşamadan sonra yapman gereken 2 den fazla düşüğün olduysa ki ben öyle hatırlıyorum, kadın doğum uzmanına gitmelisin. Sana pıhtılaşma testleri vs. yapıp bebeğin tutunmasının pıhtılaşma probleminden kaynaklı olup olmadığına bakacaklar ve sonuca göre de tedaviye başlayacaklar. (Coraspin veriyorlar genelde) Ayrıca seninki erken düşük olduğu için korunmana gerek yok, daha büyük düşüklerde ya da kürtajlarda veriyorlar o süreyi. Ama sen adetinin sökülmesini beklemelisin, HCG değerin sıfırlanmalı, o yüzden planlama öncesi tekrar Beta HCG yaptırmalısın vücut tamamen attı mı diyerekten. Ama canım bak nolursun doktora gitmeyi ihmal etme, aynı sorunlarla karşılaşma bir daha, lütfen ve lütfen önemse bu tavsiyelerimi

Nasıl yani açık açık aldatıyorum mu dedi?

hayır demedi. ama aldattığı kadın bana mesaj attı. eşimle birlikte olduğunu söyledi. benim eşim için kendi eşinden ayrılmış. bizim boşanmamızı beklemiş bakmış olan bişey yok bana mesaj atmış. ben eşimi bırakayım diye.

bunları duyunca üzülüyorum yanı bı terslık oldu degılmı

e eşin ne diyor?? bir açıklaması yok mu??

İnanamıyorum... Umarım cocuğunuz yoktur... nikahını verme sürüm sürüm surundur burunlarından getir...

zor bi durum yasamayan bilmez sizin icin hayirlisi neyse o olsun ama kendini asla birakma

kaldıramıyorum. ben uzun zamandır onun uzakta yaşamasına sabrettim. sadece haftasonu evde olmasına dayandım. hatta bazen 15 günde bir gelmesine. işi budur dedim. ben bunu haketmemiştim.

kim kabullenir bu durumu

Böyle bişeyi kabul edemem ayrılacağız dıyorsun bu sekildeyken olay cocuk beklemenin mantığı nedir ben şahsen böyle bı adamın çocuğunu doğurmam... Ailemin yanına yerleşir nikahımı da vermem surundurum gittiği yere kadar...

yumurtalıklar kabul etmıyor yanı öylemi

Hayır canım, döllenme gerçekleşiyor, gebelik var fakat doktorlar bunu sağlıksız sperm ve yumurta çiftleşmesi ya da pıhtılaşmadan kaynaklı yerleşememe olarak tanımlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…