umarım yinede hamileyimdir. benim için acımı azaltacak biÅey olmuÅ olur.
eÅim beni aldatmıÅ. bugün öÄrendim. ama ben bunu kabul edemem.
arkadaşlar biz eşimle boşanıyoruz. çok kötüyüm. saatlerdir ağlıyorum
Nasıl yani açık açık aldatıyorum mu dedi?
Canım yaa, çok üzüldüm inan ki. Ben de aynı durumu Mart ayında yaşadığım için, o duyguyu, yıkımı çok iyi anlayabiliyorum. Hatırlarsan yazmıştım sana, Beta HCG'ni takip ettir, değerin benim gibi düşük, takip altında olmalısın canım demiştim, offf yaa tedbir almana bile fırsat olmadı... Canım, bu aşamadan sonra yapman gereken 2 den fazla düşüğün olduysa ki ben öyle hatırlıyorum, kadın doğum uzmanına gitmelisin. Sana pıhtılaşma testleri vs. yapıp bebeğin tutunmasının pıhtılaşma probleminden kaynaklı olup olmadığına bakacaklar ve sonuca göre de tedaviye başlayacaklar. (Coraspin veriyorlar genelde) Ayrıca seninki erken düşük olduğu için korunmana gerek yok, daha büyük düşüklerde ya da kürtajlarda veriyorlar o süreyi. Ama sen adetinin sökülmesini beklemelisin, HCG değerin sıfırlanmalı, o yüzden planlama öncesi tekrar Beta HCG yaptırmalısın vücut tamamen attı mı diyerekten. Ama canım bak nolursun doktora gitmeyi ihmal etme, aynı sorunlarla karşılaşma bir daha, lütfen ve lütfen önemse bu tavsiyelerimi
arkadaşlar biz eşimle boşanıyoruz. çok kötüyüm. saatlerdir ağlıyorum
bunları duyunca üzülüyorum yanı bı terslık oldu degılmı
hayır demedi. ama aldattığı kadın bana mesaj attı. eşimle birlikte olduğunu söyledi. benim eşim için kendi eşinden ayrılmış. bizim boşanmamızı beklemiş bakmış olan bişey yok bana mesaj atmış. ben eşimi bırakayım diye.
hayır demedi. ama aldattığı kadın bana mesaj attı. eşimle birlikte olduğunu söyledi. benim eşim için kendi eşinden ayrılmış. bizim boşanmamızı beklemiş bakmış olan bişey yok bana mesaj atmış. ben eşimi bırakayım diye.
İnanamıyorum... Umarım cocuğunuz yoktur... nikahını verme sürüm sürüm surundur burunlarından getir...
e eşin ne diyor?? bir açıklaması yok mu??
öyle deme lütfen. inşallah vardır bebeğim.
sürüm sürüm süründürsem ne olacak. ne kazanıcam. daha çok yıpranmıcakmıyım.
zor bi durum yasamayan bilmez sizin icin hayirlisi neyse o olsun ama kendini asla birakma
tabiki inkar ediyor. ama artık yapacak bişey yok.
kadına öyle bi umut vermişki kadın eşinden bile boşanmış.
siz olsaydınız kabullenirmiydiniz?
allah yardımcın olsun arkadasım..sana fıkır vermek bıze düsmez en ıyısını sen bılırsın..yanlız unutma bu günlerde gececek
yumurtalıklar kabul etmıyor yanı öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?