zamana bırakmanı önerırım canım..her duyduguna ınanma derım.....mantıklı düsünmek zor olur ama hemen karar verme ıstersen
tabiki inkar ediyor. ama artık yapacak bişey yok.
kadına öyle bi umut vermişki kadın eşinden bile boşanmış.
siz olsaydınız kabullenirmiydiniz?
şu an ne desek boş olay çok yeni.. hazmetmek elbette zor.. bence ilk şoku atlatana kadar bekle ağla akıt zehrini.. pişman olduğuna emin olursan ikna olursan tekrar düşünürsün.eşin seni seviyor bence seni kafasında bitirseydi bebek düşünmezdi.. ani karar verme derim ben..
Böyle bişeyi kabul edemem ayrılacağız dıyorsun bu sekildeyken olay cocuk beklemenin mantığı nedir ben şahsen böyle bı adamın çocuğunu doğurmam... Ailemin yanına yerleşir nikahımı da vermem surundurum gittiği yere kadar...
seven biri başka bir kadına bu kadar umut verirmi. eşinden boşanmış kadın benim eşim için. en azından böyle bu durumda kadını bırakırdı boşanma ben yapamam derdi. ama yapmamış. demekki umut vermiş. bence çocuk falanda istemiyodu koca ayda 1 kere beraber olduk. demekki bu yüzden eve gelmiyordu. ama şu an Allaha yalvarıyorum o tek gecenin meyvası olsun bende. büyük bir mucize olur belki ama olur inşallah.
ama onu affetmem mümkün değil. ihanet bu. 2 yıl boyunca başka bir kadınla birlikteymiş. beni salak yerine koymuş
Arkadaşım, uzaktan böyle şeyler söylemek kolay oluyor fakat durumu yaşayan biri için bunları düşünmek ya da karar vermek zor olsa gerek. Biz burada ne söylesek boş diye düşünüyorum ben şahsen...
yani böyle düşünmem yanlışmı. bunu yutmalımıyım. affedemem ben. 2-3 tane çocuğum olsa bile affedemem.
Böyle bişeyi kabul edemem ayrılacağız dıyorsun bu sekildeyken olay cocuk beklemenin mantığı nedir ben şahsen böyle bı adamın çocuğunu doğurmam... Ailemin yanına yerleşir nikahımı da vermem surundurum gittiği yere kadar...
Arkadaşım, uzaktan böyle şeyler söylemek kolay oluyor fakat durumu yaşayan biri için bunları düşünmek ya da karar vermek zor olsa gerek. Biz burada ne söylesek boş diye düşünüyorum ben şahsen...
Haklisin Allah kimseye yaşatmasın çok acı bı durum ama ben arkadasın hala ins hamileyimdir falan demesine takıldım
Yani hadi hamile adamda cocuk hatrina pişman oldu barıştılar doğurdu arkadas da sonra kucağında çocukla boşanmak daha mı iyi bunu anlamıyorum
eger yaptıysa bır kere affettinmı ardı arkası kesılmezmı dıye düsünmek lazım.. ama bana sorarsan bıraz zaman bırakın ıkınızde düsünün tasının bıraz mesafelı olun sebeblerını oturup düsünün..belkı bır karara varırsınız hemen karar verme derım sadece yoksa davanda haklısın canım
bizim bu konuda ne desek bos..herkez baska düsünür bızım düsüncemızle etkılenmesın arkadasımız...sakın kafayla düsünsün önce
canım düşüncek bişey yok bitti artık. pazartesi gidip dava açıcam. istesem o kadından bile şikayetci olup tazminat alabiliyormuşum. ama hiçbirini yapmıcam. bir an önce bitsin. hiç bişey istemiyorum.
bunun affedilir yani varmı. yok.
bi kendinizde dşünün. aynısını yapmazmıydınız
peki esinin bahanesı ne?? ne dıyo yanı savunması varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?