Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

tabiki inkar ediyor. ama artık yapacak bişey yok.

kadına öyle bi umut vermişki kadın eşinden bile boşanmış.

siz olsaydınız kabullenirmiydiniz?

şu an ne desek boş olay çok yeni.. hazmetmek elbette zor.. bence ilk şoku atlatana kadar bekle ağla akıt zehrini.. pişman olduğuna emin olursan ikna olursan tekrar düşünürsün.eşin seni seviyor bence seni kafasında bitirseydi bebek düşünmezdi.. ani karar verme derim ben..

seven biri başka bir kadına bu kadar umut verirmi. eşinden boşanmış kadın benim eşim için. en azından böyle bu durumda kadını bırakırdı boşanma ben yapamam derdi. ama yapmamış. demekki umut vermiş. bence çocuk falanda istemiyodu koca ayda 1 kere beraber olduk. demekki bu yüzden eve gelmiyordu. ama şu an Allaha yalvarıyorum o tek gecenin meyvası olsun bende. büyük bir mucize olur belki ama olur inşallah.

ama onu affetmem mümkün değil. ihanet bu. 2 yıl boyunca başka bir kadınla birlikteymiş. beni salak yerine koymuş

Arkadaşım, uzaktan böyle şeyler söylemek kolay oluyor fakat durumu yaşayan biri için bunları düşünmek ya da karar vermek zor olsa gerek. Biz burada ne söylesek boş diye düşünüyorum ben şahsen...

hmm ben eve gelmediğini bilmiyorum tabi.. ne yaşadığını sen biliyorsun... çok fazla yıpratma kendini..

Arkadaşım, uzaktan böyle şeyler söylemek kolay oluyor fakat durumu yaşayan biri için bunları düşünmek ya da karar vermek zor olsa gerek. Biz burada ne söylesek boş diye düşünüyorum ben şahsen...

Haklisin Allah kimseye yaşatmasın çok acı bı durum ama ben arkadasın hala ins hamileyimdir falan demesine takıldım
Yani hadi hamile adamda cocuk hatrina pişman oldu barıştılar doğurdu arkadas da sonra kucağında çocukla boşanmak daha mı iyi bunu anlamıyorum

yani böyle düşünmem yanlışmı. bunu yutmalımıyım. affedemem ben. 2-3 tane çocuğum olsa bile affedemem.

eger yaptıysa bır kere affettinmı ardı arkası kesılmezmı dıye düsünmek lazım.. ama bana sorarsan bıraz zaman bırakın ıkınızde düsünün tasının bıraz mesafelı olun sebeblerını oturup düsünün..belkı bır karara varırsınız hemen karar verme derım sadece yoksa davanda haklısın canım

annemde babamda yoklar hayatta. tek çocuğum ben bide. yani öyle gidebileceğim bi ailem falan yok. hayatta yanlız kalmamak için anne olmak istiyorum. sebep bu yani. umarımda hamileyimdir.

phia; evet canım çok zor. zormuş yani. ama zamana falan bırakılacak bişey değil. bi kadın böyle durumda affetsede bunu unutamaz ve o adama tekrar güvenemez diye düşünüyorum. her halinde adam yapmasada şüphe arar. çünkü güven bi kere gittimi gider. yani ben öyle düşünüyorum

bır kadın cocugu olsada ayakta durmasını bılır evel allah bence...haklı olması su durumda ıyı olabılır belkı evlılıgı düzelır zaman sonra..karısmak gıbı olsun ıstemıyorum herkez kendı kararını verır ve yolunu cızer ..ama o duruma geldıgınde cocugu olsada ayakta durabılırmı diye düsünmelı..iyi düsünüp tasınması lazım..zatende hamıleyse yapcak bısey yok ayrılacaksada cocugu olmay daha

resmen 2 buçuk seneye yakın birliktelermiş. yani ondanda vazgeçmemiş. pişman olmamış

Bı de o diğer kadın gercekten kocasından boşandı ise bu adamın yakasını kolay kolay bırakır mı bu kadar arsiz biri onuda hesaba katmak lazım...

bizim bu konuda ne desek bos..herkez baska düsünür bızım düsüncemızle etkılenmesın arkadasımız...sakın kafayla düsünsün önce

bizim bu konuda ne desek bos..herkez baska düsünür bızım düsüncemızle etkılenmesın arkadasımız...sakın kafayla düsünsün önce

canım düşüncek bişey yok bitti artık. pazartesi gidip dava açıcam. istesem o kadından bile şikayetci olup tazminat alabiliyormuşum. ama hiçbirini yapmıcam. bir an önce bitsin. hiç bişey istemiyorum.

bunun affedilir yani varmı. yok.
bi kendinizde dşünün. aynısını yapmazmıydınız

peki esinin bahanesı ne?? ne dıyo yanı savunması varmı

peki esinin bahanesı ne?? ne dıyo yanı savunması varmı

inkar ediyo.
ama yalan tabi. kadın eşimle ilgili herşeyi biliyo. benden çok gördüğü belli yani.
2 buçuk senedir birliktelermiş. kadın eşimden kurtaj bile olmuş. eski eşiyle evliyken. yani boşanma aşamasındalarmış.
eşim ona şimdi aldır senin boşanma davan bitsin o zaman yaparız demiş.
daha neler neler.

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzüldüm bir de özelden mesaj atmıştım ben sana bugün (

En doğru karar senin kimseden etkilenmeden salim kafa ile vereceğin karardır canım...
Hakkınızda hayırlısı ne ise onu sunar Rabbim öyle düşün... Ama sonradan keşke dememek için iyi düşün hayatım evet çok zor kötü bir durum ama sana ben olsaydın şöyle yapardım diyemeyeceğim çünkü yaşamadan son yzamak kadar kolayı yok canım... Hakkında hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…