inkar ediyo.
ama yalan tabi. kadın eşimle ilgili herşeyi biliyo. benden çok gördüğü belli yani.
2 buçuk senedir birliktelermiş. kadın eşimden kurtaj bile olmuş. eski eşiyle evliyken. yani boşanma aşamasındalarmış.
eşim ona şimdi aldır senin boşanma davan bitsin o zaman yaparız demiş.
daha neler neler.[/
anladııgm kadarıyla bırlıkte cocugunuz yok?????kac yıldır evlısın canım sen???
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzüldüm bir de özelden mesaj atmıştım ben sana bugün(
En doğru karar senin kimseden etkilenmeden salim kafa ile vereceğin karardır canım...
Hakkınızda hayırlısı ne ise onu sunar Rabbim öyle düşün... Ama sonradan keşke dememek için iyi düşün hayatım evet çok zor kötü bir durum ama sana ben olsaydın şöyle yapardım diyemeyeceğim çünkü yaşamadan son yzamak kadar kolayı yok canım... Hakkında hayırlısı..
inkar ediyo.
ama yalan tabi. kadın eşimle ilgili herşeyi biliyo. benden çok gördüğü belli yani.
2 buçuk senedir birliktelermiş. kadın eşimden kurtaj bile olmuş. eski eşiyle evliyken. yani boşanma aşamasındalarmış.
daha neler neler.[/
anladııgm kadarıyla bırlıkte cocugunuz yok?????kac yıldır evlısın canım sen???
6 senedir ama 4 aydır bebek istiyodum ben. ocak ayında doğum kontrol hapı içerken hamile kalmıştım. sonra kürtaj olmam gerekti. 4 aydırda olmuyordu. çünkü ayda 2 kere anca birlikte olabiliyorduk. ben eşim çalışıyo sanarken o gayet keyifliymiş
evet canım okudum onu. olsun sen yinede devam et. umarım hamileyimdir.
çok acıymış lilyum kaldırabilecek bi durum değil. aylardır yanımda olmadığı halde nasıl çırpındığımı sen çok iyi biliyosun.
ben bunu haketmedim
arkadaşlar biz eşimle boşanıyoruz. çok kötüyüm. saatlerdir ağlıyorum
inkar ediyo.
daha neler neler.
Offf sizin yazdığınız gebelik belirtilerine bakıyordum dert sahibi oldum gece gece...
öncelikle olayı okuyunca şaşırdım ama sayfaları okudukça belkide senin için en hayırlısı artık bu olayın ortaya çıkması olmuş diye düşünmeye başladım canım... lütfen moralini yüksek tut.. hayatta yalnız olduğunu annenin ve babanın olmadığını söylüyorsun.. gerçekten çook zor bir durum ama bu seni karamsarlığa itmesin.. çünkü senin gibi ve senden daha kötü durumda olan milyonlarca insan var... sana şunu soracağım;
senin yakın akrabalarından sana destek olmuş yada olacak kimse var mı?
kayınvalidenlerle aran nasıl ve bu durumu onlarla bir görüşsen acaba senin yanında olurlar mı?
önce süründürüp, sonra affetmelisin bence.eğer seni gerçekten istemiyor sevmiyor olsaydı sen bunu eşinden öğrenirdin diye düşünüyorum.yerinde olsam yıkmazdım yuvamı.
Canım kimse böyle birşeyi haketmez sen de haketmedin elbette...
Biz bugüne kadar hep hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler diledik Rabbimden... Ben her olanda bir hayır vardır diye düşünüyorum... Daha önce düşük yapmış olman ve bi kac aydır bebişinin gelmemesi hepsinde vardır bir hayır hayatım öyle düşün ve böyle bir adamdan gerçekten bebek sahibi olmak istiyormusun onu iyice düşün... şu an kendini tamamen bebeğe odaklıyosun ama unutma öncelik sensin senin hayatın senin geleceğin...
sebep ? : ) neden dert sahibi oldun.
seven bi erkek böyle yapmaz. 1-2 aylık bir heveste değil. 2 buçuk senelik bir aşk yaşamışlar. kadın eşimden hamile kalmış. kocasından ayrılmış. ona hep bekle beni bende ayrılıcam demiş. bizim yuvamız zaten yıkılmış anlayacağın
canım onların veya başkalarının yanımda olması ihaneti asla hafifletmez.
ona daha asla güvenemem. eve her geç gelişinde şüphe dolarım, telefonu çok meşgul olsa şüphe duyarım..... bir sürü şey daha..
ben her haftasonunu iple çektim, onun için hep hazırlandım hep kapıda karşıladım onu. meğer o başka birinin koynundan çıkıp geliyormuş. birlikte oturdukları evleri varmış. daha ne olsun. bende neden kirli çamaşır getirmiyosun diyodum. demekki o kadın yıkıyodu hep. şu an kalkıp evdeki tüm eşyalarını küvete doldurup ateşe vermek istiyorum.
Üzüldüm arkadasa esine kızdım Allah kimseye yaşatmasın böyle seyler...
canım onların veya başkalarının yanımda olması ihaneti asla hafifletmez.
ona daha asla güvenemem. eve her geç gelişinde şüphe dolarım, telefonu çok meşgul olsa şüphe duyarım..... bir sürü şey daha..
ben her haftasonunu iple çektim, onun için hep hazırlandım hep kapıda karşıladım onu. meğer o başka birinin koynundan çıkıp geliyormuş. birlikte oturdukları evleri varmış. daha ne olsun. bende neden kirli çamaşır getirmiyosun diyodum. demekki o kadın yıkıyodu hep. şu an kalkıp evdeki tüm eşyalarını küvete doldurup ateşe vermek istiyorum.
ama saçma.yani düşündüğün zaman sen ne kadar aldatıldıysan, o kadında o kadar aldatılmış.üstelik inkarda ettiğini söylüyorsun.gerçekten o kadını isteyen adam senden ayrılırdı.kelepçe vurmadın ya ellerine kollarına..garip.
şimdi tekrar konuştu ve kabul etti aldattığını. o kadının bana anlattığı herşey doğrumu dedim evet doğru dedi. kabul etti. etmekten başka çaresi yokki. kadın istersen sana resimlerimizi mail atayım bile dedi.
yani herşey ispatlı. mecburen kabul etti
şimdi tekrar konuştu ve kabul etti aldattığını. o kadının bana anlattığı herşey doğrumu dedim evet doğru dedi. kabul etti. etmekten başka çaresi yokki. kadın istersen sana resimlerimizi mail atayım bile dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?