Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

evet canım okudum onu. olsun sen yinede devam et. umarım hamileyimdir.
çok acıymış lilyum kaldırabilecek bi durum değil. aylardır yanımda olmadığı halde nasıl çırpındığımı sen çok iyi biliyosun.
ben bunu haketmedim

Canım kimse böyle birşeyi haketmez sen de haketmedin elbette...
Biz bugüne kadar hep hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler diledik Rabbimden... Ben her olanda bir hayır vardır diye düşünüyorum... Daha önce düşük yapmış olman ve bi kac aydır bebişinin gelmemesi hepsinde vardır bir hayır hayatım öyle düşün ve böyle bir adamdan gerçekten bebek sahibi olmak istiyormusun onu iyice düşün... şu an kendini tamamen bebeğe odaklıyosun ama unutma öncelik sensin senin hayatın senin geleceğin...

arkadaşlar biz eşimle boşanıyoruz. çok kötüyüm. saatlerdir ağlıyorum

öncelikle olayı okuyunca şaşırdım ama sayfaları okudukça belkide senin için en hayırlısı artık bu olayın ortaya çıkması olmuş diye düşünmeye başladım canım... lütfen moralini yüksek tut.. hayatta yalnız olduğunu annenin ve babanın olmadığını söylüyorsun.. gerçekten çook zor bir durum ama bu seni karamsarlığa itmesin.. çünkü senin gibi ve senden daha kötü durumda olan milyonlarca insan var... sana şunu soracağım;

senin yakın akrabalarından sana destek olmuş yada olacak kimse var mı?

kayınvalidenlerle aran nasıl ve bu durumu onlarla bir görüşsen acaba senin yanında olurlar mı?

önce süründürüp, sonra affetmelisin bence.eğer seni gerçekten istemiyor sevmiyor olsaydı sen bunu eşinden öğrenirdin diye düşünüyorum.yerinde olsam yıkmazdım yuvamı.

canım onların veya başkalarının yanımda olması ihaneti asla hafifletmez.
ona daha asla güvenemem. eve her geç gelişinde şüphe dolarım, telefonu çok meşgul olsa şüphe duyarım..... bir sürü şey daha..
ben her haftasonunu iple çektim, onun için hep hazırlandım hep kapıda karşıladım onu. meğer o başka birinin koynundan çıkıp geliyormuş. birlikte oturdukları evleri varmış. daha ne olsun. bende neden kirli çamaşır getirmiyosun diyodum. demekki o kadın yıkıyodu hep. şu an kalkıp evdeki tüm eşyalarını küvete doldurup ateşe vermek istiyorum.

önce süründürüp, sonra affetmelisin bence.eğer seni gerçekten istemiyor sevmiyor olsaydı sen bunu eşinden öğrenirdin diye düşünüyorum.yerinde olsam yıkmazdım yuvamı.

seven bi erkek böyle yapmaz. 1-2 aylık bir heveste değil. 2 buçuk senelik bir aşk yaşamışlar. kadın eşimden hamile kalmış. kocasından ayrılmış. ona hep bekle beni bende ayrılıcam demiş. bizim yuvamız zaten yıkılmış anlayacağın

onu affedemem. affetsemde biyerden tekrar patlar. güvensizlik bitmez

ama saçma.yani düşündüğün zaman sen ne kadar aldatıldıysan, o kadında o kadar aldatılmış.üstelik inkarda ettiğini söylüyorsun.gerçekten o kadını isteyen adam senden ayrılırdı.kelepçe vurmadın ya ellerine kollarına..garip.

çok haklısın sinirlenmekte öfkelenmekte sen evinde onu beklerken onun yaptıklarını bilmek çok iğrenç ama vereceğin kararı ii düşün kimse bunu haketmez haketmedinde ama gerçek buysa artık bundan sonrasına bakmalısın atteş korken tutulmaz yangın yeri yüreğin şimdi sağlıklı kararlar alamayabilirsin ben bi kaç aya önce yakın arkadaşamın eşinin böle bişi yaptığını öğrendim şok oldum çok seviyordu güya 2 yıllık evlilierdi 1 yıldır alatıyormuş hemde 2 çocuklu bi kadınla arkadaşımın ünv aşkıydı severek evlenmişlerdi inanamadım o arkadaşım direkt boşandı eşikabul etti mallesef çok iğrenç insanlar var dünyada sanki erkek kalmadı dünyada çok üzücü çok Allah yardımcın olsun Dualarım seninle

((( sana nasıl hak verdiğimi bilemezsin... verdiğin karar da çok yerinde...ama tek endişem şu ki, sorularımdan da anlamışsındır belki, bu olayla tek başına başa çıkabilecek misin?

daha dün birbirimize bebek için dua ediyorduk bugünkü duruma bak ya çok üzüldüm ama unutma biz artık burda bir aile gibi olduk.. affetmeni ben de tavsiye etmem ama sen eşini affedip barışsan dahi ben senin yanındayım canım... çünkü hayatta her şey insanlar için......

şimdi tekrar konuştu ve kabul etti aldattığını. o kadının bana anlattığı herşey doğrumu dedim evet doğru dedi. kabul etti. etmekten başka çaresi yokki. kadın istersen sana resimlerimizi mail atayım bile dedi.
yani herşey ispatlı. mecburen kabul etti

o zaman yapılacak tek birşey var.çok üzüldüm.ama zararın neresinden dönersen kar.onun gibi biri yüzünden canını sıkman demek kaybettiğin onca zamana yeni anlar eklemen demek.çok mutsuz olucak gelecek yaşamında..boşver.

Allah ım bu nasıl bir yaşam şeklidir

madem bu kadar kararlısın canım bu iğrençliği yanlarına bırakmazdım ben olsaydım... kadın sana mesaj mı attı aradı mı?? mesaj attıysa mahkemeye kanıt olarak sunabilirsin tazminat bile alabilirsin belki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…