amin bende üzüldüm.hakkında hayırlısı olsun.
bu arada bebek bekliyorsun galiba : )
madem bu kadar kararlısın canım bu iğrençliği yanlarına bırakmazdım ben olsaydım... kadın sana mesaj mı attı aradı mı?? mesaj attıysa mahkemeye kanıt olarak sunabilirsin tazminat bile alabilirsin belki..
kesinlikle madem bu kadar açık ve netler.madem ki karşılarında bi insan olduğunun ve onun neler hissedebileceğinin farkında değiller.bence de onların bi şekilde zarar görmeleri için ne gerekiyorsa yapardım.sende yapmalısın.
madem bu kadar kararlısın canım bu iğrençliği yanlarına bırakmazdım ben olsaydım... kadın sana mesaj mı attı aradı mı?? mesaj attıysa mahkemeye kanıt olarak sunabilirsin tazminat bile alabilirsin belki..
Öyle hakkında hayırlısını versin Allah herkesin...
Vallahi bisey bekliyorum ama ne olduğunu 5-6 gün sonra göreceğim bakalım...
önce o mesaj attı sonra ben hemen aradım. 1 saat konuştuk. iftirami diye aradım ağzını. ama resimler göndereyim deyince anladım gerçek olduğunu. zaten eşimin herşeyinide çok iyi biliyordu.
ben boşanıcam onlarda evlenecekler mutlu olacaklar. ne güzel dünya. muradına ermiş olacak kadın. kocasından bile vazgeçmiş
hepinizin canını sıktım. hakkınızı helal edin. ama evde yanlızım birilerine anlatmasam çıldırırdım. köpeğime sarıldım oturuyorum. o bile eşimden sadıkmış.
ne uyuyabilirim ne oturabilirim bu gece. napıcam bilmiyorum.
aylincim... kadın belli ki olayın farkında değil... söyle göndersin resimleri maille... arayıpta bulamayacağın kanıtlardan biri de bu işte... lütfen hakkını bırakma... ve ilahi adalette verecek zaten o kadının cezasını.
aslında en büyük suçlu benim eşim. o kadın bugün bana diyoki senin eşin bana bu kadar aşk sözleri yeminleri etmeseydi, ben eşimden ayrılırken ona sordum bak beni yarı yolda bırakcanmı dedim asla dedi bana dedi. kadına öyle büyük umutlar vermişki. öyle sözler vermişki. ben eşimi sevmiyorum sadece kimsesi yok diye üzülüyorum demiş. zaman ver bana demiş kadına. bana acımış yani
aslında en büyük suçlu benim eşim. o kadın bugün bana diyoki senin eşin bana bu kadar aşk sözleri yeminleri etmeseydi, ben eşimden ayrılırken ona sordum bak beni yarı yolda bırakcanmı dedim asla dedi bana dedi. kadına öyle büyük umutlar vermişki. öyle sözler vermişki. ben eşimi sevmiyorum sadece kimsesi yok diye üzülüyorum demiş. zaman ver bana demiş kadına. bana acımış yani
hepinizin canını sıktım. hakkınızı helal edin. ama evde yanlızım birilerine anlatmasam çıldırırdım. köpeğime sarıldım oturuyorum. o bile eşimden sadıkmış.
ne uyuyabilirim ne oturabilirim bu gece. napıcam bilmiyorum.
bence bu olaydaki acınacak kişiler onlar... zavallılar!!! bu olaydaki en şanslı kişi de sensin. kurtulacağın için.
benimde gecen ay adette hormon tesi yaptırdım 77.9 çıktı dostinex verdi kullanıyorum adete 10 gün var inşallah benimde bebegim tutar :)
dualarımızdasın cnm sende bizleri unutma olurmu
tabıkı canım cok sagol.ben de hep dua edıyorum sızler ıcınıns hayırlı zamnda sızın de bebıslerınız gelecek allhımın ıznı ıle
ben boşanıcam onlarda evlenecekler mutlu olacaklar. ne güzel dünya. muradına ermiş olacak kadın. kocasından bile vazgeçmiş
Aylincim yazdıklarını okudum ve inan çok üzüldüm.Kendimi senin yerine koydum ve çok acı bir durum.Hiçbir kadın böyle bir şeyi haketmez ama hele sen hiç haketmiyordun az çok bebek beklediğinden ve neler yaşadığından haberdarım her ay aynı umutlarla hep birlikte mücadele ediyorduk ama senin mücadelen bizden daha zordu çünkü eşinle az görüşüyordun haftada bir belki 2 haftada birdi.Yani bir kadın için eşinden ayrı yaşamak çok zordur ve her kadın bunu başaramaz.Sen zor bir hayat yaşadın bu yüzden senin gibi fedakar bir kadına bile böyle birşeyin yapılması beni çok çok üzdü inan.Canım aldatılmak çok ağır ama en zoru hiç bekklemediğinden gelmesi.
Kendimi senin yerine koydum şöyle bir eşime baktım ben böyle birşey yaşasam ne yapardım diye.Nefes bile alamazdım önceleri ama sonra elimden geleni ardıma koymazdım ilk iş kadına inanmadığımı,fotoları görmek istediğimi söyler fotoğrafları elime geçirir sonra dava açardım her ikisine de donlarına kadar alırdım onların parasını kursağımdan sokmam dersemde alıp paraları bağışta bulunurdum onlara yar olacağına ihtiyacı olanlara yar olsun benim hayatımı zehredenler mutlu olmasın zaten olamazlar Allah önce bu dünyada verir cezalarını.Benim onun için verdiğim 6 yılın hesabını ben sormazsam kim soracak derdim.Bakalım beş parası yokken de o kadın kocanın yanında duracak mı?Sakın pes etme sakın yılma.Sen ne kadar güçlü bir kadın olduğunu çoktan ispatladın yalnız başına bir hayatı omuzladın.Eşin zaten senin hayatında yoktu.Eşinden boşan ve hayatına senin değerini kıymetini bilenlerle devam et.Niyetim seni yönlendirmek değil canım en doğru kararı elbetteki sen verirsin ama Kendini sakın yalnız hissetme bu kulüp ve bizler her zaman burdayız senin yanındayız canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?