Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kesinlikle madem bu kadar açık ve netler.madem ki karşılarında bi insan olduğunun ve onun neler hissedebileceğinin farkında değiller.bence de onların bi şekilde zarar görmeleri için ne gerekiyorsa yapardım.sende yapmalısın.

önce o mesaj attı sonra ben hemen aradım. 1 saat konuştuk. iftirami diye aradım ağzını. ama resimler göndereyim deyince anladım gerçek olduğunu. zaten eşimin herşeyinide çok iyi biliyordu.

ben boşanıcam onlarda evlenecekler mutlu olacaklar. ne güzel dünya. muradına ermiş olacak kadın. kocasından bile vazgeçmiş

sonuna kadar vazgeçme dimdik dur içindeki gücü asla kaybetme

hepinizin canını sıktım. hakkınızı helal edin. ama evde yanlızım birilerine anlatmasam çıldırırdım. köpeğime sarıldım oturuyorum. o bile eşimden sadıkmış.
ne uyuyabilirim ne oturabilirim bu gece. napıcam bilmiyorum.

önce o mesaj attı sonra ben hemen aradım. 1 saat konuştuk. iftirami diye aradım ağzını. ama resimler göndereyim deyince anladım gerçek olduğunu. zaten eşimin herşeyinide çok iyi biliyordu.

aylincim... kadın belli ki olayın farkında değil... söyle göndersin resimleri maille... arayıpta bulamayacağın kanıtlardan biri de bu işte... lütfen hakkını bırakma... ve ilahi adalette verecek zaten o kadının cezasını.

ben boşanıcam onlarda evlenecekler mutlu olacaklar. ne güzel dünya. muradına ermiş olacak kadın. kocasından bile vazgeçmiş

mutlu falan olamazlar.bugün sana bunu yapan adam, yarın da ona yapıcak aynısını.zaten ben daha çok bu aptal kadınlara ifrit oluyorum.hiçmi kafaları çalışmıyor anlamıyorum ki.ama bence kesinlikle bu kadar kolay olmamalı.

köpekler çok sadık canlılardır evet.senin kocan olucak adamla kıyaslanamaz: )

aslında en büyük suçlu benim eşim. o kadın bugün bana diyoki senin eşin bana bu kadar aşk sözleri yeminleri etmeseydi, ben eşimden ayrılırken ona sordum bak beni yarı yolda bırakcanmı dedim asla dedi bana dedi. kadına öyle büyük umutlar vermişki. öyle sözler vermişki. ben eşimi sevmiyorum sadece kimsesi yok diye üzülüyorum demiş. zaman ver bana demiş kadına. bana acımış yani

adamın kendisine saygısı yok.sana nasıl olsun.çok normal.o önce şu içinde bulunduğu aptalca yaşam için kendine acısın.hiç kafaya takılıcak bişi değil.üzülme.

bence bu olaydaki acınacak kişiler onlar... zavallılar!!! bu olaydaki en şanslı kişi de sensin. kurtulacağın için.

Son düzenleme:

helal olsun ne demek senin içini azıcık ferahlatabildiysek ne mutlu canım benim

bence bu olaydaki acınacak kişiler onlar... zavallılar!!! bu olaydaki en şanslı kişi de sensin. kurtulacağın için.

hayatta ne olcağı hiç belli olmaz gün gelir devran döner kimbilir önünde bilmediğin ne güzellikler seni bekliyo zahmetten sonra rabbim mutlaka bi rahmet kapısı açar hiç kimsen yokmu Allah sana yeter yaptıklarının adı zina en büyük günah ahitette cinsel uzuvlarından cerahat akacak ve kokacak herkes onların ne yaptığını bilecek

ii geceler Arkadaşlar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun Aylin8585 gecenin sonu ışık olsun

benimde gecen ay adette hormon tesi yaptırdım 77.9 çıktı dostinex verdi kullanıyorum adete 10 gün var inşallah benimde bebegim tutar :)

ıns canım hangı ay kullandıysam o ay hamıs kaldım.amaa ılkı kımyasal olduıns sana da fayda saglar canım,ogrendıgın an hemen bırakıyorsun ılacı.hayırlısı

Aylincim yazdıklarını okudum ve inan çok üzüldüm.Kendimi senin yerine koydum ve çok acı bir durum.Hiçbir kadın böyle bir şeyi haketmez ama hele sen hiç haketmiyordun az çok bebek beklediğinden ve neler yaşadığından haberdarım her ay aynı umutlarla hep birlikte mücadele ediyorduk ama senin mücadelen bizden daha zordu çünkü eşinle az görüşüyordun haftada bir belki 2 haftada birdi.Yani bir kadın için eşinden ayrı yaşamak çok zordur ve her kadın bunu başaramaz.Sen zor bir hayat yaşadın bu yüzden senin gibi fedakar bir kadına bile böyle birşeyin yapılması beni çok çok üzdü inan.Canım aldatılmak çok ağır ama en zoru hiç bekklemediğinden gelmesi.
Kendimi senin yerine koydum şöyle bir eşime baktım ben böyle birşey yaşasam ne yapardım diye.Nefes bile alamazdım önceleri ama sonra elimden geleni ardıma koymazdım ilk iş kadına inanmadığımı,fotoları görmek istediğimi söyler fotoğrafları elime geçirir sonra dava açardım her ikisine de donlarına kadar alırdım onların parasını kursağımdan sokmam dersemde alıp paraları bağışta bulunurdum onlara yar olacağına ihtiyacı olanlara yar olsun benim hayatımı zehredenler mutlu olmasın zaten olamazlar Allah önce bu dünyada verir cezalarını.Benim onun için verdiğim 6 yılın hesabını ben sormazsam kim soracak derdim.Bakalım beş parası yokken de o kadın kocanın yanında duracak mı?Sakın pes etme sakın yılma.Sen ne kadar güçlü bir kadın olduğunu çoktan ispatladın yalnız başına bir hayatı omuzladın.Eşin zaten senin hayatında yoktu.Eşinden boşan ve hayatına senin değerini kıymetini bilenlerle devam et.Niyetim seni yönlendirmek değil canım en doğru kararı elbetteki sen verirsin ama Kendini sakın yalnız hissetme bu kulüp ve bizler her zaman burdayız senin yanındayız canım...

canım çok güzel yazmışsın.. sende eskiden tanıdığım bir arkadaşımsın. neler yaşadığımı sende bilenlerdensin. şu an yoldayamış geliyomuş. mesaj attı şimdi. ben mesaj atardım hakan gel yumurtlama günümdeyim diye nasıl geleyim canım uzaktayım derdi. demekki istese gelebiliyormuş. ama öbür kadından ayrılamıyordu demekki. bu erkeklik nasıl bi iğrençliktir ya. hem ona ben bana nasıl dokunabiliyordu. nasıl bir midedir. yazdıkların doğru. ama öyle güçsüzümki. benim bu hayatta tek dayanağım oydu. 1 kere olan şu birliktelikle bir bebeğim olsada tek dayanağım o olsa şimdi. o zaman daha güçlü olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…