şimdi tekrar konuştu ve kabul etti aldattığını. o kadının bana anlattığı herşey doğrumu dedim evet doğru dedi. kabul etti. etmekten başka çaresi yokki. kadın istersen sana resimlerimizi mail atayım bile dedi.
yani herşey ispatlı. mecburen kabul etti
hayır demedi. ama aldattığı kadın bana mesaj attı. eşimle birlikte olduğunu söyledi. benim eşim için kendi eşinden ayrılmış. bizim boşanmamızı beklemiş bakmış olan bişey yok bana mesaj atmış. ben eşimi bırakayım diye.
ıns canım hangı ay kullandıysam o ay hamıs kaldım.amaa ılkı kımyasal olduıns sana da fayda saglar canım,ogrendıgın an hemen bırakıyorsun ılacı.hayırlısı
benim adetler düzenliydi kan testi yaptırdım prolaktin 35 falan çıktı dostinex tb kullandım 3 ay oldu bişi yok ahh bu ay olsun bnde hamiş olmak istiyorum
aslında en büyük suçlu benim eşim. o kadın bugün bana diyoki senin eşin bana bu kadar aşk sözleri yeminleri etmeseydi, ben eşimden ayrılırken ona sordum bak beni yarı yolda bırakcanmı dedim asla dedi bana dedi. kadına öyle büyük umutlar vermişki. öyle sözler vermişki. ben eşimi sevmiyorum sadece kimsesi yok diye üzülüyorum demiş. zaman ver bana demiş kadına. bana acımış yani
bat 17 eylüldü 2 gün önceden gösterdı kendını artık ümidimiz önumuzdeki aya
bat 17 eylüldü 2 gün önceden gösterdı kendını artık ümidimiz önumuzdeki aya
Akşam neler olmuş yaa cok üzüldümm valla
Allah sabır versin böyle bi durumda denicek hiçbişey yok
NEfret doluyorum böle adamları duydukçaaa....
aylincim yazdıklarını baştan sona kadar okudum allahından bulur inşallah o ikiside rabbim mutlu etmez onları hiçbir zaman unutma sen güçlü ol canım allaha sığın dualarım seninle ne olur kendine iyi bak onların karşısında güçlü dur.
Hakkında hayırlısı canım üzüldüm tabi ama yapıcak bişeyimiz yok
Rabbim önümüzdeki ay kavuşturur sni bebeğine inşallah
kızlar ne yapıyorsunuz az önce karnımda adet olacakmışım gibi sancı oldu ama şimdi geçti adetimede daha 9 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?