Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım ya allah yardımcın olsun cok uzuldum.hakkında hayırlı olan ne ıse allahım onu versın ınsallah.

lanet olsun bu karı milletine de erkeklere de.Allah ın dan bulsunlar inş.kendi eşimden soğuyorum yemin ederimm.erkek değil mi sonuçta

ıns canım hangı ay kullandıysam o ay hamıs kaldım.amaa ılkı kımyasal olduıns sana da fayda saglar canım,ogrendıgın an hemen bırakıyorsun ılacı.hayırlısı

benim adetler düzenliydi kan testi yaptırdım prolaktin 35 falan çıktı dostinex tb kullandım 3 ay oldu bişi yok ahh bu ay olsun bnde hamiş olmak istiyorum

aylincim yazdıklarını baştan sona kadar okudum allahından bulur inşallah o ikiside rabbim mutlu etmez onları hiçbir zaman unutma sen güçlü ol canım allaha sığın dualarım seninle ne olur kendine iyi bak onların karşısında güçlü dur.

günaydın kızlar sabah sabah morelim bozuldu ya aylinin yaşadıkları hiç kolay değil

aylincim;
canım öncelikle çok geçmiş olsun... çok üzüldüm bunu nasıl ifade edebilirim bilmiyorum...sakın eşini affetme...sakınnn......ve inşallah hamile falanda deqilsindir...böyle bir adamın bebeqini neden doqurasın...zaten bebek olursa eşinde bebekten dolayı sana rahat vermez bir şekilde hep hayatında olur... dimdik dur canım Allah var yanında yalnız deqilsin ona sıqın..sonrasında bizler varız...çalışıyormusun bilmiyorum eqer çalışmıyorsan hemen bir işe gir...davanı aç...tazminat davanıda aç...şuan aklın başında deqil saqlıklı düşünemiyorsun...ne demek hiçbirşey istemiyorum..arkadaşların dediqi gibi donlarına kadar alıcaksın..teldeki mesajları sakın silme....eşinin elinede teli verme belki delilleri yok etmek ister...ve o resimleri mutlaka iste...pcye kaydet ve gizle..kanunlar senden yana canım sakın korkma..zaten avukatın seni bu konuda yönlendirir...yeni çıkan kanuna göre ayrılan eşlerden kadına yüklü miktarda bakirelik tazminatı ödeniyor...teyzemin oqlu boşanıyor 150 bin lira tazminat ödeyecekmiş ki aldatma gibi bişeyde sözkonusu deqil...evlerini satıp ödeyecekler...aklını kullan canım sana bunu yapanların ekmeqine yaq sürme...maddi manevi tazminat davası aç ikisinede...bu kadar kolaymı yaa yuva yıkmak..heleki yüzsüz yüzsüz mesaj atmak....bunların hepsi delil canım..inşallah tek celsede biter...ve bittiqinde;
ertesi gün hayatında yepyeni bir sayfa açıcaksın...besmeleyle yeni bir hayata başlıcaksın...ve senin deqerini bilen hayırlı biri elbette çıkıcak karşına....onlarsa asla mutlu olamıcaklar...yuva yıkanın yıkanın yuvası olmaz cnm...Allaha emanetsin...

Son düzenleme:
Akşam neler olmuş yaa cok üzüldümm valla
Allah sabır versin böyle bi durumda denicek hiçbişey yok
NEfret doluyorum böle adamları duydukçaaa....

Akşam neler olmuş yaa cok üzüldümm valla
Allah sabır versin böyle bi durumda denicek hiçbişey yok
NEfret doluyorum böle adamları duydukçaaa....

bende çok şaşırdım biz hamiş falan derken bi okudum çok üzüldüm Allah hakettiklerini versin

merhaba aylincim sabah sabah olanları okudum inanan cok moralim bozuldu aynı olayı ben 2 sene önce yaşadım seni cok iyi anlıyorum o yüzden bundan sonra ne yapacaksın nasıl davranacaksın bilmiyorum ama ben eşimi kaybetmek istemediğim için savaştım ve o kadından kurtardım istersen sende yapabilirsin yuvanın yıkılmaması için mücadele edebilirsin cok zor günler olacak senin için ama bence yaparsın sakın üzülme güçlü dur en azından onların karşısında.

kızlar ne yapıyorsunuz az önce karnımda adet olacakmışım gibi sancı oldu ama şimdi geçti adetimede daha 9 gün var

kızlar ne yapıyorsunuz az önce karnımda adet olacakmışım gibi sancı oldu ama şimdi geçti adetimede daha 9 gün var

hayırlı cnm banada ara ara oluyo öle ama nedendir bilmiyorum
hep üşütüm galiba diodum sonra burdan okuyunca belki bebekten olabilir dedim...
bekleyip göreceğizzz ne yapsak boşş tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…