Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım benim nsılsın büyük güne çok az kaldı var mı bi belirti bebiş için

ayyy bilmiyorummm ağzımdaaa camurrr göğüslerim şişmiş bide okadar arar arara kasıklarım ağrıyoo
bidee 2 gunden berii sıcakk basıyoo bana okadar pazartesi sabah test yapıcam eğer kırmızılar gelmezse tabi:26:

Gunaydin kizlar

Aylin sakin esini affetme, insallah hamile de degilsindir. Baska biriyle bir hayat kurar ondan bebek sahibi olursun. Masum bebegini bu igrenc yalanci adama baba demek zorunda birakma. Kadindan resimleri iste, mesajlari asla silme. Maddi olarak da ne alabiliyorsan al

Kizlar bende sol gogsumun altinda batma var remen. Hareket ederken rahatsiz ediyor. Usutuyotum desem akintim yok. Her ay baska bir sendrom yasiyorum sinir oluyorum kendime

gelmez inşallah canım onun yerine bebişin gelsin kız bütün herşeyi bebeğe bağlıyoruz bide buu ay ben 2 kez yumurtladım galiba

gelmez inşallah canım onun yerine bebişin gelsin kız bütün herşeyi bebeğe bağlıyoruz bide buu ay ben 2 kez yumurtladım galiba

Olabilir vallaa yumurtlarsınn..
Ya ben herseyide bi belirtiye bağlayıp bebeğe bağlamak istemiyorum ama
ne zman bilgisayrın başına otursamm hemen okuyorum belirtiler bilmem neler bence psikolojik olarak etkileniyoruz gibi me gelio

kızlar bende de bisürü sıkıntı vardı.kasık batması.regl olcam gibi ağrı..vs vs bisürü ama şimdi hiçbişi yok.reglime de 6 gün var.noluyo yahu :S

kızlar bende de bisürü sıkıntı vardı.kasık batması.regl olcam gibi ağrı..vs vs bisürü ama şimdi hiçbişi yok.reglime de 6 gün var.noluyo yahu :S

Kendini dinleyip yokluyomusun sürekli cnm eğer öyleyse psikolojik oluşuyo bu belirtiler yok cok rahatım hiç aklımda bile yok diosan
belkide bebeğindir

Kendini dinleyip yokluyomusun sürekli cnm eğer öyleyse psikolojik oluşuyo bu belirtiler yok cok rahatım hiç aklımda bile yok diosan
belkide bebeğindir

rahatım aslında ben.ama öyle sıkıntılarım oldu ki son zamanlarda kafaya takmış olabilirim ister istemez.ama bugün iyiyim.hiçbişi yok..hayırlısı olsun.amaaaan ne zormuş bu iş ya.çok daralıyorum ben.

sağol canım ama ben asla affedemem. onun yüzüne her baktığımda ihaneti görürüm. herşeyde bi şüphe yaşarım.
belki senin yaşadığın olay benimkinden daha basittir. belki kısa süreli bişeydir. ama benimki 2 buçuk senelikmiş. birlikte yaşamışlar resmen

ya kafayı yiyecem artık gelsin şu tarihte hamile olduğumu öğrenim inşallah

canım eşin geldi mi ne oldu?

canım gercekten cok üzüldüm okuduğumda sabah...2 bucuk senedir birlikteermiş siz kaç yıllık evlisiniz affına sığınıorum
hiç belli etmedimi anlamadınmı yani yoksa cok mu guveniyodun gözün kapalımıydı??

kendini dinleyince , kesiliyor tüm sıkıntılar.. bi serbest bırak kendini..
göğüs hassasiyetin var mı?

benimde kendimden pek umudum yok..

canım geldimi eşin konuştunuz mu lütfen güçlü ol canım sen hiçbirini haketmedin bebeğin için nasıl savaştığını dualar ettiğini çok iyi biliyorum ama o adam senin bi damla göz yaşına bile değmezmiş

tüm ailesine etrafına rezil olacak sanki mutlu olacaklar gizli ve haram tatlıdır ama artık onlarda iflah olmaz pişman olacak bence

Arkadaslar benı bıdahakı aya yazın..benim kırmızım geldı...simdi hamıle kalanlardan taktık tavsıye felan beklıyorum..esimede bır sürü ümit vermıstım belırtıler yüzünden cok üzüldüm bugün...kac kez yumurtladıgını nerden bılebılırsınız???

tüm ailesine etrafına rezil olacak sanki mutlu olacaklar gizli ve haram tatlıdır ama artık onlarda iflah olmaz pişman olacak bence

sana katılıyorum.şimdi haramın ve kaçamak yapmanın tadı var.ama gerçek anlamda aynı çatı altına girip evlendiklerinde herşeyin farkına varacak.ama iş işten geçmiş olacak.tabii bir de ebedi olan dünya var.burda ne çekersen çek en fazla yaşayacağın 90 yıl.ama ahiret hayatı öyle mi.bu işte onlara büyük azap var.

aylincim rabbim sana dayanma gücü versin.unutma biz hep burdayız.dertlşemek iyi geliyo burda.bebiş için uğraşanlardanım.en umutsuz olduğum canımın en sıkkın olduğu zamanlarda burda moral buldum.inşallah senin için herşey çok daha iyi olur.rabbim doğru kararı vermeni sağlar inşallah.dualarım seninle.

canım yumurtladığını akıntıdan biliyorsun bu ay ben hesablayıcılara göre çıkan tarihte yapışkan sıvı akıntım oldu bitti son 3 günür tekrar başladı o yapışkan beyaz akıntı bu yumurtanın olgunlaştığı gösteriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…