canım benim nsılsın büyük güne çok az kaldı var mı bi belirti bebiş için
ayyy bilmiyorummm ağzımdaaa camurrr göğüslerim şişmiş bide okadar arar arara kasıklarım ağrıyoo
bidee 2 gunden berii sıcakk basıyoo bana okadar pazartesi sabah test yapıcam eğer kırmızılar gelmezse tabi:26:
gelmez inşallah canım onun yerine bebişin gelsin kız bütün herşeyi bebeğe bağlıyoruz bide buu ay ben 2 kez yumurtladım galiba
kızlar bende de bisürü sıkıntı vardı.kasık batması.regl olcam gibi ağrı..vs vs bisürü ama şimdi hiçbişi yok.reglime de 6 gün var.noluyo yahu :S
Kendini dinleyip yokluyomusun sürekli cnm eğer öyleyse psikolojik oluşuyo bu belirtiler yok cok rahatım hiç aklımda bile yok diosan
belkide bebeğindir
şşşş size diyorum kızlar.bi bişi desenize: )
merhaba aylincim sabah sabah olanları okudum inanan cok moralim bozuldu aynı olayı ben 2 sene önce yaşadım seni cok iyi anlıyorum o yüzden bundan sonra ne yapacaksın nasıl davranacaksın bilmiyorum ama ben eşimi kaybetmek istemediğim için savaştım ve o kadından kurtardım istersen sende yapabilirsin yuvanın yıkılmaması için mücadele edebilirsin cok zor günler olacak senin için ama bence yaparsın sakın üzülme güçlü dur en azından onların karşısında.
Olabilir vallaa yumurtlarsınn..
Ya ben herseyide bi belirtiye bağlayıp bebeğe bağlamak istemiyorum ama
ne zman bilgisayrın başına otursamm hemen okuyorum belirtiler bilmem neler bence psikolojik olarak etkileniyoruz gibi me gelio
sağol canım ama ben asla affedemem. onun yüzüne her baktığımda ihaneti görürüm. herşeyde bi şüphe yaşarım.
belki senin yaşadığın olay benimkinden daha basittir. belki kısa süreli bişeydir. ama benimki 2 buçuk senelikmiş. birlikte yaşamışlar resmen
sağol canım ama ben asla affedemem. onun yüzüne her baktığımda ihaneti görürüm. herşeyde bi şüphe yaşarım.
belki senin yaşadığın olay benimkinden daha basittir. belki kısa süreli bişeydir. ama benimki 2 buçuk senelikmiş. birlikte yaşamışlar resmen
kızlar bende de bisürü sıkıntı vardı.kasık batması.regl olcam gibi ağrı..vs vs bisürü ama şimdi hiçbişi yok.reglime de 6 gün var.noluyo yahu :S
tüm ailesine etrafına rezil olacak sanki mutlu olacaklar gizli ve haram tatlıdır ama artık onlarda iflah olmaz pişman olacak bence
canım yumurtladığını akıntıdan biliyorsun bu ay ben hesablayıcılara göre çıkan tarihte yapışkan sıvı akıntım oldu bitti son 3 günür tekrar başladı o yapışkan beyaz akıntı bu yumurtanın olgunlaştığı gösteriyormuşArkadaslar benı bıdahakı aya yazın..benim kırmızım geldı...simdi hamıle kalanlardan taktık tavsıye felan beklıyorum..esimede bır sürü ümit vermıstım belırtıler yüzünden cok üzüldüm bugün...kac kez yumurtladıgını nerden bılebılırsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?