Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar merhaba ağustos topiğinden buraya geçte olsa gelebildim:)Bat 22 eylül ama bilmiyorum..bu ay bi kaç kez ilişki oldu yumurtlama dönemlerinde tutarmı bilmem..inşallah çok beklemem/beklemeyiz..Allah tüm isteyenlere versin...benim kanka asemm nerelerdesinnnnnn

Bu arada erginsena beni ekledinmi canım bat 22 eylül

Son düzenleme:
slm kızlar bi kaç gündür yoktum giremedim ne kadar çok şey olmuş bitmiş bazı arkadaşlara çok üzüldüm okurken allah başka dert keder göstermesin. bendede bi kaç gündür değişiklikler var sanki yada psikolojik bilmiyorum göğüslerimde ve karnımda pek bi değişiklik yok normal adet belirtileri gibi (karnımda çok yok ama)sadece ksıklarıma iğne batar gibi oluyoağır kaldırdığım zaman çekiliyormuş gibi oluyo karnım..bazı şeylerin tatları hoşuma gitmiyor bazılarının kokuları midemi bulandırıyo dün biri bişey yapmış azıma almamla çıkartmam bir oldu bugünde soğan kokmuş gibi olmuş kokusuna midem bulandı çok susuyorum bide bendeki belirtiler bunlar gene yanılıyorum gibi geliyor ama batıma 4-5 günkaldı acaba bu kadar erken çıkarmı?:44:bide karnım çok şişti

Son düzenleme:

hayat işte insanın basına herşey gelio inş hamişsindir psikolojik değildir

çok güzeller di mi... kimin bebeğiydi canım? umutsuzluğa kapılma bu ay hamile değilsen ve ayrılırsan eşinden, yeryüzünde bebek yapılacak tek adamı da kaybetmiş gibi düşünme. Allah inşallah nasip edecek sana da anneliği... çok iste ki Allah ta versin di mi canım:)

Son düzenleme:
bat 21 eylül bende hiç belirti yok sadece göğüslerim sancıyo ama adet olcak gibi sivilcelerde çıktı:2:

phia 'cım nasılsın naptınn az kaldı batlarımızaa 19 eylül bnmde ..

Canım, bende akıntı dışında pek bir farklılık yok gibi, bilemiyorum, neyi nereye yoracagiimi şaşıyorum, ama ümidim yok gibi sanki..Sende neler var canım?

Canım, bende akıntı dışında pek bir farklılık yok gibi, bilemiyorum, neyi nereye yoracagiimi şaşıyorum, ama ümidim yok gibi sanki..Sende neler var canım?

anladım cnm sıkma canını hayırlısı olsun hakkımızda belkıde ummayız cıkar bakarsın ne sevınırız ama degılmı allah buyuk tatlım bekleyelım bakalım..bendede bi belırtı yok ara ara sncı var gıbı oluyo ama cooook hafıf sonra kayboluyorr adet sancısı gıbıde degıl yanı piskolojık dıe dusunuyorum,tbı pc başında oturmatan belkıde sabhtn aksama :) bende tek olan şey sölemesı ayıptır,çamasırımda sarı cok az akıntı oda farkında bıle olmuyorum o derece bkınca anlıyorum anca, hiç bir belirtim yok anlıcagın cnm herkes yazıo bı suru belırtı bndede hıc bısı yok bu ay bnde umıtlı degılımm hayırlısı hakkımızda pihacımmm..

merhaba arkadaslar ayni dert bende var belirti varmi varsa hangisi adetti yoksa hamilelikmi yetti canima artik.adetime 2 gün kaldi kasik agrisi var ama hafif genelde sag tarafta hissediyorum agri neye yorcami sasirdim artik

slm arkadaslar araniza yeni katiliyorum allah herkesin gönlüne göre versin. bu ay sonunu bende sabirsizlikla bekleyenlerdenim. insallah hepimiz seviniriz

kızlar bende de kasık batması bel ağrısı mide bulantısı ve bol miktarda akıntı var ve regl belirtisi değil çünkü ben reglim ne kadar geçikirse geçiksin ağrı sancı olmaz yani göğüslerde şşişlik dir bel ve karın ağrısı olmaz ağrısız 3 gün olur sizce olabilir mi bebek (kendimi kaptırmıyorum bu arada en kötüsüne regle hazırlıyom kendimi)

BAT ne zaman ins hamissinndir

günaydın kızlar bugün hiç halim yok dün bi akrabanın çeyizindeydik gecede onlarda toplandık davullar falan çalındı gece yarısına kadar oynadık ve sabah kalk işe gel of evde yatmak vardı şimdi

komşunun kızının bebeğiydi. kucağıma verdiler öyle tatlıydıki. dudaklarıyla tükürük yapıyodu köpük köpük. ayrılıyorum, şimdi adliyeden geldm dilekçemi verdim. dava açılcak.
daha bu saatten sonra ben hiç bir erkeğe güvenemem inanamam. o yüzden inşallah hamileyimdir. 2 gün var adetime ama bu sıkıntıyla geçikir sanırım.
inşallah hiç olmam

canım sen herşeyin en iyisine layıksın bebeğin içinde rabbim hayırlıısını versin güçlü ol

günaydın kızlar herkese hayrılı sabahlar hayırlı haftalar...bu arada okullar açıldı tün yavrularımızın yeni eqitim öqretim yılı hayırlı olsun

ekliyorum canım

kızlar ben hala reql olmadım inşallahta olmam... sabah eşim elini karnıma koydu bebek varmış gibi sevdi...canım heveslenme hemen dedim her an reql olabilirim dedim...sonra uyumuşum..rüyamda bebeqim olmuş...hastanedeyim..üstüne ince bir örtü örtmüşler üşümesin diye... kızım oldu benim diyorum..nerden biliyosun diyorlar...ben Rabbimden kız bebek istedim Rabbim duaları kabul edendir diyorum ve örtüyü açıyorum çok tatlı bir kız çocuqu...gülüyor bembeyaz teni var...hatta saçları bile vardı çok tatlıydı...öylece uyanmışım...inşallah rüyam/rüyalarımız gerçek olur kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…