Hayırlısı canım bekleyip görecez. Bat ne zamandı ?
slm kızlar bi kaç gündür yoktum giremedim ne kadar çok şey olmuş bitmiş bazı arkadaşlara çok üzüldüm okurken allah başka dert keder göstermesin. bendede bi kaç gündür değişiklikler var sanki yada psikolojik bilmiyorum göğüslerimde ve karnımda pek bi değişiklik yok normal adet belirtileri gibi (karnımda çok yok ama)sadece ksıklarıma iğne batar gibi oluyo ağır kaldırdığım zaman çekiliyormuş gibi oluyo karnım..bazı şeylerin tatları hoşuma gitmiyor bazılarının kokuları midemi bulandırıyo dün biri bişey yapmış azıma almamla çıkartmam bir oldu bugünde soğan kokmuş gibi olmuş kokusuna midem bulandı çok susuyorum bide bendeki belirtiler bunlar gene yanılıyorum gibi geliyor ama batıma 4-5 günkaldı acaba bu kadar erken çıkarmı?:44:bide karnım çok şişti
çok güzeller di mi... kimin bebeğiydi canım? umutsuzluğa kapılma bu ay hamile değilsen ve ayrılırsan eşinden, yeryüzünde bebek yapılacak tek adamı da kaybetmiş gibi düşünme. Allah inşallah nasip edecek sana da anneliği... çok iste ki Allah ta versin di mi canım:)az önce kucağıma 15 günlük bir bebek aldım. mis gibi kokuyodu minicikti suratı. bu kadar sıkıntımın içinde güldürdü beni. Allaha dua ettim o anda inşallah banada verirsin dedim. bu benim son şansım dedim. beni ayakta tutabilecek tek varlık bebeğim olacak dedim.
phia 'cım nasılsın naptınn az kaldı batlarımızaa 19 eylül bnmde ..
Canım, bende akıntı dışında pek bir farklılık yok gibi, bilemiyorum, neyi nereye yoracagiimi şaşıyorum, ama ümidim yok gibi sanki..Sende neler var canım?
BAT ne zaman ins hamissinndirkızlar bende de kasık batması bel aÄrısı mide bulantısı ve bol miktarda akıntı var ve regl belirtisi deÄil çünkü ben reglim ne kadar geçikirse geçiksin aÄrı sancı olmaz yani göÄüslerde ÅÅiÅlik dir bel ve karın aÄrısı olmaz aÄrısız 3 gün olur sizce olabilir mi bebek (kendimi kaptırmıyorum bu arada en kötüsüne regle hazırlıyom kendimi)
BAT ne zaman ins hamissinndir
çok güzeller di mi... kimin bebeğiydi canım? umutsuzluğa kapılma bu ay hamile değilsen ve ayrılırsan eşinden, yeryüzünde bebek yapılacak tek adamı da kaybetmiş gibi düşünme. Allah inşallah nasip edecek sana da anneliği... çok iste ki Allah ta versin di mi canım:)
komşunun kızının bebeğiydi. kucağıma verdiler öyle tatlıydıki. dudaklarıyla tükürük yapıyodu köpük köpük. ayrılıyorum, şimdi adliyeden geldm dilekçemi verdim. dava açılcak.
daha bu saatten sonra ben hiç bir erkeğe güvenemem inanamam. o yüzden inşallah hamileyimdir. 2 gün var adetime ama bu sıkıntıyla geçikir sanırım.
inşallah hiç olmam
kızlar merhaba ağustos topiğinden buraya geçte olsa gelebildim:)Bat 22 eylül ama bilmiyorum..bu ay bi kaç kez ilişki oldu yumurtlama dönemlerinde tutarmı bilmem..inşallah çok beklemem/beklemeyiz..Allah tüm isteyenlere versin...benim kanka asemm nerelerdesinnnnnn
Bu arada erginsena beni ekledinmi canım bat 22 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?