Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

inşallah senacım rüyan gerçek olsun hadi hayırlı haberini bekliyoruz

Günaydın kızlar. Bu hafta çok haber alacakmışız gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı bakalım

Geçmiş olsun canım. Çoktandır bekliyormuşsun ama demek ki vakit tamam değil biraz daha beklemek lazım.

Erginsena 28 gün gibi hesapla sen. Normali bu. 26 gün stres gibi nedenlerden kaynaklanmış olabilir. Yine de gelmez inşallah o kırmızılar

kızlar birşey soracam ya cumartesi günü eşimle birlikte olduktan sonra kasıklarımda ve karnımda öyle bi sancı oldu ki duramadım ağrıdan neden öyle oldu acaba böyle birşey yaşayan varmı yoksa bebeğim benimle onun için mi oldu

bende bu hafta sonunu iple çekeceğim inşallah hamileyimdir

inşallah senacım rüyan gerçek olsun hadi hayırlı haberini bekliyoruz
inşallah canım...

bende öyle düşünüyorum canım...28 güne geri döndün sanırım..bazen gün içinde reql olucakmışım gibi oluyor bakıyorum bişey yok..bazende reqle dair hiçbişey olmuyor...bebiş belirtisi desen hiç yok...belimin aqrısı dışında...

canım yaşadıklarına inan çok üzüldümama anlamadan dinlemeden ani kararlar vermeseydin canım peki kadının eşini eviyor oluşundan yani kıskançlıktan böyle şeyler idda ediyor olabilir?eşin pas vermemiştir ama kadın peşini bırakmıyordur:44:ailen ne diyor bu konuda?

bende yaşadım geçtiğimiz ay böyle bir sancı.Ama hamile değildim..Yalnız o ay kistlerimi öğrenmiştim ilgisi varmı bilmiyorum tabi

Günaydın kızlar

Bu ay çok fazla uğramıyacam buralara..Bebek muhabbeti yapmıyacam.

Geçen ayki sıkıntım yüzünden vücudumda çıkan kabartılarla başım dertte.Bu hatayı bir daha yapmamak adına herşeyi oluruna bırakıyorum..Gelişmelerden sizleri muhakkak haberdar edecem.Arada gelirim okurum yazdıklarınızı

hayal kırıklıqına uqramamak için ümitlenmemeye çalışıyorum cnm...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...amin..

amin canım ya senacım az önce bi arkadaş bana cevap yazmıştı kist olabilir diye ilişkiden sonra kasıklarım çok sancılandı ama ilk kez oldu öyle eğer kist olsa adet düzensizliği olur mu benim adetim her ay aynı zamanda olur

yok canım öyle bişey. kadın eşim için kendi eşinden ayrılmış. 2 buçuk senedir birliktelermiş. 1 senedir aynı evde yaşıyolarmış.

canım bikaç ay önce bendede kist vardı ama adet düzensizliqi yaşamadım tam zamanında oldum...hatta kist gittikten sonra 26ya düştüm

hayal kırıklıqına uqramamak için ümitlenmemeye çalışıyorum cnm...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...amin..

ben de her dk gidiyorum bakıyorum yok gidiyorum bakıyorum yok
ha geldi ha şimdi gelecek die bekliyorum ama bende tık yok ne bi karın ağrısı ne bi belirti hiç bişi de yok...

aylincim hakkında hayırlısı olsun artık.. eşin de seniin gibi bir eşi kaybettiği için açsın başını ağlasın.. sancılı bir dönemdesin erkeklerin hiçbirine güvenmeyeceğim demen çok normal şu an için ama yaralar kabuk bağlıyo aylin bu herşey için, her acı için geçerli insanlar ne acılar yaşıyorlar ne gözyaşları döküyorlar düşün en büyük acıyı evlat acısını yaşayanlar ne yapsın... sonuçta bir eş.. hem de aldatanından...biraz zaman geçsin bak düşüncelerin nasıl değişecek.. kendini dış dünyaya kapatma, o zaman aldanır ve hata yaparsın.. belki bu durum senin için sonun başlangıcı olacak ve seneler sonra çocuklarınla otururken bunlar aklına gelecek ve üzüldüğüne üzüleceksin canım...

Son düzenleme:
Kızlar dün adetime 5 gün kala idrar testi yapmıştım. Tabi ki negatif çıktı. Çok erken yaptım. Dün akşam iğne testini yapayım dedim. Önceleride yapardım hiç kararma olmazdı. Ama buna inanamadım kapkara. İşte fotograf. Sizce ümitlenmelimiyim ?

iki iğne arasındaki farka bakar mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…