aylincim;
dilekçeni vermişsin verdiqin karar hakkında hayırlı olsun canım Rabbim yardımcın olsun
kızlar ben hala reql olmadıminşallahta olmam... sabah eşim elini karnıma koydu bebek varmış gibi sevdi...canım heveslenme hemen dedim her an reql olabilirim dedim...sonra uyumuşum..rüyamda bebeqim olmuş...hastanedeyim..üstüne ince bir örtü örtmüşler üşümesin diye... kızım oldu benim diyorum..nerden biliyosun diyorlar...ben Rabbimden kız bebek istedim Rabbim duaları kabul edendir diyorum ve örtüyü açıyorum çok tatlı bir kız çocuqu...gülüyor bembeyaz teni var...hatta saçları bile vardı çok tatlıydı...öylece uyanmışım...inşallah rüyam/rüyalarımız gerçek olur kızlar...
Geçmiş olsun canım. Çoktandır bekliyormuşsun ama demek ki vakit tamam değil biraz daha beklemek lazım.hcg değerim düşüyor kızlar ve bugün pazar doktor yok,yarın doktora gidicem,sonucu görünce içim okadar acıdıki...kimse yaşamasın böyle şeyler inşallah,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum yada düşük bilemedim..ağlamaktan gözlerim şişti..11 aydan sonra çok ama çok umutlanmıştım..Hayırlısı olsun diyorum..ağrılarımda başladı..
Erginsena 28 gün gibi hesapla sen. Normali bu. 26 gün stres gibi nedenlerden kaynaklanmış olabilir. Yine de gelmez inşallah o kırmızılarkızlar benim bugün bat günümdü ama şu saate kadar olmadım...
ama şöyle bişey var...bnm reqlim normalde 28 günde bir gelir.. ama 2 aydır 26 günde oluyorum...bende bu ay yine 26 olarak hesapladım... ve bu hasaba göre düşünürsem bugün, 28e göre düşünürse ayın 18inde reql olmam gerekiyor... ne düşüneceqimi bilmiyorum...ne reql olucakmış gibi bir belirti var neden bebişe dair...sadece kuvvetli bel aqrım var...beklicem başka çarem yok...
Günaydın kızlar. Bu hafta çok haber alacakmışız gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun canım. Çoktandır bekliyormuşsun ama demek ki vakit tamam değil biraz daha beklemek lazım.
Erginsena 28 gün gibi hesapla sen. Normali bu. 26 gün stres gibi nedenlerden kaynaklanmış olabilir. Yine de gelmez inşallah o kırmızılar
inşallah canım...inşallah senacım rüyan gerçek olsun hadi hayırlı haberini bekliyoruz
Günaydın kızlar. Bu hafta çok haber alacakmışız gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun canım. Çoktandır bekliyormuşsun ama demek ki vakit tamam değil biraz daha beklemek lazım.
Erginsena 28 gün gibi hesapla sen. Normali bu. 26 gün stres gibi nedenlerden kaynaklanmış olabilir. Yine de gelmez inşallah o kırmızılar
canım yaşadıklarına inan çok üzüldümkomşunun kızının bebeğiydi. kucağıma verdiler öyle tatlıydıki. dudaklarıyla tükürük yapıyodu köpük köpük. ayrılıyorum, şimdi adliyeden geldm dilekçemi verdim. dava açılcak.
daha bu saatten sonra ben hiç bir erkeğe güvenemem inanamam. o yüzden inşallah hamileyimdir. 2 gün var adetime ama bu sıkıntıyla geçikir sanırım.
inşallah hiç olmam
kızlar birşey soracam ya cumartesi günü eşimle birlikte olduktan sonra kasıklarımda ve karnımda öyle bi sancı oldu ki duramadım ağrıdan neden öyle oldu acaba böyle birşey yaşayan varmı yoksa bebeğim benimle onun için mi oldu
bende yaşadım geçtiğimiz ay böyle bir sancı.Ama hamile değildim..Yalnız o ay kistlerimi öğrenmiştim ilgisi varmı bilmiyorum tabi
kızlar ben reql olucam sürekli wcye gidiyorum oldum sanıyorum... yani anlıcanız gelmek üzere...
olmasın kız bebiş gelsin onun yerine ya bu tugra nerede bugün test yapacaktı
hayal kırıklıqına uqramamak için ümitlenmemeye çalışıyorum cnm...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...amin..
canım yaşadıklarına inan çok üzüldümama anlamadan dinlemeden ani kararlar vermeseydin canım peki kadının eşini eviyor oluşundan yani kıskançlıktan böyle şeyler idda ediyor olabilir?eşin pas vermemiştir ama kadın peşini bırakmıyordur:44:ailen ne diyor bu konuda?
amin canım ya senacım az önce bi arkadaş bana cevap yazmıştı kist olabilir diye ilişkiden sonra kasıklarım çok sancılandı ama ilk kez oldu öyle eğer kist olsa adet düzensizliği olur mu benim adetim her ay aynı zamanda olur
hayal kırıklıqına uqramamak için ümitlenmemeye çalışıyorum cnm...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...amin..
aylincim hakkında hayırlısı olsun artık.. eşin de seniin gibi bir eşi kaybettiği için açsın başını ağlasın..komşunun kızının bebeğiydi. kucağıma verdiler öyle tatlıydıki. dudaklarıyla tükürük yapıyodu köpük köpük. ayrılıyorum, şimdi adliyeden geldm dilekçemi verdim. dava açılcak.
daha bu saatten sonra ben hiç bir erkeğe güvenemem inanamam. o yüzden inşallah hamileyimdir. 2 gün var adetime ama bu sıkıntıyla geçikir sanırım.
inşallah hiç olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?