canım yumurtlama günlerin geçtiyse gereksiz ilişkide bulunma çünkü bebek varsa ve yerleştiyse şu an bulunduğun ilişki ile rahim kasları kasılarak bebeği dışa atabilirmiş yani düşüğe yol açabilirmiş.. hem sitelerden birinde okumuştum meni ilk 3 ay düşüğe yol açıyormuş o da ayrı bir muamma... zaten az kaldı dur bekle artık biraz...kızlar birşey soracam ya cumartesi günü eşimle birlikte olduktan sonra kasıklarımda ve karnımda öyle bi sancı oldu ki duramadım ağrıdan neden öyle oldu acaba böyle birşey yaşayan varmı yoksa bebeğim benimle onun için mi oldu
Kızlar dün adetime 5 gün kala idrar testi yapmıştım. Tabi ki negatif çıktı. Çok erken yaptım. Dün akşam iğne testini yapayım dedim. Önceleride yapardım hiç kararma olmazdı. Ama buna inanamadım kapkara. İşte fotograf. Sizce ümitlenmelimiyim ?
iki iğne arasındaki farka bakar mısınız ?
Eki Görüntüle 511813
21 eylül.bakalım.hayırlısı.
evet farklı bayağı... :) inşallah vardır canım bebişin... ümitlen ama kendini çok kaptırma çünkü ben de o durumdayım ve kırmızı kartı yersem yıkılmamak için kendimi şartlandırıyorum...
canım yumurtlama günlerin geçtiyse gereksiz ilişkide bulunma çünkü bebek varsa ve yerleştiyse şu an bulunduğun ilişki ile rahim kasları kasılarak bebeği dışa atabilirmiş yani düşüğe yol açabilirmiş.. hem sitelerden birinde okumuştum meni ilk 3 ay düşüğe yol açıyormuş o da ayrı bir muamma... zaten az kaldı dur bekle artık biraz...
ben de her dk gidiyorum bakıyorum yok gidiyorum bakıyorum yok
ha geldi ha şimdi gelecek die bekliyorum ama bende tık yok ne bi karın ağrısı ne bi belirti hiç bişi de yok...
karın aqırıs bendede yok cnm...ama bazen oldum sanıyorum fos çıkıyor...bel aqrım var kuvvetli..ve biraz önce baş dönmesi başladı...ama ben bebeqe yormuyorum bunlar bende daha öncede olmuştu..
benim de 3 gün var canım ... inşallah....:)benimde 21 canım..
evet canım haklısın. Kaptırmak istemiyorum. Hayırlısı olsun. 4 gün kaldı adetime bakalım.İnşallah tez zamanda hamiş oluruz.
karın aqırıs bendede yok cnm...ama bazen oldum sanıyorum fos çıkıyor...bel aqrım var kuvvetli..ve biraz önce baş dönmesi başladı...ama ben bebeqe yormuyorum bunlar bende daha öncede olmuştu..
kızlar hadi bi test yapın ya bütün hafta sonu sizi merak ettim valla tugra hadi kız
Yok tatlım beklicemmm 4-5 gun gecmeden yapmammm
bi kere üzülürüm cumaya kadar beklerim buyuk ihtimalle öle düşünüyorum...
erken yapsam nolcak negatif cıkıcak adet te olmadı bu ne şimdi dicem daha cok stres olcam regl olacaksam da stresten gecikicek yok canım yaa ben bekliim en guzeli bölee
nasıl dayanacaksın kız ben perşembe günü jinekolaga gidecem kasığımdaki sancıdan dolayı kist olabilir deyince kızlar korktum eşimlede konuştum gidelim dedi hafta içi randevu alım da
yok canım ben perşembe yada cuma günü test yapmayı düşünüyorum..tabi bu arada reql olmazsam :26:kızlar hadi bi test yapın ya bütün hafta sonu sizi merak ettim valla tugra hadi kız
bende pek bişeye yoramıyorum acıkcası yaa bide bu ilk ay olduğu için benzeticek bi durumumda yok
rehl öncesi hiç bişi olmaz bende gecen seferde yazdım ama kimse cevap vermedi bana
yani ne bi belirti ne bişey sadece geldiği gun karnım ağrır okadar...
bende bekliyorum ha geldi ha gelicek die sadece ağzımda bi çğrenç pas tadı napsam gecmiyo
haaa bidee sanki vucudum sıcak gibi geliyo bana okadar sen tecrubelisin arkadaşım akıl var bana
ruyasi bile cok guzel dimi sanki gercekmis gibi hissediyosun ins olur hadi hayirlisukızlar ben hala reql olmadıminÅallahta olmam... sabah eÅim elini karnıma koydu bebek varmıŠgibi sevdi...canım heveslenme hemen dedim her an reql olabilirim dedim...sonra uyumuÅum..rüyamda bebeqim olmuÅ...hastanedeyim..üstüne ince bir örtü örtmüÅler üÅümesin diye... kızım oldu benim diyorum..nerden biliyosun diyorlar...ben Rabbimden kız bebek istedim Rabbim duaları kabul edendir diyorum ve örtüyü açıyorum çok tatlı bir kız çocuqu...gülüyor bembeyaz teni var...hatta saçları bile vardı çok tatlıydı...öylece uyanmıÅım...inÅallah rüyam/rüyalarımız gerçek olur kızlar...
Walla eşime şöle mi böle mi dedim ki benimkide heyecanlıydıı test falan yap dioduu
en sonundaa sen napıosunn dedii bana surekli bi belirtimi arıyosun kendinde dedii....
kafanı doldurma böle seylerle dedi yazılmışın önüne gecemezsin olucağı olmuşu varsa olur
yoksaaa ne kadar uğraşırsan uğraşş suanda bişi farketmezz...
kızdı bana zırt pırtt kendi yoklayıpp durma dieee.....cunku farkediyo bende stres oluyorumm bi belirti aradıklçaa...
oyusden böyle iyi beklicemm cumaya kadar gelmezsee bi testim var evde onu yapıcammm sonrada kan testine gidicem okadar..
Sana tavsiyemmm oku bilgilen ama kendini cok fazla dinleme herseyde bişey ararsın yoksaa....
ruyasi bile cok guzel dimi sanki gercekmis gibi hissediyosun ins olur hadi hayirlisu
nasıl dayanacaksın kız ben perşembe günü jinekolaga gidecem kasığımdaki sancıdan dolayı kist olabilir deyince kızlar korktum eşimlede konuştum gidelim dedi hafta içi randevu alım da
seb benim kafadansızn canım...ayrıca beklemekte keyifli bence
rüyamdaki bebek gerçekten çok tatlıydı..inşallah öyle güzel ve saqlıklı bir kızım olur..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin cnm..
igne testi nedir ilk duyuyorumKızlar dün adetime 5 gün kala idrar testi yapmıÅtım. Tabi ki negatif çıktı. Ãok erken yaptım. Dün akÅam iÄne testini yapayım dedim. Ãnceleride yapardım hiç kararma olmazdı. Ama buna inanamadım kapkara. İÅte fotograf. Sizce ümitlenmelimiyim ?
iki iÄne arasındaki farka bakar mısınız ?
Eki Görüntüle 511813
rüyamdaki bebek gerçekten çok tatlıydı..inÅallah öyle güzel ve saqlıklı bir kızım olur..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?