tuğra, sena; test yapmadınız mı kızlar hanii?
yok canımmm benim daha bıgun gecti cumaya kadar beklerim sanırım ..
sena da yapmadı oda beklicekk onun adına da cevap vermiş oldum sana ama
kızlar günaydınn... ben yokken hamile olduğunu paylaşan herkesi tebrik ederim ... Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inşallah...
Ben hala adet olmadımama hamile değilim. doktora gittim adet söktürücü verdi . kullanmak istemiyorum. benim gibi olan varmı
yaa bu adet söktürücüyü neye göre veriyolarrr
ultrason muayenesi mi yapıo napıo bişi göremeyince hemen adet söktürücü mü yazıyo ....
inşallah doğrudur canmmmmm
hayırlı haberlerini alırızzzz...
canım ultrason muayenesi yaptı 8 cm dedi sanırım. daha adet olcak gibi görünmüyosun dedi . ilacı kullan 3 güne olursun dedi bittikten sonra.
adetinin 3. günü gel kan testlerini yapalım dedi. bende belki geç döllenme olmuştur göremiyolardır hamileliğimi diye içimde ümit taşıyodum sordum hamileysem bi problem olurmu dedim.
hamile olsan ultrasonda görürdüm dedi
tuğra, sena; test yapmadınız mı kızlar hanii?
gelmesinler kırmızılar inş.. hayırlısıyla güzel haberler alalım..yok yapmadım cnm..belki rel olurum diye bekliyorum..olmazsam perşembe yada cuma yapıcam..
Kızlaaarr,,
demeidm mi size daha erken yuklerler dıye sonucu.
BetaHCG
Beta-hCG (total hCG)
Serum
7.81
çıktı
muhtemel dollenme uzerındne sadece 6-7 gun gectı
en fazla 7 gün yani
testte de golge gıbı bır cızgı
eee
ben hamıle mıyım?
değil miyim?
Kızlaaarr,,
demeidm mi size daha erken yuklerler dıye sonucu.
BetaHCG
Beta-hCG (total hCG)
Serum
7.81
çıktı
muhtemel dollenme uzerındne sadece 6-7 gun gectı
en fazla 7 gün yani
testte de golge gıbı bır cızgı
eee
ben hamıle mıyım?
değil miyim?
Kullanman gerekiyor. Hem vücudun da regl olduğu için rahatlar. İlacı içtikten sonra bir hafta içinde regl oluyorsun. Sonra normal siklus devam ediyor.kızlar günaydınn... ben yokken hamile olduğunu paylaşan herkesi tebrik ederim ... Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inşallah...
Ben hala adet olmadımama hamile değilim. doktora gittim adet söktürücü verdi . kullanmak istemiyorum. benim gibi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?