Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Aminnn asesulfam,
benı en ıyı anlayacaklardan bırı de sensın
sen ve ben ve bızım gıbı kayıp yasayanlar bılıyorlar aslolan gebe kalmak degıl
saglıkla sonuclandırmak
bu kadar erken donemde en fazla bu deger olur dıye dusunuyorum
aksam uzerı bır daha ıdrar testı yapıcam
muhtemelen cızgı bırda daha netlesır
su tahlıl sonucları da cıkarsa ona gore tedavı uygularız ama tahlıl sonucları bır kısmı haftaya bır kısmı
1 ay sonra cıkıcak
ılk genel temel testlerde kan pıhtılaşması cıkmamıstı
sımdı detay ave genetıge de bakılacak

nolur kızlar dua edın de bu defa hayal kırıklıgı yasamadan gebelıgım saglıkla sonuclansın
hepımız saglıklı-hayırlı-mutlu evlatlara kavusalım

bu sıteyı cok sevıyorum ben
sayesınde cok seyı yendım
bu genetık testlerını vs yaptırmayacaktım aslında ama
ıkıncıde de sorun yasarsan keske yaptırsaydım dersın dedı burdakı arkadaslar
ben de arastırdım ve bugun yaptırmaya gıttım
eger gebe ısem en azındna testlerım de yapılmıs olacagı ıcın ıcım rahat

hepınızı opuyorum
netleşınce durum sıze haber verecegım

dua eder mısınız benım ıcın de
bu kez su kızın yuzu gulseun, der mısınız
Rabbım korkularımızdan emın kılsın
bıze en hayırlı sı neyse onu nasip etsın
Aminnnn..................

yaa bu adet söktürücüyü neye göre veriyolarrr
ultrason muayenesi mi yapıo napıo bişi göremeyince hemen adet söktürücü mü yazıyo ....

beata hcg değerlerin negatifse ve vajinal ultrasonda bişey yoksa veriolar benimde aralıkta gelmedi dr gittim yumurta çatlayaymamış dedi ve ilaç verdi

tebrikler :) hamilesin

canım 28 deqil 27. günündesin..bnmde 21 aqustos..bekle bence 2-3 gün..reql olmazsan test yaparsın...

bat'lar aynı canımmm...
tutarmı tutar.. kısmet ne zamana bakalım canım...
geç olsunda güç olmasın sezenimmm

bu aralar çok duygusalım gözleerimi doluyor hemen Allah yardımcımız olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inş

arzu buarada senin gebelik pozitf bence 3-4 güns sonra yeniden yaptır , tebrikler cnm darısı bize

inşallah cnm yaaa
arada kalan bır deger ama
ıdrar testınde de cok hayalı bı cızgı gordum
gercek olmasını ve daha da onemlısı
saglıkla sonuclanmasını dılıyyorum tum kalbımle
hepınız ıcın
hepımız ıcın
kadın olmak cok zormus
ama boyle zahmetlı olunca sankı daha degerlı oluyor
daha kıymetlı oluyor
o sebeple hıcbırsye bosa degıl
emın olun
zor da olsa zahmetlı de olsa
kayıplar da olsa
hepsı bızım ıcın

Rabbim yüzlerimizi güldürsün...

Aminnn....

Kullanman gerekiyor. Hem vücudun da regl olduğu için rahatlar. İlacı içtikten sonra bir hafta içinde regl oluyorsun. Sonra normal siklus devam ediyor.

o kadar test o kadar ultrason ama bana hala hamileymişim gibi geliyo.:) ondan kullanmak istemiyorum artık kabuletmem lazım galiba yada son bi test mi yapsam .

canım bu sonuca göre hamilesin tebriklerrr

Teşekkür ederim ama
Sena ne yaptın hemen listeye ekledin..
:)))
Bir tuhaf oldu içim..
Cnm benim, inşallah dediğiniz gibidir..
İnşallah bu kez yüzüm güler de,
kaybetmenin acısını yaşatmaz Güzel Allahım..

Aminn...

bu arada kan testlrinizi özeldemi yaptıyosunuz aile hekim kan testi yapıyomu bilen varmı

igne testi nedir ilk duyuyorum

bir pet bardağa idrarını yapıyorsun. İçine iğne koyuyorsun. Etrafını iyice sarıyorsun. Işık almayacak. 8 saat kadar bekletiyorsun. sonra kararmıssa hamileymişsin. Tabi kesinliği yok.

Ama ben denedim ilk defa kapkara oldu fotoda da gördüğün gibi.Benim karardı. yinede temkinli davranıorum. Hayırlısı artık..

Eki Görüntüle 511916

merhaba kızlaaaarr :) kan testini sormuşsun aile hekimliği yapıyormu diye evet yapıyor sağlık ocakları ben antalyadayım yarın gidicem inş sağlık ocağına kan ,şeker ve hormon testlerini yapacaklar yanlız kan testinin sonucunu 2 gün sonra verdiklerini söylediler,daha benim BAT 27 Eylül ama bakalım hayırlısı ....

hadi hayırlısı ben ist yasıyorum gidip bi sorayım ilk kez gidicem aile hekimine tanışmadım bile :) genelde devlete has gidiyordum ama şimdi randevu almak sıkıntılı

arzum, yaşadıklarımız tatsızdı.. ama son olsun inş..bu sefer güzel olacak canım..
Allahım cümlemize; sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak evlat versin..
Dileyenlerin cümlesinin bu sebepten yüzünü güldürsün Allahım..
haberlerini bekliyoruzz

teşekkür ederim canım öyle belirti falan yok çok stresliydi buay benim için sadece genel kontrol için gidiyorum hamile değilsem eğer buay doktoro genel muayeneye gideceğim özelde bu testler pahalı olduğu için hazır olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…