inşallah arkadaşım innnnnnnnşşşşşşşaaaaaallllllaaaaaaahhhhh. can-ı gönülden ümit ediyorum bunu. herkes meleklerine kavuşsun.
eşim diyor ki, ya insanın 5 dk. içinde dünyaya bakış açısı bile değişiyor.... heyecandan ölücem yaaaa
inşallah arkadaşım innnnnnnnşşşşşşşaaaaaallllllaaaaaaahhhhh. can-ı gönülden ümit ediyorum bunu. herkes meleklerine kavuşsun.
eşim diyor ki, ya insanın 5 dk. içinde dünyaya bakış açısı bile değişiyor.... heyecandan ölücem yaaaa
belirtin neydi canım gebelik için anlat bakalım sosyoloji
darısı herkesin başına :)))
aslında benim en büyük belirtim göğüs ağrısıydı. 4 gündür evde sütyenimi çıkaramıyorum. feci bi ağrı var. bi de özellikle göğüslerim ama genel anlamda tüm vücudumda bi ateş basması var. hatta eşime ya ben hamile kalamadan menepoza giricem galiba dedim :)))
bu arada kızlar aslında biz aylardır eşimle yanlış zamanda ilişkiye giriyormuşuz bir bakıma
bu ay adetimden hemen sonra sadece2 defa ilişki oldu. sonrasında eşim biraz rahatsızdı olmadı. ben de üstelemedim masıl olsa olmuyor, doktora gideceğiz diye . ama olacağı tuttu işte :)))
2 gün önce silik çizgi çıkan testim, bugün net negatif: (
BATa varmı daha???
darısı herkesin başına :)))
aslında benim en büyük belirtim göğüs ağrısıydı. 4 gündür evde sütyenimi çıkaramıyorum. feci bi ağrı var. bi de özellikle göğüslerim ama genel anlamda tüm vücudumda bi ateş basması var. hatta eşime ya ben hamile kalamadan menepoza giricem galiba dedim :)))
bu arada kızlar aslında biz aylardır eşimle yanlış zamanda ilişkiye giriyormuşuz bir bakıma
bu ay adetimden hemen sonra sadece2 defa ilişki oldu. sonrasında eşim biraz rahatsızdı olmadı. ben de üstelemedim masıl olsa olmuyor, doktora gideceğiz diye . ama olacağı tuttu işte :)))
3 gün var daha.evet.
3 gün var daha.evet.
bekle ozaman daha canım..adetın gecmeden net bellı olmaz.
bi belirti bişide yok bu ara.
3-5 gün öncesine kdr bişiler oluyordu, şimdi yok.
bu ay kafayı yedim galiba ben ya.
üzülme hemenn cnm bi beklee daaha zamanın varmış senin
bu erken yapılan testler insanı cok üzüyo yaaa
bekle tatlım bak bat ına varmış daha en doğrusunu ozman öğrenirsinn :44:
bi belirti bişide yok bu ara.
3-5 gün öncesine kdr bişiler oluyordu, şimdi yok.
bu ay kafayı yedim galiba ben ya.
Dinleme kendini sakınn bak böyle daha köt oluyo kendinde olmayan seyleri yaşadığını zannedyosun
daha zamanın varrr rahatla biras ve sabırlaa bekle tatlım
yok canım ne kafa yemesı..:) :) her bebek ısteyen arkadaslarımda bende dahıl gecıyoruz bu dönemde
ben daha önce bi dış gebelik geçirdim.bir yıl kadar önce.
öyle kötü zamanlardı ki, ifade etmem çok zor.
18 saat aralıksız çekilen 3 hafta sürek dayanılmaz ağrılar.
yalnızlık.
çok zor zamanlardı çok zor.
korkuyorum daha çok.bi an önce öğrenmek müdahale etmek istiyorum o sebepıle.
sadece sağlıklı bir bebek istiyorum.sadece bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?