Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

allah mutlulugunu daım etısn arkadasım..cok sevındım...cok heyecanlanma kız nazarlardan korusun allah senı ve bebegını..insallah saglıklı sekılde kucagına alırsın...darısında bızım basımıza

kafayı yedim resmen her ay bi ümit sonra hüsran bi haftadır rüyamda oğlan bebek görüyorum o kadar güzel ki tombiş bat 21 eylül geçen ay bi hafta önce adet oldum ondan önce 2 gün önce oldum bu ay çok ümitliyim ama gece kasıklarım çok ağrıdı bugün bekliyorum inş olmam eşimde yüzünde bi güzellik var kesin hamilesin diyo rabbim hepimize nasip etsin biran önce inş.

allah seni ve bebeğini nazarlardan esirgesin rabbim bu ay banada yaşat bu mutluluğu ne olur...

bende dun geceden beri ince ince bi sızı dolanıyo kasıklarımda
inşallah iyidir iyiye yoruyorum daha gelen giden bişide yok şükür ama
bakalım hayırlısı Allah tan:44:

belirtin neydi canım gebelik için anlat bakalım sosyoloji

darısı herkesin başına :)))
aslında benim en büyük belirtim göğüs ağrısıydı. 4 gündür evde sütyenimi çıkaramıyorum. feci bi ağrı var. bi de özellikle göğüslerim ama genel anlamda tüm vücudumda bi ateş basması var. hatta eşime ya ben hamile kalamadan menepoza giricem galiba dedim :)))
bu arada kızlar aslında biz aylardır eşimle yanlış zamanda ilişkiye giriyormuşuz bir bakıma
bu ay adetimden hemen sonra sadece2 defa ilişki oldu. sonrasında eşim biraz rahatsızdı olmadı. ben de üstelemedim masıl olsa olmuyor, doktora gideceğiz diye . ama olacağı tuttu işte :)))

tutacagı varsa tabı bazen tarıhler anlamsız kalıyor..ama tabı yumurtlama dönemı takıp etmekte fayda vardır..zaten bebis olmıcanı düsündügün zaman gelırmıs nezamandır beklıyorsunuz canım

O sıcak basması bende kaç gundur vardı hatta burda sordum kimse bişi demeyince
Bu ateş ölçme sayfasındaki kızlara sordum dedim böle bölee
cok iyi valla öncesini bilmiyoruzz ama bikaç gun gecince sen test yap dedilerrr
baya ölçüyorum 37 den aşşa inmiyo...
diorum yaaa vardır bi hayır

bi belirti bişide yok bu ara.
3-5 gün öncesine kdr bişiler oluyordu, şimdi yok.
bu ay kafayı yedim galiba ben ya.

Dinleme kendini sakınn bak böyle daha köt oluyo kendinde olmayan seyleri yaşadığını zannedyosun
daha zamanın varrr rahatla biras ve sabırlaa bekle tatlım

üzülme hemenn cnm bi beklee daaha zamanın varmış senin
bu erken yapılan testler insanı cok üzüyo yaaa
bekle tatlım bak bat ına varmış daha en doğrusunu ozman öğrenirsinn :44:

inşallah.
2 gün önceki silik çizgi çıktı.bu net negatif.
anlamıyorum yani.
yahu şu hamilelik testlerine kesin bi yöntem bulunsa regl beklemeden öğrenmek için.
psikolojim bozuldu vallahi.

yok canım ne kafa yemesı..:) :) her bebek ısteyen arkadaslarımda bende dahıl gecıyoruz bu dönemde

ben daha önce bi dış gebelik geçirdim.bir yıl kadar önce.
öyle kötü zamanlardı ki, ifade etmem çok zor.
18 saat aralıksız çekilen 3 hafta sürek dayanılmaz ağrılar.
yalnızlık.
çok zor zamanlardı çok zor.
korkuyorum daha çok.bi an önce öğrenmek müdahale etmek istiyorum o sebeple.
sadece sağlıklı bir bebek istiyorum.sadece bu.

insallah istedigin gıbı olur merak etme allahın ıznıyle bı sorun olmaz kafana takma....ne düsünürsen o olurmus hıc üzme bos yere kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…