Herkese günaydın arkadaşlar. hatırlayanlar bilir. eşimle 9 aydır bebiş istiyorduk ama bir türlü olmadı. 24 eylül de regl olacaktım. ma ben dayanamayıp, cuma gününden dün için doktora randevu aldım. belki adet öncesinde yapması gereken testler vardır diye....
cumartesi gecesi berbat bir gece geçirdim. huzursuz ve karmakarışık uyku ve son 3 gündür bana anormal acı veren göğüslerim. (göğüslerimde kitle olduğu için ben bu acıyı her aya yaşarım. ) pazar sabahı uyandım. eşim bi kaç saatliğine dışarı çıkmıştı. gözümü açtığımda kendimi o kadar garip hissediyordum ki. sanki artık ben ben değildim. tuvalete gittim ve çıkmasının imkansız olduğunu bildiğim halde evdeki gebelik testini yaptım.... sonra başka bir markanınkini daha... ve klozetin üzerinde her yerim titreyerek ağladım..... güldüm..... bu nasıl olurdu ki, daha adetime 8 gün vardı.
eşime hiçbişey söylemedim ama saatler geçmek bilmedi. dün doktor randevuma gittim durumu anlattım. beni pek ciddiye almamıştı ama, 2 saatlik sancılı tahlil sonucu bekleyişinden sonra, 606 değere baktı veeeeeee
TEBRİKLER HAMİLESİNİZ :)))))))))) DEDİ....... :))))))))
kızlar gönlüm hepinizin yanında. eşimle delirmiş gibiyiz. allahım isteyen harkese bebeklerini kavuştursun :)))
insallah istedigin gıbı olur merak etme allahın ıznıyle bı sorun olmaz kafana takma....ne düsünürsen o olurmus hıc üzme bos yere kendını
ya bu arada kızlar tubilosh 'un bebeği ile ilgili bi sıkıntı mı var ????
kızlarrrr( ben kırmızıları gördümmm hatta 1 gün erken geldi.... ((..... 2ci ayda güme gitti, önemli günleri değerlendirip 7kez iilişki yaşayıp bır ayı geçiryoruz nasıl olmuyorr anlamıyorum bütün testlerimizide yaptırdık normal çıktı yaşımızda genç peki neden diye sormamak elde değil ... (((( artık yeni bat 15 ekim....yeni umutla
canım düşük yaptı tubilosh
Canım yaa, inan çok üzüldüm. Aynı durumlar benim için de söz konusu. Adetin 4. günü itibariyle gün aşırı ilişki, ayakları yarım saat havaya dikmeler vs. Tahlillerimiz temiz sorun yok, bunca şeye rağmen olmayınca insan ister istemez soruyor yani... Bu ay da adet olursam rahim filmi çektireceğim artık, ona da bakilsin bakalim...Bat aynıydı ya senle benim de gelir yarin, sonra 15 Ekim oluyor benim de sonraki BAT, doğumgünüm oluyor benim, ya büyük bir hediye olur bize ya da yine hüsran...
Canim bbenım bi arkadasım 4 yıldır evlı ve cocugu olmadı.tüm tahıllere rahmen olmadı..doktorlar ıkınızdede sorun yok demis..kafada bıtıyor hersey demıs takma kafanı..olur zamanı gelınce demıs...bızde öyle yapmalıyız sanırım..ol uyor dıye üzülmemelı..
herkese selamlar .bılgı almak ıcın arastırken konunuz ıcnde buldum kendmı 1,5 yasında Bir oglumvar 5 6 aydır ıkıncıyı dusunuyorduk calısmalra baslamıstık ılk2 3 ay karnım ve kasıklsrımda agrı oluyordu baya her ay bole surdu gecen aya kadar usteldıgm karın ve kasık agrılarım sıkayetın aderımden bıttıgı 2 3 gun agrılrınadaha dayamdım ve doktora gıttım ve ıdrarımda ıltıhap cıktı agrılrmn o yuzdn oldugnu ogrendım antıbıyotk kullandım ve bu eylülün 19da aadet olmam gereklıydı dayanamdım dun test yaptım ve 2.sı cılkı kadar koyu degıl ama sılıkte degıl cıft cızgı olustu ve hamileyim kızlr ıns adet gunumu bekleyıp bı kac gun gecsın doktora gtmeyı duusunuyorum allahım herkze nasıp eylsınhe kızlar dıorm ben ıltıhp olduf In mı kalmamısım acaba?
hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza topiğin meşhur sorusunu soruyorum belirtin neydi bebek için bide benimde kasıklarım ağrıyor hep bi kez gittim doktora üşütmüşsün dedi ilaç kullandım ama yine aynı
kesinlikle doğru. biz 9 ay boyunca denedik. yumurtlama testleri falan. ayakları havaya kaldırdım. ilişki sayısını arttırdık vs. ve bu ay yok bizim bebeğimiz olmayacak, ne varsa öğrenelim bari deyip, doktor randevusu aldım ve koca ayda sadece 2 kez ilişki oldu. ama buna rağmen adetime 8-9 gün varken hamile olduğumu öğrendim.
yani demem o ki galiba bebişler ne zaman geleceklerine kendileri karar veriiyorlar. ve ben 34 yaşındayım arkadaşım....
kesinlikle doğru. biz 9 ay boyunca denedik. yumurtlama testleri falan. ayakları havaya kaldırdım. ilişki sayısını arttırdık vs. ve bu ay yok bizim bebeğimiz olmayacak, ne varsa öğrenelim bari deyip, doktor randevusu aldım ve koca ayda sadece 2 kez ilişki oldu. ama buna rağmen adetime 8-9 gün varken hamile olduğumu öğrendim.
yani demem o ki galiba bebişler ne zaman geleceklerine kendileri karar veriiyorlar. ve ben 34 yaşındayım arkadaşım....
kızzzz ebsonnnnnn kızıyorum amaaaaa sürekli belirti arıyosun kendindeeee
yapma arkadaşımmmm yapmaaaaaa
bi relaxxxxx bi sakinleşşşşşş
olurunaaa bırakkkk
ya napım kız acaba neler yaşadılar aynısı bende varmı diye araştırıyorum galiba artık bunu bırakıp 23 eylülü beklemek en doğrusu:18::18:
Sen kantarın topuzunu iyice kaçırdın bide tahlil örneğini istedi yaaa
bak böle yapma psikolojin etkileniyo dikkat ettim nerdeyse bir haftadan fazladır böylesin
sen günlerini nasıl geciriyosun canım benim kendine eziyet ediyosun oluruna bırakherseyi
Rabbim zamnını bilir ........
bak gununee ne kalmişş 5 gun zaten gununden bi gun sonra yaparsın testini ki bana kalsa onu bile yapma bekle
4-5 gun gecsin rahatla başka bişlerle mesgul ol üzülüyorum vallahi hırpalıyosun kendini
allahtan çalışıyorum eğer evde tek başıma oturuyor olsam ne olur du acaba tamam tamam kızma ya söz veriyorum dayanıcam belirti aramıycam artık sakin bi şekilde bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?