yok valla artık kimseye belirti sormuycam çok zor ama bekliycem allahım hayırlısını versinhadi bakkk görcemm akıllı akıllı beklicemmm
hanım olll hıhhhhh
ayy şok oldum gülsemmi kızsammı bilmedim tahlilin resmini isteyinceee
kızz Allah iyiliğini vermesinnn hahahaha
neyse artık dertleşe dertleşe beklerizzz üzülme bende daha beklicemm
2-3 gunu daha var tatlım
yok valla artık kimseye belirti sormuycam çok zor ama bekliycem allahım hayırlısını versin
Amin canm Aminnnn...
eee şekerim akşama ne yapıcan yemek bugün aklıma hiç yemek gelmiyor benim
hemşom nasılsın bakalım...
eee şekerim akşama ne yapıcan yemek bugün aklıma hiç yemek gelmiyor benim
ıspanak yapıcaktım fikir deiştirdim tazefasulye yapıcam yanınada pilavv aslında canım nassıı domatesli pilav istiyodaa
bilmiyorum artıkk...
canım benim mutlu yıllar...daha önceden yani bebiş düşünmeden önce etrafımda şimdi benim gibi olanlar vardı onlara stres yapmayın herşeyin bi zamanı var falan diodum ama kendi başıma gelince öle olmadığını anladımbakalım kısmet nezaman 20 eylülü bekliyorum Allah adua ediyorum 17 eylül doğum günüm bana dogum günü hediyesi ver diye
canım hatırlıyorum seni, hoşgeldin...kızlar merhaba normalde ağustos topiğindeydim ama buraya geceym dedim..bende 2 aydır deneemdeyim bu ay 3.denemem oluyor..Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah..benim bat 02 ekim eklerseniz
maaşallah arkadaşım Allah bebişini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...Kızlar herkese merhaba,
Ovulasyon tesı ıle ılgılı benım tecrubem su:kesınlıkle kullanılmalı.
Ben laboquick kullandım, çok da yararlı oldu.
Hem uygun fıyatlı hem de hassas bır test..
gıttı gıdıyorda ertesı gun teslım oluyor genellıkle
Ama bazı uyarlarım olacak,
**sabah ılk ıdrarla yapmayın yazar ama bence ılk ıdrarla yapın, ıdrar uzun sure bekledıgı ıcın LH ı daha net gorursunuz..
gun ıcınde 4 saat ıdrarı tutmak pek mumkun olmuyor
**gunde en az ıkı kez yapın cunku LH artısını ya da dususunu kacırabılırsınız
cunku yumurtlamadan sonra aniden dusuyor
**ve en onemlısı: test ıcındekı klavuda Test cızgısı ıle aynı koyulukta bır C cızgısı olmalı denıyor
ama tam olarak oyle olmuyor
yanı LH zırvede de olsa yıne de T cızgısı bıraz koyu kalabılıyor
sız bekledıgınız yumurtlamadan ıkı gun once baslayın yapmaya
cok az sılık cızgı cıkacak zaten
sonra artmaya baslayacak
sız ama daha test cızgısı kadar olmadı beklıyım yarını falan dersenız
bır sonrakı testte pat dıye cızgının sıfırlandıgını gorebılırsınız
yanı koyulasması ve yogunlasması yeterlı
ılle T cızgısı kadar olacak dıye beklemeyın
ben dun ıdrar da ve kanda az da olsa bhcg gormustum
ama netleştırmek ıcın bu sabah da test yapıcaktım, unuttum
sımdı beklıyorum, bıraz zaman gecsın, 2-3 saatlık ıdrarla yenıden denıcem
muhtemelen cızft cızgıyı yıne gorucem belırtıler var cunku gebelıge daır
onları ayrıca yazıcam
bu bılgıler cok degerlı bılıyorum
cunku bazı seyler tecrube ıle kazanılıyor
ve ben de bırcogunu buradan okuyup ogrendım
okudugum bana mantıklı gelen cogu seyı uyguladım
ve ıkı gebelıgımde de ılk denemede hamıle kalabıldım
gercı onemlı olan saglıkla gebelıgın sonuna dek gıtmesı
ben ılkınde bebekte kalp atısı durdugu ıcın kaybetttım
en buyuk duam bu kez saglıkla sonuclandırmak
ama demem o kı
burada yasanan tecrubelere ve arsstırdıgınız bılgılere uyarsanız
saglık sorununuz da yoksa gebe kalma ıhtımalınız artar
ben ara ara bıldıgım seylerı paylaşmaya calısacagım
umarım bırılerı ıcın faydalı olurum
sevgılerımle
kızlar bende reql olucama dair hiçbir belirti kalmadı...1 hafta önce reql sancılarım olmuştu ara ara ama şimdi hiçbirinden eser kalmadı...sanırım bebiş bu sefer gelicek..
tebrikler arkadaşım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşalahhh :))))))Herkese günaydın arkadaşlar. hatırlayanlar bilir. eşimle 9 aydır bebiş istiyorduk ama bir türlü olmadı. 24 eylül de regl olacaktım. ma ben dayanamayıp, cuma gününden dün için doktora randevu aldım. belki adet öncesinde yapması gereken testler vardır diye....
cumartesi gecesi berbat bir gece geçirdim. huzursuz ve karmakarışık uyku ve son 3 gündür bana anormal acı veren göğüslerim. (göğüslerimde kitle olduğu için ben bu acıyı her aya yaşarım. ) pazar sabahı uyandım. eşim bi kaç saatliğine dışarı çıkmıştı. gözümü açtığımda kendimi o kadar garip hissediyordum ki. sanki artık ben ben değildim. tuvalete gittim ve çıkmasının imkansız olduğunu bildiğim halde evdeki gebelik testini yaptım.... sonra başka bir markanınkini daha... ve klozetin üzerinde her yerim titreyerek ağladım..... güldüm..... bu nasıl olurdu ki, daha adetime 8 gün vardı.
eşime hiçbişey söylemedim ama saatler geçmek bilmedi. dün doktor randevuma gittim durumu anlattım. beni pek ciddiye almamıştı ama, 2 saatlik sancılı tahlil sonucu bekleyişinden sonra, 606 değere baktı veeeeeee
TEBRİKLER HAMİLESİNİZ :)))))))))) DEDİ....... :))))))))
kızlar gönlüm hepinizin yanında. eşimle delirmiş gibiyiz. allahım isteyen harkese bebeklerini kavuştursun :)))
canım benim mutlu yıllar...2 güncüğümüz kaldı sabret test yaptın mı bu arada
canım tebrik ederim...kesinlikle doğru. biz 9 ay boyunca denedik. yumurtlama testleri falan. ayakları havaya kaldırdım. ilişki sayısını arttırdık vs. ve bu ay yok bizim bebeğimiz olmayacak, ne varsa öğrenelim bari deyip, doktor randevusu aldım ve koca ayda sadece 2 kez ilişki oldu. ama buna rağmen adetime 8-9 gün varken hamile olduğumu öğrendim.
yani demem o ki galiba bebişler ne zaman geleceklerine kendileri karar veriiyorlar. ve ben 34 yaşındayım arkadaşım....
canım benim mutlu yıllar...2 güncüğümüz kaldı sabret test yaptın mı bu arada
boşver geçer inş düşünmeyelim bu konuyu....saol canım benim evet ya sob 2 gün nasıl geçeçcek bilmiyorum
boşver geçer inş düşünmeyelim bu konuyu....
( düşünmüyosak burda ne işimiz varsa):126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?