Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

uzun süredir takiptekim kızlar. bat ıma 3gün var bugün kan tahlili yaptırdım 98 çıktı.doktor gebelik dedi ve 2gün sonra tekrar b hcg istedi. ama bana çok az gibi geldi ne dersiniz?

kugu bat'ına 3 gün varmış henüz..
değerin güzel..
içini ferah tut..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inş

Yok kızlar Negatif.......
Napalım Hayırlısı böyleymiş daha da regl olmadım bakalım beklicez artık
tuqra canım hayırlısı olsun ama çok üzüldüm..dün kendim için bugünde senin için...azıcık ümidim var sanıyordum meqer nekadar büyükmüş...ama Rabbimiz herşeye kadir...dua edelim...inşallah ekimde bebişlerimiz bizimle olur..yarın kendini daha iyi hissedeceksin emin ol tatlım
amin canım inşallahh..hayırlı olsun bebişin Rabbim tamamına erdirsin
amin inşallah canım...
bilgilendirdiqin için çok teşekkür ederim ..
uzun süredir takiptekim kızlar. bat ıma 3gün var bugün kan tahlili yaptırdım 98 çıktı.doktor gebelik dedi ve 2gün sonra tekrar b hcg istedi. ama bana çok az gibi geldi ne dersiniz?
tatlım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin...deqerin az deqil daha reqline 3 gün var relax lütfen :87:

Son düzenleme:

önemli olan doktorun ne dediği.şimdi araştırsan her yerde farklı bir yorum çıkar.bu süreçte biraz sabırlı olmak gerek ben bunu anladım.bu yüzden kesemi görmeyi sabırla bekleyeceğim.içimizden iyi hisler geçirelim hep iyi şeyler yaşayalım. :)

Tahlilde değeri 6 çıkıp hamileliğine sağlıkla devam eden arkadaşlarımız var canım değerin gayet güzel Allah kucağında göstersin hayırlısıyla

kızlar selam.
nasılsınız?
yeni hamişler tebrik ediyorum...
bekleyenlere de Rabbim kısa zamanda Sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler nasip etsin diyorum...

benim kanamam halen devam etmekte.kanamam bitince 1 ay normal adetimi göreyim,ondan sonra yeni ay yeni umut diyerek BİSMİLLAH ile başlarız bebiş olayına.
Rabbim inşallah o zaman sorunsuz bir hamilelik nasip eder.
bir arkadaş eşinde morfoloji bozuklugu olabilir demişti.
biz 2 defa spermiogram testi yaptırmıştık.morfoloji %4 çıkmıştı.
sizce bu morfoloji bozuklugu mu oluyor :44:
normal degerleri pek bilmiyorum da.

hayırlısı Allah 'tan.hele şu 1 ayı geçireyim de.sonra aranıza bende katılırım..
bu arada erginsena cım kırmızıları görmüşün sanırım?
inşallak birdahaki ay gelir tatlım bebişin.zaten bu ay güme gitmişti çalışmaların en verimli günleri.

tugracım,özeline mesaj attım güzelim.
yılmak yok yola devam.yeni ay yeni umut arkadaşım.

hepinizi seviyorum

hayırlı olsun tatlım lütfen benim içinde dua edermisin benimde pazar günü adet günüm

canım %4 morfoloji neye göre

benim eşimin mesela kruger e göre normal morfolojisi%5
bize dr.çok çok kötü değil ama çok iyide değil dedi(ama bizim sayımız iyiydi onu abz alarak çok çok kötü değil demişti)

ama sana şöyle diyeyim bizim testin altında açıklama vardı kruger e göre
%0-4 arası şans%7
%5-14 arası şans %47
%14 den fazla ise şans %82

dediğmi gibi morfoloji için sayıda önemli

Çinko aldık canım dün akşam bu akşam da eve giderken keçi boynuzu alıp yapacağım Allaha sığınacağız ondan sonra bakalım Allah büyük yarın eski dr.uma gideceğim bakalım inşallah ondan güzel haberler alırım:18::18:

canım eşim varikosel ameliyatı olmuştu.
ameliyat öncesi;
kruger e göre;
normal yapı; %4
anormal yapı; %96

normal morfoloji:%14
G-iyi prognoz %5.0-14
P-kötü prognoz % 0.-4.0

who kriterine göre de
normal %62
anormal %38

yazıyor.pek anlamıyorum ama dediğim gibi bunlar varikosel öncesi.
ameliyattan sonraki tahlil çok geniş değildi,yani çok ayrıntılı değildi...

morfoloji yazmıyor yani.

ama saglıklı beslenildiğinde morfoloji ve sperm kalitesi yükseliyor diye biliyorum.
oğluma hamile kaldıgım ay eşime birkaç kilo keşi boynuzu yedirmiştim
ayrıca ballı muz,kavanoz kavanoz ballı çerez,akşam yatmadan türk kahvesi...
bende bal tarçın çörek otu yedim birkaç gün,ve ilişki sonrası 1 saat kadar yastık koyarak yattım.
ayrıca ateş ölçerek uygun günleri saptadım.
hangisi etkili oldu bilmiyorum ama birdahaki çalışma döneminde bunları tekrarlamayı düşünüyoruz.

cnm benim inşallah en kısa zamanda bekliyoruz aramıza..sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize inşallah..

slm arkadaşlar.Hatırlatayım kendimi.1 eylülde adet olup 3 gün süren ve 15inde kan pıhtısı gibi bişey geldi diyen yeni üyeyim.Acaba hamile miyim demiştim ya.İşte dayanamadım bugün okul çıkışı test aldım eczaneden.Negatif çıktı ve ben yaptıktan 15 dk sonra kanamam oldu.Ama daha 10 gün vardı adetime.acaba stresten mi oldu.Acaba folik asit alıyordum ondan erken olmuş olabilir mi.3. denemede olmadı.Şimdi ben ekimde göbüşümüzde bebişimiz olsun mu dicem Lütfen bana bişeyler yazın

cnm daha testte çıkmaması normal 10 gün varmış bata..bazen mevsimsel olarak erken gelebiliyor bence folik asitle alakası yoktur belki de strestendir...:44::44:

Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım..maaşalllah...

Amn canım Allah razı olsun.. ve sizlere de nasib olsun bu duygu.. ebson, tugra, tubilosh, savaş, paposoner, umudunu kesmiş olsa da daha hayırlı bi insanla olmak üzere aylin, topiğimizin annesi erginsena, sen ve diğer bütün arkadaşların bebekleri tez zamanda hayırlısıyla gelsinn...

amin amin canım benim inşallah...hamilelerin duası kabul olurmuş bakalım hepimizin bebişleri sağlıklısıyla gelsin inşallah...hepimizin göbüşleri dolsun en kısa zamanda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…