tuqra canım hayırlısı olsun ama çok üzüldüm..dün kendim için bugünde senin için...azıcık ümidim var sanıyordum meqer nekadar büyükmüş...ama Rabbimiz herşeye kadir...dua edelim...inşallah ekimde bebişlerimiz bizimle olur..yarın kendini daha iyi hissedeceksin emin ol tatlımYok kızlar Negatif.......
Napalım Hayırlısı böyleymiş daha da regl olmadım bakalım beklicez artık
amin canım inşallahh..hayırlı olsun bebişin Rabbim tamamına erdirsinkızlar merhaba.kendimden alıntı yaptım.dün öğlen kan testi yaptırdım ve hamileymişim! o testlere olan güvenim de bitti bu arada...doktora gittim testten sonra keseyi göremedi ancak henüz regli tarihimde bile olmadığım için bunun çok normal olduğunu da söyledi.
darısı sizlerin başına
amin inşallah canım...arkadaşım canını sıkma demek kolay ama bak sende bize umut aşılıyansın.Allah hayırlısını versin inş.
Ben klomen değil serophene diye bi ileç kullanmıştım yumurtanın gözlem içinde büyüyüp çatlayıp spermin yakalama şansını arttıran bir ilaç ama nasip edecek cenab_ı mevlam tabiki.
birde ben tedavi için dr.a gittiğimde bana normal yolla dölenmenin %8 klomen ve çatlatma iğnesi için %14 ihtimal aşılama ile%18-20 tüp bebekte%60 falan demişti
tatlım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin...deqerin az deqil daha reqline 3 gün var relax lütfen :87:uzun süredir takiptekim kızlar. bat ıma 3gün var bugün kan tahlili yaptırdım 98 çıktı.doktor gebelik dedi ve 2gün sonra tekrar b hcg istedi. ama bana çok az gibi geldi ne dersiniz?
uzun süredir takiptekim kızlar. bat ıma 3gün var bugün kan tahlili yaptırdım 98 çıktı.doktor gebelik dedi ve 2gün sonra tekrar b hcg istedi. ama bana çok az gibi geldi ne dersiniz?
uzun süredir takiptekim kızlar. bat ıma 3gün var bugün kan tahlili yaptırdım 98 çıktı.doktor gebelik dedi ve 2gün sonra tekrar b hcg istedi. ama bana çok az gibi geldi ne dersiniz?
kızlar selam.
nasılsınız?
yeni hamişler tebrik ediyorum...
bekleyenlere de Rabbim kısa zamanda Sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler nasip etsin diyorum...
benim kanamam halen devam etmekte.kanamam bitince 1 ay normal adetimi göreyim,ondan sonra yeni ay yeni umut diyerek BİSMİLLAH ile başlarız bebiş olayına.
Rabbim inşallah o zaman sorunsuz bir hamilelik nasip eder.
bir arkadaş eşinde morfoloji bozuklugu olabilir demişti.
biz 2 defa spermiogram testi yaptırmıştık.morfoloji %4 çıkmıştı.
sizce bu morfoloji bozuklugu mu oluyor :44:
normal degerleri pek bilmiyorum da.
hayırlısı Allah 'tan.hele şu 1 ayı geçireyim de.sonra aranıza bende katılırım..
bu arada erginsena cım kırmızıları görmüşün sanırım?
inşallak birdahaki ay gelir tatlım bebişin.zaten bu ay güme gitmişti çalışmaların en verimli günleri.
tugracım,özeline mesaj attım güzelim.
yılmak yok yola devam.yeni ay yeni umut arkadaşım.
hepinizi seviyorum
arkadaşım üzülme bu sıkıntıda çok insan var allah ın izniyle şifasını buluyor.Benim eşiminde hareketli sperm sayısı azdı ve morfolojisi bozuktu.Biz proxed pkus diye bir ilaç kullandık 15 gün gidiyor biraz pahalı 135 lira falan 1 kutusu gnc de arginmax men diye bir ilaç var onunla eş değer diyolar ben daha kullandırmadım ama daha uygun onuda deneyebilirsin.Birde evicap ve çinko takviyesi falan deneyebilirsin.Keçi boynuzunu MUHAKAK DENE
canım %4 morfoloji neye göre
benim eşimin mesela kruger e göre normal morfolojisi%5
bize dr.çok çok kötü değil ama çok iyide değil dedi(ama bizim sayımız iyiydi onu abz alarak çok çok kötü değil demişti)
ama sana şöyle diyeyim bizim testin altında açıklama vardı kruger e göre
%0-4 arası şans%7
%5-14 arası şans %47
%14 den fazla ise şans %82
dediğmi gibi morfoloji için sayıda önemli
kızlar selam.
nasılsınız?
yeni hamişler tebrik ediyorum...
bekleyenlere de Rabbim kısa zamanda Sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler nasip etsin diyorum...
benim kanamam halen devam etmekte.kanamam bitince 1 ay normal adetimi göreyim,ondan sonra yeni ay yeni umut diyerek BİSMİLLAH ile başlarız bebiş olayına.
Rabbim inşallah o zaman sorunsuz bir hamilelik nasip eder.
bir arkadaş eşinde morfoloji bozuklugu olabilir demişti.
biz 2 defa spermiogram testi yaptırmıştık.morfoloji %4 çıkmıştı.
sizce bu morfoloji bozuklugu mu oluyor :44:
normal degerleri pek bilmiyorum da.
hayırlısı Allah 'tan.hele şu 1 ayı geçireyim de.sonra aranıza bende katılırım..
bu arada erginsena cım kırmızıları görmüşün sanırım?
inşallak birdahaki ay gelir tatlım bebişin.zaten bu ay güme gitmişti çalışmaların en verimli günleri.
tugracım,özeline mesaj attım güzelim.
yılmak yok yola devam.yeni ay yeni umut arkadaşım.
hepinizi seviyorum
slm arkadaşlar.Hatırlatayım kendimi.1 eylülde adet olup 3 gün süren ve 15inde kan pıhtısı gibi bişey geldi diyen yeni üyeyim.Acaba hamile miyim demiştim ya.İşte dayanamadım bugün okul çıkışı test aldım eczaneden.Negatif çıktı ve ben yaptıktan 15 dk sonra kanamam oldu.Ama daha 10 gün vardı adetime.acaba stresten mi oldu.Acaba folik asit alıyordum ondan erken olmuş olabilir mi.3. denemede olmadı.Şimdi ben ekimde göbüşümüzde bebişimiz olsun mu dicemLütfen bana bişeyler yazın
cnm daha testte çıkmaması normal 10 gün varmış bata..bazen mevsimsel olarak erken gelebiliyor bence folik asitle alakası yoktur belki de strestendir...:44::44:
Saol cnm iyi geldi cevabın.
Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım..maaşalllah...
Amn canım Allah razı olsun.. ve sizlere de nasib olsun bu duygu.. ebson, tugra, tubilosh, savaş, paposoner, umudunu kesmiş olsa da daha hayırlı bi insanla olmak üzere aylin, topiğimizin annesi erginsena, sen ve diğer bütün arkadaşların bebekleri tez zamanda hayırlısıyla gelsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?