Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

sende sağol tatlım..peki kanaman normal mens kanaması gibi mi gelmeye başladı 15'nde bence yerleşme kanaması için erken bir tarih bana göre şu anki nasıl?

15 inde gelen açık renkli kan pıhtısı gibiydi.Sonra 16sında pembe bir leke oldu.Bugünkü de açık renk.Kasıklarımda ağrı var.Bilmiyorum bakalım süreci paylaşırım artık sizlerle.Olmadı çalışmaya devam:)

sen bak bakalım normal kanama şekline dönüşmezse bence git bir kan tahlili yaptır..bazen bu şekilde hamilelik geçirenler de olabiliyor dr ona göre ilaç veriyor çünkü..hayırlısı olsun cnm..

arkadaşlar ben çıkıyorum..kuzey güney başlıyacak sabırsızlıkla bekliyorum..herkese hayırlı akşamlar... yarına bol bebiş haberli birgün diliyorummmmm

bu ayda olmadi ama oncekilere gore daha iiyim ama kocisime ne dicem simdi hamisler sizden dua istiyorum ve tabiki heerkesten sukur rabbim vardir bi hayir

tebrikler hayirli olsun hekesim ayni haftada degerleri farlli olabilir sen bu anlarin tadini cikar

bu ayda olmadi ama oncekilere gore daha iiyim ama kocisime ne dicem simdi hamisler sizden dua istiyorum ve tabiki heerkesten sukur rabbim vardir bi hayir

en zoruda bu zaten. bende geçen gün eşime söyledim kırmızı kartı yedim diye.
boynunu büktü canım aşkım çok üzüldü belliydi.
Allah tez zamanda bebişlereimize kavuşmayı nasip etsin

sen bak bakalım normal kanama şekline dönüşmezse bence git bir kan tahlili yaptır..bazen bu şekilde hamilelik geçirenler de olabiliyor dr ona göre ilaç veriyor çünkü..hayırlısı olsun cnm..

Tamam cnm.Bakalım hayırlısı.Desteğin için gerçekten saol,çok rahatladım.olsa da olmasa da:) Hayırlı akşamlar...

aynen oyle cok uzulecek ama yapaccak bisi yok hayirli zamnda hayirli evlatlar olsun ins

beta hcg 2 ye katlaıtarak artıyor ve gebeliğin devamını sağlıyor plesanta gelişiminden sonra yavaş yavaş düşüse geçiyor Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

merhaba sevgili anne adayları ve anne aday adayları..benim de adetime 6 gün kaldı.ama her sabah hastalandım diye kalkıyorum yataktan,belim de her sabah bir ağrı oluyo göğüslerimde çok şişti hassaslaştı,gerçi adet önceside oluyodu göğüslerimde şişlik ama bel ağrı olmuyordu.offf ya ,ilk hamileleğim de ilk aydan tutunca buda öyle olacak sanmıştım ama olmadı.evde 1 tane testim var acaba sabah yapsa mı?5 gün kala çıkar mı acaba:26:

benim kendimi bildim bileli hep yoğun bir akıntım olurdu,hatta bu yüzden doktora gitmişliğim bile vardı..ama bu ay beklediğim için mi bilmem ama öle belirgin bir akıntım olmadı hiç hatta önceki aylara oranla yok denecek kadar azdı acaba bu ay yumurtlamamış olabilir miyim?yada bu yumurtlama işi akıntıyla doğru orantılımıdır yani akıntı yoksa yumurtlamada mı olmuyo.anlayamadım ben bu işi

tubişim amin canım ama ben seni ekim topiqinde görmek istiyorum...korunmana gerek yok canım tutunamadan akıp gittiqi için rahimi dinlendirmene gerek yok...

hayırlısı olsun canım inşallah ekimde güler yüzlerimiz...

canımcım bilemiyorum yaa...
yine aynısı olur diye korkuyorum
1 ay beklememin sebebi de bu aslında,dinlenmek degil,aynı şeyleri yaşama korkusu :18:
pfff bilmiyorum canım yaa...
:44::44::44::44::44::44::44:

merhaba kızlar,

birkaç gündür girip de birşeyler yazamadım..

yeni hamişlere gözünüz aydın darısı başımıza diyorum.

tubilosh çum üzüldüm ama nasip değilmiş demek ki.. korkma biliyorsun nasibi olduğu zaman gelecek meleğin..

ekim çalışmalarımıza dün itibariyle başlamış bulunmaktayız.. yarından itibaren önemli günlere giriyorum.. hadi bakalım hayırlısı...

amin canım inş napalım yine yeniden

benim eşim varikoselden yeni ameliyat oldu bu c.tesi 4 hafta olacak.kasımın 22 si gibi kontrolü var bakalım ne çıkacak :18::18:Biraz zaman geçsin diye bekledim.Bu arada bende kendime soğan suyu yaptım.Önümüzdeki haftadan itibaren eşime keçiboynuzu takviyesi falan yapacağım bende 2.soğan kürüne başlayana kadar biraz çörek otu yapsam diyordum boswer uyardı düşüğe sebep olubiliyormuş iyi araştır diye bakamadımda ama olmazzsa bir hafta gibi kısa bir süre denerim.

bu birkaç ay bende ateş ölçme yada ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama daha tamda nerden başlayacağımı bilmiyorum.2 senedir beklemedeyim yoruldum sanırım

beta hcg 2 ye katlaıtarak artıyor ve gebeliğin devamını sağlıyor plesanta gelişiminden sonra yavaş yavaş düşüse geçiyor Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

yeni yaptırdığım testte en az iki katını mı görmeliyim yani? görmediğim takdirde bu gebeliğin devam etmediği anlamını mı taşır?

günaydın:) idrar testi için çok erken, ama isterseniz sağlık ocağında filan kan testi yaptırabilirsiniz. Adeti 1 gün gecikmesine rağmen idrarda çıkmayan ama kanda çıkan arkadaşlar var. Teste güvenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…