Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Çörekotunu sana söyledikten sonra biraz araştırdım sonuç olarak şöyle çıkıyor..

*Yumurtalamayı arttırıyor ama çatlamayan yumurtalar kist yapıyor.

*Birkaç kişi düşükten bahsetmiş..

Benimde aklım karıştı.2 gündür cesaretimi topladım çörek otu yapıyorum.İncir kürü yapmıyorum ama incir yiyorum akşamları 4-5 adet...

Korkuyorumda yeniden kist yaparsa diye..Ama şunuda söyliyeyim reglim bu ay 3 gün sürdü.Bugün 5. günü hafif karın ağrılarım oluyor.Yumurtalamamı başladı acaba diyorum.Bu kadar etkili olabilirmi acaba??

Bindim bi alamete bakalım..

yaa ne bileyim arkadaşım yaa kistte zor yaşadık bunları insanı en az 1 ay geri atıyor.Zaten 2 yıldır heray bir ümit ha bu ay oldu diye.
benim bugün adet günüm bekliyorum sancılar başladı belki işte soğan birkaç gün daha beklettirir mi bilmiyorum
eşimde ameliyat olalı 4 hafta falan olacak.başlayayım istiyotum bieşeylere takviye falan nerden başlayacağımı şaşırdım

okadar çok şey varki araştırılınca yapacak. Ada çayı,hayıt otu,çorek otu,incir..

ve bunlar için farklı yorumlar insanın kafası karışıyor..Bakalım bu ay çörek otunu 27sine kadar kullanıcam.İnşallah kist olmaz

günaydın kızlar belim çok ağrıyor galiba bende adet olacam:18: pazar gününe kadar bekleyip görecem :18:

Bir kere yaptım.Doktor kist yok diyince gerek duymadım bi daha

anladım cnm banada geçen ay dr yok dedi ama ne bileyim işimi garantiye alayım dedim.malum çatlatma iğneleri ve onun öncesi ilaçlarda kiste çevirebiliyor diye bu ay bıoşteyken deneyeyim dedim.şimdi acaba önümüzdeki ay devam etsem mi etmesem mi onda kaldım

benim bugün günüm kasık ağrım berbat ha oldum ha olacam.biran önce gelse baride önümüzdeki maçlara baksak artık

doğru diyorsun canım akşamda akrabanın kına gecesine gidecem bütün gece oynarım yarında ayağa kalkamam heralde

ben ikinci soğan kürünü yapmakta şundan çekiniyorum.Diyorki adetten 10 gün önce başla...Ya hamileysem..Tamam zarar vermez deniyor ama hamilelliği öğrenince bırakında deniyor..

Benim kafam karışıyor bu konuda çok..

evet aynı konuya bende takıldım o yüzden tereddüt ediyorum.amann şifası allah tan bir ay yaptım işte inş. iyi gelmiştir.Zaten kist olup olmadığıda belli değil.en iyisi incir yada bal çörekotunu düşüneyim

GÜNAYDIN KIZLAR. GÜYA HAMİLEYİM AMA HALA ADET GÜNÜME 4 GÜN VAR. YOK YA BU KADAR ERKEN ÖĞRENMEK DE İYİ DEĞİL. haftaya çarşamba umarım keseyi göreceğiz. dün geceden beri kasıklarımda kramp ve belimden sırtıma doğru ağrı başladı. bebişimi bi görsem rahatlıycam yaa...

İYİ olur senin içinde sende bildiğim gkadarıyla bayağı streslisin en azından bugün yarın düşünce olarak kafan rahatlar

evet canım çok sters yapıyorum hep belirti arıyorum ama tugra ya söz verdim hiçbir belirti aramadan beklliycem diye sakin olacam

evet canım çok sters yapıyorum hep belirti arıyorum ama tugra ya söz verdim hiçbir belirti aramadan beklliycem diye sakin olacam

canım stres b,z,m en büyük düşmanımız ve hayal kırıklığı okadar kötü birşey ki ümit edip heveslenip adet olunca bütün dünyan başına yıkılıyor.3 senedir evliyim.3 sende 3 sefer günüm geçti kolay kolay geçmez.3ündede yaşadığım negatifi görünce dumura uğramayı tarif bile edemem sana

hayırlısı ile görürsün inşallah tatlım rabbim sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin

Merhaba kızlar
Bende bu sabah yedim kırmızı kartı ekimi bekliyoruz bakalım artık hiç umutlu değilim ama hayırlısı

kızlar merhaba.

dün doktora gittim. 6 aydır deniyoruz olmuyor dedim. çok erken dedi zaten. muayene etti. Rahmim iyi, kistimde yokmuş. Yumurlama hapı vereyim sna dedi. Klomen verdi.

Adetin 5.ci günü başlanacakmış. Yarın başlıcam hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…