benim eşim varikoselden yeni ameliyat oldu bu c.tesi 4 hafta olacak.kasımın 22 si gibi kontrolü var bakalım ne çıkacak :18::18:Biraz zaman geçsin diye bekledim.Bu arada bende kendime soğan suyu yaptım.Önümüzdeki haftadan itibaren eşime keçiboynuzu takviyesi falan yapacağım bende 2.soğan kürüne başlayana kadar biraz çörek otu yapsam diyordum boswer uyardı düşüğe sebep olubiliyormuş iyi araştır diye bakamadımda ama olmazzsa bir hafta gibi kısa bir süre denerim.
bu birkaç ay bende ateş ölçme yada ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama daha tamda nerden başlayacağımı bilmiyorum.2 senedir beklemedeyim yoruldum sanırım
Çörekotunu sana söyledikten sonra biraz araştırdım sonuç olarak şöyle çıkıyor..
*Yumurtalamayı arttırıyor ama çatlamayan yumurtalar kist yapıyor.
*Birkaç kişi düşükten bahsetmiş..
Benimde aklım karıştı.2 gündür cesaretimi topladım çörek otu yapıyorum.İncir kürü yapmıyorum ama incir yiyorum akşamları 4-5 adet...
Korkuyorumda yeniden kist yaparsa diye..Ama şunuda söyliyeyim reglim bu ay 3 gün sürdü.Bugün 5. günü hafif karın ağrılarım oluyor.Yumurtalamamı başladı acaba diyorum.Bu kadar etkili olabilirmi acaba??
Bindim bi alamete bakalım..
yaa ne bileyim arkadaşım yaa kistte zor yaşadık bunları insanı en az 1 ay geri atıyor.Zaten 2 yıldır heray bir ümit ha bu ay oldu diye.
benim bugün adet günüm bekliyorum sancılar başladı belki işte soğan birkaç gün daha beklettirir mi bilmiyorum
eşimde ameliyat olalı 4 hafta falan olacak.başlayayım istiyotum bieşeylere takviye falan nerden başlayacağımı şaşırdım
inş. olmaz ve şifasını bulursun.sen soğanı bir sefer mi yapmıştın 2 ay mı yaptın
günaydın kızlar belim çok ağrıyor galiba bende adet olacam:18: pazar gününe kadar bekleyip görecem :18:
Bir kere yaptım.Doktor kist yok diyince gerek duymadım bi daha
benim bugün günüm kasık ağrım berbat ha oldum ha olacam.biran önce gelse baride önümüzdeki maçlara baksak artık
anladım cnm banada geçen ay dr yok dedi ama ne bileyim işimi garantiye alayım dedim.malum çatlatma iğneleri ve onun öncesi ilaçlarda kiste çevirebiliyor diye bu ay bıoşteyken deneyeyim dedim.şimdi acaba önümüzdeki ay devam etsem mi etmesem mi onda kaldım
ben ikinci soğan kürünü yapmakta şundan çekiniyorum.Diyorki adetten 10 gün önce başla...Ya hamileysem..Tamam zarar vermez deniyor ama hamilelliği öğrenince bırakında deniyor..
Benim kafam karışıyor bu konuda çok..
doğru diyorsun canım akşamda akrabanın kına gecesine gidecem bütün gece oynarım yarında ayağa kalkamam heralde
İYİ olur senin içinde sende bildiğim gkadarıyla bayağı streslisin en azından bugün yarın düşünce olarak kafan rahatlar
evet canım çok sters yapıyorum hep belirti arıyorum ama tugra ya söz verdim hiçbir belirti aramadan beklliycem diye sakin olacam
GÜNAYDIN KIZLAR. GÜYA HAMİLEYİM AMA HALA ADET GÜNÜME 4 GÜN VAR. YOK YA BU KADAR ERKEN ÖĞRENMEK DE İYİ DEĞİL. haftaya çarşamba umarım keseyi göreceğiz. dün geceden beri kasıklarımda kramp ve belimden sırtıma doğru ağrı başladı. bebişimi bi görsem rahatlıycam yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?