Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kader arkadaşım benim ne olacak bizim bu halimiz ne adet olduk nede pozitifi gördük of of ama bende şimdi hafif ağrı var geliyor galiba kırmızılar

kötü düşünmek yok bakayım belki biz böyle üzülüp duruyorken bebişlerimiz bize tutunmaya çalışıyordur..okuldan erken çıktım.temizlik yapayım dedim inan ona bile başlayamadım...yormayayım kendimi dedim..ama boş boş da duramıyorum...napalım olmazsa olmasın ben de nisana kadar süre verdim kendime nisanda tüp bebiş düşünüyorum...ona odaklıyorum kendimi o zamana kadar olursa sürpriz olsun...:))

kızlar bugün itibari ile bende kırmızılandım maalesef:)))))) düşükten sonraki 3.ayım olmadı yineee çok üzgünümmmm moraller sıfır yaaaa(((5:

ayyy ya kafaya bak bir de malesefin yanına gülme işareti koymuşum yanlışlıkla..ağlancak halime gülmüşüm resmen...kafam bile durdu kırmızıları görünce....

yorma kendini canım benim umarım dediğin gibi olur bebişlerimiz bizimledir 2 gün daha beklerim inşallah adet olmazsam kan testine giderim

ekim topiğine girip yeni batımı yazayım bari inşallah ekimde bebişim benimle olur hayırlısıyla inşallah....

kızlar bugün itibari ile bende kırmızılandım maalesef:)))))) düşükten sonraki 3.ayım olmadı yineee çok üzgünümmmm moraller sıfır yaaaa(((5:
hayırlısı olsun cnm inşallah önümüzdeki ay bebişlerimiz gelir
canım sen nerden aldın testi bende alayım bari bu ay bir de öyle deneyim...
gittigidiyordan aldım cnm 20 ovülasyon testi 6da gebelik testi var kutuda..fiyatıda 20 tl...
peki sonucu ne zaman alıyorsun tatlım sevonun dediği gibi 2 gün sonra mı

canım saqlık ocaklarında sabahtan kan alıyorlar ve ertesi gün sonucu veriyorlar

peki sonucu ne zaman alıyorsun tatlım sevonun dediği gibi 2 gün sonra mı

evet canım iki günü buluyor.. ama dün bana en erken yarın öğleden sonra çıkmış olabilir bi arayın sorun demişlerdi dün.. ama beklemek zor işte böyle durumlarda da.. sen de git bi sor istersen. ya da netten sağlıkocağının numarasını bul ara ne zaman çıkıyor sonuçlar diye öğren istersen??

bizim burda arkadaş yaptırdı 2 gün sonra aldı ama heryerde farklı demek ki...

olabilir canım bende sabah kan verdim ertesi gün 3te sonucu aldım...demekki farklı dediqin gibi

bu arada sağol cevabın için bende gitti gidiyordan alayım bari eczanelerde bulamadım..inşallah bu ay bebişlerimiz sağlıklısıyla bizi bekletmeden gelirler....

bu arada sağol cevabın için bende gitti gidiyordan alayım bari eczanelerde bulamadım..inşallah bu ay bebişlerimiz sağlıklısıyla bizi bekletmeden gelirler....

canım zaten eczanelerde hem çok pahalı oluyor hemde içinde çok az oluyor...bugü sipqriş verirsen hemen yarın gelir..ben dün sipariş verdim öqlene doqru kargo getirdi..inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…