kader arkadaşım benim ne olacak bizim bu halimiz ne adet olduk nede pozitifi gördük of of ama bende şimdi hafif ağrı var geliyor galiba kırmızılar
hayırlısı olsun sevocum üzme kendini bak benimde negatif çıktı adette olmadım bekliyorum öylece
kızlar bugün itibari ile bende kırmızılandım maalesef:)))))) düşükten sonraki 3.ayım olmadı yineee çok üzgünümmmm moraller sıfır yaaaa((( 5:
kötü düşünmek yok bakayımbelki biz böyle üzülüp duruyorken bebişlerimiz bize tutunmaya çalışıyordur..okuldan erken çıktım.temizlik yapayım dedim inan ona bile başlayamadım...yormayayım kendimi dedim..ama boş boş da duramıyorum...napalım olmazsa olmasın ben de nisana kadar süre verdim kendime nisanda tüp bebiş düşünüyorum...ona odaklıyorum kendimi o zamana kadar olursa sürpriz olsun...:))
sağlık ocaklarında kan testiini yapıyorlar mı kızlar
evet canım yapıyorlar sonucu 2 gün sonra veriyorlar ama...
yorma kendini canım benim umarım dediğin gibi olur bebişlerimiz bizimledir 2 gün daha beklerim inşallah adet olmazsam kan testine giderim
sağlık ocaklarında kan testiini yapıyorlar mı kızlar
daha önce hiç gecikmiş miydi adetin canım..
yapıyolar canım.. dün aile hekimine gittim kan vermeye ben
hayırlısı olsun cnm inşallah önümüzdeki ay bebişlerimiz gelirkızlar bugün itibari ile bende kırmızılandım maalesef:)))))) düşükten sonraki 3.ayım olmadı yineee çok üzgünümmmm moraller sıfır yaaaa((( 5:
gittigidiyordan aldım cnm 20 ovülasyon testi 6da gebelik testi var kutuda..fiyatıda 20 tl...canım sen nerden aldın testi bende alayım bari bu ay bir de öyle deneyim...
peki sonucu ne zaman alıyorsun tatlım sevonun dediği gibi 2 gün sonra mı
peki sonucu ne zaman alıyorsun tatlım sevonun dediği gibi 2 gün sonra mı
hadi ya o kadar nasıl sabredecem ki perşembeye kadar olmazsam özele gider yaptırırım hemen verirler en azından
hayırlısı olsun cnm inşallah önümüzdeki ay bebişlerimiz gelir
gittigidiyordan aldım cnm 20 ovülasyon testi 6da gebelik testi var kutuda..fiyatıda 20 tl...
tmm ozmn bende ordan sipariş edeyim bakalım bu ay da testle deneyelim bakalım..sağolasın cnm..
canım saqlık ocaklarında sabahtan kan alıyorlar ve ertesi gün sonucu veriyorlar
bizim burda arkadaş yaptırdı 2 gün sonra aldı ama heryerde farklı demek ki...
olabilir canım bende sabah kan verdim ertesi gün 3te sonucu aldım...demekki farklı dediqin gibi
bu arada sağol cevabın için bende gitti gidiyordan alayım bari eczanelerde bulamadım..inşallah bu ay bebişlerimiz sağlıklısıyla bizi bekletmeden gelirler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?