Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

erginsena
idrarın konsantre olması için 2 saat sıvı alımı kesilio ve tuvalte gitmezsen daha ii olur konsantrasyon açısından
ebson
tatlım hayırlısı biraz daha bekle bakalım yada ken testi yaptır inş bebişin seninledir
aysemu
hayırlı olsun masallah Allah bbeişini sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin

bu arada ne zamn girmesem muhabbet kopuyo ben yetşemiorum neden ama

buradayız kız seninlede muhabbet ederiz ne var ne yok napıyon ben hala beklemedeyim

bu sabh gttk saglık ocagına sonucu almaya kan degerım 12.4 mus normal dedı dusuk olsaydı kan hapı wercektk ama degerlerın cok guzel dedı :) cok skur allahım yarın da hastaneye gıdıcez kalp atslarını dınlemeye onuda sag salım atlatrsak cok skur rabbıme :)

buradayız kız seninlede muhabbet ederiz ne var ne yok napıyon ben hala beklemedeyim

napim işte kocişi işe gönderdim oturuyorum birazdan da dışarı çıkıcam ben online olduğumda kimsecikler olmuyo genelde ondan diorum tatlım sende çok üzülm edaha kırmızılar gelmediğine göre umut var hala

bilmiyorum ki şekerim ama zannetmiyorum belime ağrı giriyor olacam galiba adet keşke evde olsamda yatıp dinlensem ya

aysemu
hayırlı olsun masallah Allah bbeişini sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin

bu arada ne zamn girmesem muhabbet kopuyo ben yetşemiorum neden ama [/QUOTE]

amin inşallah teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin

aman tatlım dikkat et kendine ve bebişine allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin

çok ii bi değer bence masllah çay kahve kola uzak dur özellikle çay içeceksen eğer açık ve yemeklerden ıkı saat sonra iç o kalp atışları çok heycanlı

ilk testimi biraz önce yaptım canım daha çatlamaya başlamamışım

inşallah canım hadi hayırlısı olsun...bizlere nasip et Allahımm ne olurrrr .........

Son düzenleme:
bende ilk testimi yaptım hiç bişi çıkmadı bakalım ne zamn yumurtlucam

nekadar zamanda bir yapmak lazım acaba? şimdi hemen yarın çatlamaz önce çizginin silik çıkması lazım...2-3 gün beklesekmi :26:

bence devam edelimki siklusu takip etemeiz kolaylaşsın önce silik çizgiler sonra koyulaşıo farkı anlamamız için devam edelim canım sonra kafamız karışmasın:44:

bence devam edelimki siklusu takip etemeiz kolaylaşsın önce silik çizgiler sonra koyulaşıo farkı anlamamız için devam edelim canım sonra kafamız karışmasın:44:

ben 2. testi cumartesi yapıcam canım çünkü bnmkinde hiç silik çizgi yok testlerimi boşuna harcamayım

kızlar ya karnım çok şiş ve şimdi de kabızlık çıktı başıma... ağrım sancım yok....neden acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…