canım zaten eczanelerde hem çok pahalı oluyor hemde içinde çok az oluyor...bugü sipqriş verirsen hemen yarın gelir..ben dün sipariş verdim öqlene doqru kargo getirdi..inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız amin..
ben 2. testi cumartesi yapıcam canım çünkü bnmkinde hiç silik çizgi yok testlerimi boşuna harcamayım
canım umarım ikimizde hamileyizdirkızlar ya karnım çok şiş ve şimdi de kabızlık çıktı başıma... ağrım sancım yok....neden acaba...
canım umarım ikimizde hamileyizdir
ebsoncum ben garip hissetmeye başladım ya... bayağı havaya girdim tutamıyorum kendimi :))
kız dur girme havaya sonra üzülmeyelim ben düşünmemeye çalışıyorum rahatım rabbim sen hayırlısını ver diyorum
Hep beraber havaya gire gire şiştik zaten bütün belirtiler var ama bebekler yok
işte bunu doğru dedin şekerim herşey var bebiş yok gelsin artık meleklerimiz
İnşallahhhhhh
Sen yarın kan testine gidiyormusun?
canım yarında durumda perşembe eşimle giderim korkuyorum aslında çıkmaz diye
şeytan diyo git yarın yaptır testi...sonra da adet gününü bekle...ama gidersem de eşimden gizli gidicem..test yapmamı yasakladı...
git istersen canım sen benden sabırsızsın adet olmazsam perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum ben gizli gitmen daha iyi kız bellimi olur bi süpriz olur belki
valla öyle neler planlıyorum bir bilsen..eşim kesinlikle benimle öğrenmemeli zaten bu kadar beklemişken o heyecanı gözlerinde görmek istiyorum..canım sabırlı davranıyordum ama bugün bişeyler oldu bana işte...
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum ***kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksaİnşallahhhhhh
Sen yarın kan testine gidiyormusun?
kötü düşünme güzelim hamilesin işte eğer olmasan değer artar mıselam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum ***kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa
Kızlar az parada değil 35 tl en ucuzu iş yerime yakın bi hastanede 120 tl istedi
kötü düşünme güzelim hamilesin işte eğer olmasan değer artar mı
bugun 3.kan testımı verdım 108 cıktı ama doktorum hala hamılesın dıyemıyor dusuk deger dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?