Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bende aldım bu ay dün geldi gittigidiyordan bnmklide 26 ovulasyon 5yada 6 gebelik testi.ama senin soruna bende takıldım2-3 saat sıvı alımını azaltacağızda idrarada mı çıkmayacağız acaba yaa??

şeytan diyo git yarın yaptır testi...sonra da adet gününü bekle...ama gidersem de eşimden gizli gidicem..test yapmamı yasakladı...

git istersen canım sen benden sabırsızsın adet olmazsam perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum ben gizli gitmen daha iyi kız bellimi olur bi süpriz olur belki

git istersen canım sen benden sabırsızsın adet olmazsam perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum ben gizli gitmen daha iyi kız bellimi olur bi süpriz olur belki

valla öyle neler planlıyorum bir bilsen..eşim kesinlikle benimle öğrenmemeli zaten bu kadar beklemişken o heyecanı gözlerinde görmek istiyorum..canım sabırlı davranıyordum ama bugün bişeyler oldu bana işte...

canım benim inşallah herşey istediğimiz düşündüğümüz gibi olur rabbim bu heyecanlı bekleyişimizi hüsrana uğratmasın

İnşallahhhhhh
Sen yarın kan testine gidiyormusun?
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum ***kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa

kötü düşünme güzelim hamilesin işte eğer olmasan değer artar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…