canım su içmeyinde wc ihtiyacın olmuyor zaten ben bugü hiç zorlanmadım...bende aldım bu ay dün geldi gittigidiyordan bnmklide 26 ovulasyon 5yada 6 gebelik testi.ama senin soruna bende takıldım2-3 saat sıvı alımını azaltacağızda idrarada mı çıkmayacağız acaba yaa??
adetin kaçıncı günü başladın yapmaya
canım su içmeyinde wc ihtiyacın olmuyor zaten ben bugü hiç zorlanmadım...
7.günümdü bugün cnm ilk bugün yaptım..
kızlar günaydın
aşılama yaptırdım ben bu ay biliyorsunuz, test tairihimde 27 eylül ama dün dayanamayıp test yaptık arkadaşımla(idrar) ve silik çift çizgi çıktı arkadaşımda çığlıklar falan bende sakinlik, korku, endişe hepsi bir arkadaşta dediki istersen bi daha al başka marka, bende aldım sabah yaptım ama tek çıktı. şimdi diyorumki hassasiyete göre ve adetimin geçmiş olmamasına göre değişirmi durum sizce. test yanımda ama foto çekecek imkan yok
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum ***kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa
benim bugün 5.günüm meraktan bende yaptımsaat 5 e doğru wc ye çıktım birdaha bşey yiyip içmedim 7 gibi eve geldim yemek hazırladım 7,5 gibi denedim dayanamadım ikinci çizgi çookk silik çıktı.artık 9.gün falan başlarım hergün yapmaya
Canım, 9'u beklemesen daha iyi, 7 de yap sen. Siliklik varsa bugün, 7. gün bak, 8. güne iyice koyulaşmış olabilir çünkü...
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyigecelerrr
ya sanki zaman geçmiyor acaba bebeğim benimlemi içimdemi böyle belirsiz olmak ne zormuş :18:çatlıycam valla
benim bugün 5.günüm meraktan bende yaptımsaat 5 e doğru wc ye çıktım birdaha bşey yiyip içmedim 7 gibi eve geldim yemek hazırladım 7,5 gibi denedim dayanamadım ikinci çizgi çookk silik çıktı.artık 9.gün falan başlarım hergün yapmaya
evet bgn siliklik vardı testim bol var madem yapayım bu ay düzenli hergün bakalım ne olacak.çünkü arada atlarsam bu sefer daha çok üzüleceğim
günaydın canım hala adet olmadım evde testim yoktu yapamadım da meraktan ölecemGünaydın kızlar :))
Ebson test yaptın mı merak ettim seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?