slm kızlar bayadır yazamıyordum... benım adet gunum gecti degişik bi ley yok aradabi bellim agriyor ama yuzumden cok kotu sivilceler cıkmaya basladı... test yapmaya korkuyrm bugn evlılık yıl donumum... kızlar demin bi cay fln ictm sımdı gtp test alip yapsam mi ki dogru cıkarmı acaba? lftn cevp verın
slm kızlar bayadır yazamıyordum... benım adet gunum gecti degişik bi ley yok aradabi bellim agriyor ama yuzumden cok kotu sivilceler cıkmaya basladı... test yapmaya korkuyrm bugn evlılık yıl donumum... kızlar demin bi cay fln ictm sımdı gtp test alip yapsam mi ki dogru cıkarmı acaba? lftn cevp verın
günaydın canım hala adet olmadım evde testim yoktu yapamadım da meraktan ölecem
günaydın canım hala adet olmadım evde testim yoktu yapamadım da meraktan ölecem
2 gün dolu dolu gecikti dimi tatlım kan testi yaptır istersen meraktayız
Yakınlarda eczane yok mu gidip alsan. Ya da kan testi yaptırsan... Bende bugün akşam üstü 2. testi yaptırıcam. 92,37 olan değer ne alemde bakalım 2 gün sonra? Dua edin bana olur mu?? Evlilik yıl dönümünde hediye olsun bize :)
yarın gitmek istiyorum kan testine ama eşim bekleyelim diyor sinir ediyor beni yarın sabah bi test daha yaparım
canım varda korkuyorum aslında yarın sabah yaparım ilk idrarla
onu bekleme gizlice yap çıkarsa sürpriz olur
Ben ilk testimi ilk idrarla yapmamıştım canım. Gün içinde 3 buçuk saat falan tuttum idrarımı öyle yaptım. Hemen çıktı. Gerçi gecikmenin 3. günü negatifi gören bir arkadaşım vardı söylemiştim sana. Onun için dayanabiliyorsan bekle bakalım yarını...Yumurtladığın tarihi kesin olarak biliyor musun??
kızlar gtp test alıcam bekleyin
ben ilk idrarla yapmadım bide kahvaltı ettiydim sonuc yanlış olabilirmi??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?