canim bende evlendiyimde adet gecikmelerim basladi, 2ay evliiydim gitdim doktora bende hafif pko oldugunu soyledi, ilaclar falan tedavi oldum, 7aya falan gecdi, sora Rahim filmi cekildim, temiz cikdi, ne hikmetse Rahim filminden sonraa yumurtalamaya basladim kendiligimden, oysa klomenle zar zor buyuduler, esimde tahlil Verdi , onda da hafif haraket dusuklugu var,boyle canim..ugresiyoruz iste, canim ssikiliyor bayaa artik..hayirlisi ne diyelim, sende sorun nedir ?
şimdilik bildiğimiz bi problem yok ama bilemiyorumo zaman 4-5 gün işleri sıklaştırmak lazım
benimki biraz karışık canımbende hormonel oalrak şuanlık bir sıkıntı yok ama arada kist çıkıyor b.ray doğum kontrol hapı geçiyor sonra.EŞimde varikosel çıktı buna bağlı oalrak harekette ve morfolojide sıkıntı.3 ay ilaç kullandık 3.ay sonudadüzelme vardı busefer bnm dr.um tedaviye başladı 2 ay yumurta takibi çatlatma iğnesi falan olmadı.(3 sy çatlatma iğnesi olacaktık 3 sefer aşılama o da olamdı tüp deneyecektik)6.ayda eşimin tekrar kontrolü vardı değerlerin ilk başa geilediğini gördük.Bu sefer ameliyat olmaya karar verdik.3.takip için gittiğimizde kadın doğumcum madem amliyat olacaksınız biraz bekleyelim dedi bakarsın doğal yolla hamile kalırsın yada aşılamaya geçersek daha kaliteli spermler olur dedi.Bİzde o gazla geçen c.tesi varikoselden ameliyat olduk.şimdi marta,nisana kadar süre tanıdım kendime.O zamana kadar olursa ki inş. Ama olmadı tekrar dr.kapısına artık tekrar takipmi olur direk aşılamaya mı geçeriz tabi bunu zaman ve eşimin yeni değerleri belirler.Öyle yani.
ilaçsız yumurtlamışsın inş. en yakın zamanda bebişinide alırsın kucağına.
Evet insanın canı sıkılıyor sıkılmıyor değil ama herşleyin hayırlısı
bencede ne düşünüyorum artık biliyor musunuz?bu ilk evlendiğinde korunmadan 2-3 ay içindehamile kalanları.Sanki evliliğin körpe baharında yumurta takibi mi yapılıyor hangimiz yaptık.Ne zaman denk gelirse ki çoğunun günde 2 sefer bile olmuştur.
benimki biraz karışık canımbende hormonel oalrak şuanlık bir sıkıntı yok ama arada kist çıkıyor b.ray doğum kontrol hapı geçiyor sonra.EŞimde varikosel çıktı buna bağlı oalrak harekette ve morfolojide sıkıntı.3 ay ilaç kullandık 3.ay sonudadüzelme vardı busefer bnm dr.um tedaviye başladı 2 ay yumurta takibi çatlatma iğnesi falan olmadı.(3 sy çatlatma iğnesi olacaktık 3 sefer aşılama o da olamdı tüp deneyecektik)6.ayda eşimin tekrar kontrolü vardı değerlerin ilk başa geilediğini gördük.Bu sefer ameliyat olmaya karar verdik.3.takip için gittiğimizde kadın doğumcum madem amliyat olacaksınız biraz bekleyelim dedi bakarsın doğal yolla hamile kalırsın yada aşılamaya geçersek daha kaliteli spermler olur dedi.Bİzde o gazla geçen c.tesi varikoselden ameliyat olduk.şimdi marta,nisana kadar süre tanıdım kendime.O zamana kadar olursa ki inş. Ama olmadı tekrar dr.kapısına artık tekrar takipmi olur direk aşılamaya mı geçeriz tabi bunu zaman ve eşimin yeni değerleri belirler.Öyle yani.
ilaçsız yumurtlamışsın inş. en yakın zamanda bebişinide alırsın kucağına.
Evet insanın canı sıkılıyor sıkılmıyor değil ama herşleyin hayırlısı
Allah yardimciniz olsun canim...benim bi arkadasimin esinede varikosel dediler, hemde agri derecede, bunlar para bulana kadar ameliyata kiz dogal yoldan hamile kaldi , seninki bide ameliyat olmus, elbetde olucakdir senidne o zaman, eminim ki insallah dogal yoldan kalirsin insallah..hayirlisi olsun tatlim ne edelim...e bende 3kez yumurta takibi ve catlama ignesi oldum ama olmadi iste,,vallaha en zoruma gidende bu kadar parayi dokub sonucu alamamakdir haa...
evet dünya kadar para döküyorsun birde çektiğin stres ve acı cabası.Geçen ay iğneden sonra o kadar sancım olduki resmen 4-5gün bel ve kasık ağrısından uyuyamadım(Cenab_ı mevlam herkeslerin yüzüne gülsün dularını kabul etsin.Kimseyi dermansız ve evlatsız bırakmasın
amin tatlim amin..bide bu ay ben 10gun gecikme yasadim,5gun gecikmede test yapdim silik 2ci cizgi vardi, ama adet oldum bugun..cok uzuldum hakikaten..bide onca para..hayirlisi...dedim ya tadi kaciyor artik bu bekleyisin bile..gelsede artik kerata..
canım merhaba..ben de yeniyim burda..benim 5 yaşında kızım var ve 2.bebeğimi düşünüyorum..haziranda düşük yaptım 7 haftalıktı..şimdi tekrar istiyoruz denedik ama bu ay olmadı inşallah eylülde hepimiz kalırız..Allah isteyen herkese versin hayırlı ve sağlıklısıyla...
ekliyorum cnm hoşgeldinBenide ekleyin kızlar bat 15 Eylül 6. Ay bakalım İnsallah olur Kızlar niyeyse bu ay olacak gibi geliyo İNSAALLLAH :)
hoşgelidn cnm olsun ben seni ekim olarak eklerimMerhaba arkadaslar..topiginiz hayirli olsun, hepimizi gobisleride bebisle dolsun amin..beni de alirmisiniz listeye..beklenen adet tarihi 1ekim olmasi lazim, cunki bugun adet oldum..hadi bakalim hayirlisi olsun hepimize..beni araniza almaniz icin sormadim bile..alirmisinizz?
erginsenacim topigin hayirli olsun beni de eklermisin bat 21 eylul...
off artik olsun istiyorum dun hsg cektirdim ve cok kotu oldum allahtan sonuz iyi cikti...
bu ay belki olabilirmis doktorum oyle dedi.
kızlar bugün ani bir kararla çatalcaya gittik daha biraz önce geldik....sabah erkenden tekrar gidicez piknik yapıcaz inşallah...akşama görüşürüz inşallah geldiqimde güzel haberlerle bulurum sizi...Allaha emanet olun kızlarr
Canım, üzüldüm senin adına, üzgün yüz yazmayacağım ama çizelgeye, yeni BAT'ını yazar mısın, yine Eylül'desin nasılsa bizimle...
Canım, üzüldüm senin adına, üzgün yüz yazmayacağım ama çizelgeye, yeni BAT'ını yazar mısın, yine Eylül'desin nasılsa bizimle...
Olsun sekerim ya, geçmez hemen belki yumurtan. Nedense benim de öyle oluyor bazen, en tartismamamiz gereken donemde, bir bakıyorum kavga ediyoruz. Gerginlikten herhalde. Allah sonumuzu hayır etsin, kafaları siyirmadan bebisleri versinKızlar moralım bozuk sabah sabah.
hem işe gelmek zorunda kaldım.
hem de ov.donemımdeyım ya dun esımle tartısınca bıraz,calısma yapamadık!
Olsun sekerim ya, geçmez hemen belki yumurtan. Nedense benim de öyle oluyor bazen, en tartismamamiz gereken donemde, bir bakıyorum kavga ediyoruz. Gerginlikten herhalde. Allah sonumuzu hayır etsin, kafaları siyirmadan bebisleri versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?