Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlarrnasılsınız?? birşer sorucam sizlere bu beyaz akıntı kaç gün sürer anlayamadım ya bu ay erken yumurtladım dedım reglim 4 gün sürdü 7gün akıntım oldu başladım çalışmalara bugun 11 gün hala devam ediyor akıntı anlaymadım:/

önce şeffaf uzayan akıntı geliyor yumurtlama döneminde yumurta akı kıvamında dedikleri. sonrasında ise bittiği zaman beyaz daha katı bir akıntı geliyor diye biliyorum.

slm kızlar son bir günüm kaldı dün test yaptım negatifti ama normalde adetime bir gün öncesi kahverengi lekelenmem başlar ama hiç bişey yok şuan fakat kasıklarımda ve belimde çok agrı var inşallah hamileleiktendir ya da hastalanıcam malesef( sizler ne diyosunuz 2 gün kala testte çıkmasa da hamile olabilirim değil mi geçen seferde yazdım ama kimse cevap vermedi bana
içimde çok umut var ama bi yanımda hastalancan diyo kasıklarımdaki agrıdan dolayı bilemiyorum yardımınıza ihtiyacım var bu bir gün geçmiyo sanki

Yumurtanın ne zaman catlayiP hamile kaldığına bağlı olarak degisebiliyor tatlım testte çıkması geç döllenme olmuşsa adetin bı iki gün geçse bile henüz bhcg hormonu idrara geçmemiş olabiliyor diye biliyorum ben ins öyledir seninde

çok saol canım cevabın için inşallah öle bişeydir.

Aaa benm supriz Plan'ım benim patikler yuklukte saklanmış duruyo bile esim görmesin diye kutuda almıştım bende Uğur getirsin olursa supriz yaparım diye:)

Benim adetlerim tuhaf oldugu icin herhalde ayin 20 civari olmali.

yok ya hem benim artik cocuk mocuk olacak diye bir düsüncem yok desem yalan olur amaaaaaaaaaaaa

cok acitici ya her ay ayni sey,gelmiyor bir türlü

ben de pcoluym adetlerm çoooook ama çok gecikmeli.ilaçla adet olyrm.soğan kürüyle hamile kaldm 3 ayımda etksni gördm.önerrm

eşim bu hafta sonu gelemedi. yumurtlama dönemim geçmiş oldu. canım çok sıkkın. bu ayda bitti yani. önümüzdeki hafta pazar gelecek yani 7 gün sonra. benim yumurtlama dönemim 2 gün önce başlamıştı bugün gelecekti ama aksilik oldu. gelemedi. çok kötüyüm. artık dayanamıyorum böyle olaylara.

Olsun sekerim ya, geçmez hemen belki yumurtan. Nedense benim de öyle oluyor bazen, en tartismamamiz gereken donemde, bir bakıyorum kavga ediyoruz. Gerginlikten herhalde. Allah sonumuzu hayır etsin, kafaları siyirmadan bebisleri versin

alın bendende o akdar ne zaman kampa girmemiz gerekse pat bir tartışma arka arkaya yatmaca:)))

Merhaba herkese

Kisacik tatilimden dinlenmis olarak dondum. Listemiz ne kadar bereketlenmis oyle. Insalllah bol bol bebek haberi olur

ne kadardır korunmasız ilişkiniz var dr.a gitmek konusundan dolayı şeyettimdide
3 oldu canim. Bu 4.ay.

Cok gecmis olsun

bgn adetime 5 gün warken adet oldum hemde çok fena sancılıydı yeni kendime geldimm (
Hayirlisi deyip uzulmemeye calis. BIr daha ki ay insallah.

kızlaaar nasılsınız Eylül anneleri dicem bundan sonra size olmadı Ekim,Kasım..eninde sonun da Anne olucaz nasılsa ay farketmez ki..
ymeği yedik kocişin çayını yaptım geçtim netin başına... hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz...ben listenin sonuna doğruyum...inşallah pozitifleri görürüz hepimiz bu ay..
herkese iyi çalışmalar

afiyet olsun canım... benim adet günüm 8 i... agrım ve akıntım var enfeksiyonmu acaba bu ay da hamile değilsem doktor tavsiyesi sahalardan 3 ay uzagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…