ekliyorum cnm hoşgeldin
hoşgelidn cnm olsun ben seni ekim olarak eklerim
teşekkürelr canım inşallah hepimize uqur getirir...
sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim inşallah sıra bebişe geldiekledim bu arada seni
slm kızlar son bir günüm kaldı dün test yaptım negatifti ama normalde adetime bir gün öncesi kahverengi lekelenmem başlar ama hiç bişey yok şuan fakat kasıklarımda ve belimde çok agrı var inşallah hamileleiktendir ya da hastalanıcam malesef( sizler ne diyosunuz 2 gün kala testte çıkmasa da hamile olabilirim değil mi geçen seferde yazdım ama kimse cevap vermedi bana
içimde çok umut var ama bi yanımda hastalancan diyo kasıklarımdaki agrıdan dolayı bilemiyorum yardımınıza ihtiyacım var bu bir gün geçmiyo sanki
Yumurtanın ne zaman catlayiP hamile kaldığına bağlı olarak degisebiliyor tatlım testte çıkması geç döllenme olmuşsa adetin bı iki gün geçse bile henüz bhcg hormonu idrara geçmemiş olabiliyor diye biliyorum ben ins öyledir seninde
Cnım ben eşime müjdeyi vermek için kutu içindeki bebiş patiklerinden alıcam...üstünede yaptıqım çift çizgili testi koyup paketlicem...ve o akşam dışarda yemeqe çıkıp süpriz yapmak istiyorum..
Benim adetlerim tuhaf oldugu icin herhalde ayin 20 civari olmali.
yok ya hem benim artik cocuk mocuk olacak diye bir düsüncem yok desem yalan olur amaaaaaaaaaaaa
cok acitici yaher ay ayni sey,gelmiyor bir türlü
çok saol canım cevabın için inşallah öle bişeydir.
yok canım. ben samsundayım. o şuan antalyada. yarın akşam yola çıkar. antalya samsun arası 18 saat zaten.
gerçi burdada çok okudum yumurtlama dönemine önem vermeden ayda 1-2 ilişkiyle hamile kalanları. umarım bendede olur. ALLAH izin verirse. napayım başka çarek yok. bu ayda denk gelmedi. ama tekrar yumurtlama olur belki. çünü daha erken oldu. aslında 4-5 eylülde olması gerekiyordu
nerelerdesiniz hamiş adayları artık güzel haberler bekliyorum teker teker
Olsun sekerim ya, geçmez hemen belki yumurtan. Nedense benim de öyle oluyor bazen, en tartismamamiz gereken donemde, bir bakıyorum kavga ediyoruz. Gerginlikten herhalde. Allah sonumuzu hayır etsin, kafaları siyirmadan bebisleri versin
3 oldu canim. Bu 4.ay.ne kadardır korunmasız ilişkiniz var dr.a gitmek konusundan dolayı şeyettimdide
Cok gecmis olsunannamler yolda arabayla giderken karşıdan gelen araban taş sıçramış ön cam tuz buz olmuş..duyunca başıma bir aqrı girdi...moralimde bozuldu..çok şükür kendilerinde bişey yok ama yinede kötü oldum..
Hayirlisi deyip uzulmemeye calis. BIr daha ki ay insallah.bgn adetime 5 gün warken adet oldum hemde çok fena sancılıydı yeni kendime geldimm(
Tedavi ile ilgili verdigin bilgiler cok aydinlatici olmus. Ben de o surec nasil isliyor diye merak ediyordum. Tesekkur ederimalın bendende o akdar ne zaman kampa girmemiz gerekse pat bir tartışma arka arkaya yatmaca:)))
afiyet olsun canım... benim adet günüm 8 i... agrım ve akıntım var enfeksiyonmu acababu ay da hamile değilsem doktor tavsiyesi sahalardan 3 ay uzagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?