tesekkur ederim canim bende iyi dileklerin icinekliyorum cnm hoşgeldin
hoşgelidn cnm olsun ben seni ekim olarak eklerim
teşekkürelr canım inşallah hepimize uqur getirir...
sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim inşallah sıra bebişe geldiekledim bu arada seni
canim eger seffaf gibi akintin devam ediyorsa usutmus te olabilirsin akintinda koku falan var mi?kızlarrnasılsınız?? birşer sorucam sizlere bu beyaz akıntı kaç gün sürer anlayamadım ya bu ay erken yumurtladım dedım reglim 4 gün sürdü 7gün akıntım oldu başladım çalışmalara bugun 11 gün hala devam ediyor akıntı anlaymadım:/
slm kızlar son bir günüm kaldı dün test yaptım negatifti ama normalde adetime bir gün öncesi kahverengi lekelenmem başlar ama hiç bişey yok şuan fakat kasıklarımda ve belimde çok agrı var inşallah hamileleiktendir ya da hastalanıcam malesef( sizler ne diyosunuz 2 gün kala testte çıkmasa da hamile olabilirim değil mi geçen seferde yazdım ama kimse cevap vermedi bana
içimde çok umut var ama bi yanımda hastalancan diyo kasıklarımdaki agrıdan dolayı bilemiyorum yardımınıza ihtiyacım var bu bir gün geçmiyo sanki
merhaba arkadaşlar topiği geçen gün gördüm ama BAT 31 Ağustos olduğu için bu topiğe uymam diye aranıza katılamadım...rica etsem beni de ekler misinizlisteye ..hala regl olmadım ,dün test yaptım negatifti..çok düzenliyliydi regl günlerim ilk defa gecikti belki beklentinin verdiği psikolojik bir durumdur,ne dersiniz?
canim insallh hamilesindir hadi bakalim hayirlisi yarin da olmazsan adet bence kanda baktir onda alirsin kesin sonucu...
merhaba arkadaşlar topiği geçen gün gördüm ama BAT 31 Ağustos olduğu için bu topiğe uymam diye aranıza katılamadım...rica etsem beni de ekler misinizlisteye ..hala regl olmadım ,dün test yaptım negatifti..çok düzenliyliydi regl günlerim ilk defa gecikti belki beklentinin verdiği psikolojik bir durumdur,ne dersiniz?
evet canım dediğin gibi yeni olunca çıkmayabiliyormuşkafama bişey taktım elimde olmadan 1 ay folik asit kullanmıştım 2o gündür kullanmıyordum umarım öenmli bir boşuk olmaz bu
Tedavi ile ilgili verdigin bilgiler cok aydinlatici olmus. Ben de o surec nasil isliyor diye merak ediyordum. Tesekkur ederim
kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
ya kızlar birşey soracam şimdi benim beyaz yapışkan gibi akıntım başladı hamile kalabilmek için şansın yüksek olduğu günler oluyor dimi bu???
canım yumurtlama günün o şeffaf akıntıyı takip eden 2. gündür.. spermlein 5 gün yaşayabildiği düşünüldüğünde çalışmalara başla derim...
canım o akıntı dün başladı ama çoz az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?