Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

merhaba arkadaşlar topiği geçen gün gördüm ama BAT 31 Ağustos olduğu için bu topiğe uymam diye aranıza katılamadım...rica etsem beni de ekler misinizlisteye ..hala regl olmadım ,dün test yaptım negatifti..çok düzenliyliydi regl günlerim ilk defa gecikti belki beklentinin verdiği psikolojik bir durumdur,ne dersiniz?

tesekkur ederim canim bende iyi dileklerin icin
canim eger seffaf gibi akintin devam ediyorsa usutmus te olabilirsin akintinda koku falan var mi?

canim tabiki de hemen cikmayabilir idrar da insallh gelmemistir kirmizilar bebegin seninledir insalh....

canim insallh hamilesindir hadi bakalim hayirlisi yarin da olmazsan adet bence kanda baktir onda alirsin kesin sonucu...

canim insallh hamilesindir hadi bakalim hayirlisi yarin da olmazsan adet bence kanda baktir onda alirsin kesin sonucu...

teşekkürler canım,hayırlısı olsun artık 2 gün içinde dr a gidip kan testi yaptırcam dediğin gibi :)

inşallah hamilelik belirtsidir canım...eğer hamilelik yeniyse testte çıkmaması çok normal..umudunu yitirme..

evet canım dediğin gibi yeni olunca çıkmayabiliyormuş kafama bişey taktım elimde olmadan 1 ay folik asit kullanmıştım 2o gündür kullanmıyordum umarım öenmli bir boşuk olmaz bu

evet canım dediğin gibi yeni olunca çıkmayabiliyormuş kafama bişey taktım elimde olmadan 1 ay folik asit kullanmıştım 2o gündür kullanmıyordum umarım öenmli bir boşuk olmaz bu

evet çıkmaz diyorlar ama kim yaptıysa benim arkadaşlardan hep çıkmış önceden,bende yapıyorum,çıkmayınca en azından kafam rahatlıyor,rahat rahat adet bekliyorum,en son arkadaşım 4 gün öncesinden yaptım cıktı dedi dün görüştük hatta...amaaan okadar kafaya takarsak biz yakında ucarız biraz rahat olalaım kızlaarrr...folik asit kullanmadan hamile kalan bircok insan var canım,boşluk olmaz tabi,zaten biz folik asiti yiyeceklerden alıyoruz,yani dengeli besleniyorsan problem yok.bel ve kasık ağrıların hiç olmuyorsa normalde,sadece bu ay olduysa evet hamilelik belirtisi olabilir,ama ben aylardır bütün belirtileri yaşadım,yinde olmadı,artık benim için hiç belirti falan yok,hatta ıkı ay önce yerleşme kanamsı gibi bişey bile yaşadım hiç olmasdı lekelnmem falan,resmen psikolojim kafayı yemişti...ondan diyorum cok takılma dostumm..rahat ol..

Son düzenleme:
evet canım çoğu belirti psikolojik oluyor,insna fizyolojisi çok tuhaf..aslında ilk defa deniyoruz hatta ovulasyona da denk gelmedi ama yine de bir beklenti içine giriyor insna ister istemez..sorsolar yoooooo bi beklentim yok henüz erken derim ama madem bu forumları okuyorum tek tek bu saatte -ki yarın iş var- demekki takılmışım bişeylere:))) biraz ağrı da var sanki ama regl öncesi de olabilir..herşeyin hayırlısı

Günaydın arkadaşlarım,bugün işbaşı öğretmenler için,umarım güzel bir eğitim yılı geçiririz,eminimki meslektaşlarım var burada..Başka çocuklarla ilgileniirken bizimde bebişlerimiz olur,onlarla da ilgileniriz inşallah bu dönem içinde...arkadaşlarım akşam eve gidince çocuğuma laf anlatacak kafa kalmıyor deselerde olsun bizim bebişlerimiz olsunda hayırlısıyla,yanıbaşımızda olsun..hiç şikayet etmiycemm:))

günaydın kızlar hepinize hayırlı bol müjdeli bi hafta diliyrum..

kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim

ya kızlar birşey soracam şimdi benim beyaz yapışkan gibi akıntım başladı hamile kalabilmek için şansın yüksek olduğu günler oluyor dimi bu???

kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim

sıkma canını, gelecek ay var... Ben bu ay regl olursam sahalardan 3 ay uzak kalıcam doktorum öyle istedi senin gelecek ay da şansın var

canım benim yaaaa ( çok üzüldüm neyse takma kafana senin sağlığın iyi olsun da bebişde olur inş....

ya kızlar birşey soracam şimdi benim beyaz yapışkan gibi akıntım başladı hamile kalabilmek için şansın yüksek olduğu günler oluyor dimi bu???

canım yumurtlama günün o şeffaf akıntıyı takip eden 2. gündür.. spermlein 5 gün yaşayabildiği düşünüldüğünde çalışmalara başla derim...

tatlım üzme kendini bu kadar allahım hayırlısını nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…