farketmez sen çalışmalra başla, gün aşırı devam :)
Kendini sıkma bu kadar. Sağlığından önemli değil ya.kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
Evet akıntının başladığı zamanalr yumurtlama dönemin. Gün aşırı ilişkiya kızlar birşey soracam şimdi benim beyaz yapışkan gibi akıntım başladı hamile kalabilmek için şansın yüksek olduğu günler oluyor dimi bu???
:119: herkese günaydın.. geçmişi okuyamıyorum işyerinde bilgisayardan mı netten mi kaynaklanıyo bilmiyorum eskiden böle değildi kendi kendine iniyo çıkıyo bi yerinde durmuyooo
e ne var ne yok hatunlarr benim halvet haftam başka kimlerin halvet haftasıherkese kolay gelsin
uzulme canim yaa cok gecmis olsun bu ay olmadi gelecek ay o da olmadi ondan sonraki bu kadar sitres yapma kendine amakızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
ya kızlar birşey soracam şimdi benim beyaz yapışkan gibi akıntım başladı hamile kalabilmek için şansın yüksek olduğu günler oluyor dimi bu???
uzulme canim yaa cok gecmis olsun bu ay olmadi gelecek ay o da olmadi ondan sonraki bu kadar sitres yapma kendine ama
rabbim olacagi zamani biliyor.saglikli olsun oncelikle hayirlisi olsun canim.
canim bos gecirme bu gunleri tam zamani gun asiri devam et sen rast gele
kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
ya kızlar birşey soracam şimdi benim beyaz yapışkan gibi akıntım başladı hamile kalabilmek için şansın yüksek olduğu günler oluyor dimi bu???
geçirirmiyim hiç tatlım bu ay bizim ilk denememiz inşallah olur...
geçirirmiyim hiç tatlım bu ay bizim ilk denememiz inşallah olur...
tatlım hoşgeldin...merhaba arkadaşlar topiği geçen gün gördüm ama BAT 31 Ağustos olduğu için bu topiğe uymam diye aranıza katılamadım...rica etsem beni de ekler misinizlisteye ..hala regl olmadım ,dün test yaptım negatifti..çok düzenliyliydi regl günlerim ilk defa gecikti belki beklentinin verdiği psikolojik bir durumdur,ne dersiniz?
canım neden kendini bu kadar sıkıyorsun stres bebişin olmasınada engel...çok çok geçmiş olsun lütfen topla kendini...kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
:119: herkese günaydın.. geçmişi okuyamıyorum işyerinde bilgisayardan mı netten mi kaynaklanıyo bilmiyorum eskiden böle değildi kendi kendine iniyo çıkıyo bi yerinde durmuyooo
e ne var ne yok hatunlarr benim halvet haftam başka kimlerin halvet haftasıherkese kolay gelsin
gunaydın kolay gelsin canım sana... Ben bu hafta haber haftasındayım bat 8si hayırlısı hepimizin hakkında..
canım benim yaaaa( çok üzüldüm neyse takma kafana senin sağlığın iyi olsun da bebişde olur inş....
inşallah bu aydan olur da bizler gibi stres olmazsın
sağolun canım ya ama çok heyacanlıyım sanki olacak gibi hissediyorum
Günaydın arkadaşlarım,bugün işbaşı öğretmenler için,umarım güzel bir eğitim yılı geçiririz,eminimki meslektaşlarım var burada..Başka çocuklarla ilgileniirken bizimde bebişlerimiz olur,onlarla da ilgileniriz inşallah bu dönem içinde...arkadaşlarım akşam eve gidince çocuğuma laf anlatacak kafa kalmıyor deselerde olsun bizim bebişlerimiz olsunda hayırlısıyla,yanıbaşımızda olsun..hiç şikayet etmiycemm:))
inşallah olur beklemek çok zor eşime mutlu haberi vereceğim günü iple çekiyorum benbu ayda olmadı ama nasip ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?