Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

:119: herkese günaydın.. geçmişi okuyamıyorum işyerinde bilgisayardan mı netten mi kaynaklanıyo bilmiyorum eskiden böle değildi kendi kendine iniyo çıkıyo bi yerinde durmuyooo
e ne var ne yok hatunlarr benim halvet haftam başka kimlerin halvet haftası herkese kolay gelsin

kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
Kendini sıkma bu kadar. Sağlığından önemli değil ya.

ya kızlar birşey soracam şimdi benim beyaz yapışkan gibi akıntım başladı hamile kalabilmek için şansın yüksek olduğu günler oluyor dimi bu???
Evet akıntının başladığı zamanalr yumurtlama dönemin. Gün aşırı ilişki

Günaydın herkese
Bu ay yumurtlama dönemi takibi yapmayacağım. Hesaplamadım bile. Çocuk isteğim biraz azaldı sanırım. Çocuklu aile olmak zor.Sorumluluğu ağır. Gözüm korktu tatilde. Olursa olur olmazsa bakarız

gunaydın kolay gelsin canım sana... Ben bu hafta haber haftasındayım bat 8si hayırlısı hepimizin hakkında..

Bedduadan nefret ederim ama bu terör yandaşlarının Allah belasını versin, gün yüzü görmesinler.Yine kan yine kan. Ne zaman duracak bu

kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
uzulme canim yaa cok gecmis olsun bu ay olmadi gelecek ay o da olmadi ondan sonraki bu kadar sitres yapma kendine ama
rabbim olacagi zamani biliyor.saglikli olsun oncelikle hayirlisi olsun canim.
ya kızlar birşey soracam şimdi benim beyaz yapışkan gibi akıntım başladı hamile kalabilmek için şansın yüksek olduğu günler oluyor dimi bu???

canim bos gecirme bu gunleri tam zamani gun asiri devam et sen rast gele

geçirirmiyim hiç tatlım bu ay bizim ilk denememiz inşallah olur...

geçirirmiyim hiç tatlım bu ay bizim ilk denememiz inşallah olur...

insallh canim hadi hayirlisi.insallh sen bizim kadar beklemezsinnn....

tatlım hoşgeldin...
eklemesine keleyelim ama bat tarihin belli deqilki...
canım neden kendini bu kadar sıkıyorsun stres bebişin olmasınada engel...çok çok geçmiş olsun lütfen topla kendini...

benimmmm

günaydın arkadaşlar yeni haftamız hayırlı uqurlu olsun inaşşalh müjdeli haberler aldıqımız bir hafta olur

Son düzenleme:
selammm...
ben ağustos topiğinin uğurunu yaşayamamış olanlardanım malesef =( şimdi bat 11 eylül 8 gün kaldı.. geçen ay yumurtlama günlerine dikkat edememiştim ama bu ay tam mesai değerlendirdik

ağustos topiğine de yazmıştım gece, bu ay 4. ayımız ve ben umutsuzluğa kapılıyorum yavaş yavaş... Allah evlat dileyenleri daha fazla bekletmesin inşallah ...

kızlar benim BAT 21 Eylül. Ama 2 gündür göğüslerim çok acıyor. Adetime 18 gün var. Bu ne demek acaba ? Yumurtam mı çatlıyor anlamadım ki? Siz bişi söyleyin kızlar.

canım benim yaaaa ( çok üzüldüm neyse takma kafana senin sağlığın iyi olsun da bebişde olur inş....

amin canım benim allahtan eşim çok anlayışlı çok seviyorum onu hastanedeyiz hem ağlıyorum hem gülüyorum onun söylediklerine diyo ki üzülme aşkım ya bizde evlatlık alırız bir tane masrafsız hazır askerliğini yapmış evlenmiş diyo :)))))

Evet bu donemin ilk işbaşı gunü hayırlı olsun tüm öğretmen arkadaslarımıza... Teşekkürler tatlı
Sanada ozlemisim okulumu ya tatil boyunca mutlu oldum bugn okula gelince:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…