allahım daha uzun süre bekletmez inşallah gelecek ay nasip eder canım sana
Bu arada bende bu sabah dayanamadım test yaptım ne yazık ki tek çizgi yaof of kırıldı tüm ümitlerim hayırlısı Ekim'e
kızlar yol yorqunluqu sanırım uykudan gözlerimi açamıyorum konuyada konsantre olamadım..azcık şekerleme yapıyım birazdan gelirim kızlar...
:119: herkese günaydın.. geçmişi okuyamıyorum işyerinde bilgisayardan mı netten mi kaynaklanıyo bilmiyorum eskiden böle değildi kendi kendine iniyo çıkıyo bi yerinde durmuyooo
e ne var ne yok hatunlarr benim halvet haftam başka kimlerin halvet haftasıherkese kolay gelsin
selammm...
ben ağustos topiğinin uğurunu yaşayamamış olanlardanım malesef =( şimdi bat 11 eylül 8 gün kaldı.. geçen ay yumurtlama günlerine dikkat edememiştim ama bu ay tam mesai değerlendirdik
ağustos topiğine de yazmıştım gece, bu ay 4. ayımız ve ben umutsuzluğa kapılıyorum yavaş yavaş... Allah evlat dileyenleri daha fazla bekletmesin inşallah ...
kızlar yol yorqunluqu sanırım uykudan gözlerimi açamıyorum konuyada konsantre olamadım..azcık şekerleme yapıyım birazdan gelirim kızlar...
benimde 5.ayım hiç umutsuzluga kapılmıyorum.ayın 8 ıne çok az kaldı hala ummuddum var.ben dr da gittim herşey normal herhangi bir sıkınıt yok dedı.bebeklerimizin dunya ya gelmesi için zamanları var.hayırlısı boyle belki.
doğru söylüyorsun ama işte laf geçiremiyorum kendime malesef.. ben de gittim dr.a.. bu konu için mümkün olduğunca ehil ağızlardan öğrenmek istiyorum gerekenleri.. aynı şeyi söylüyorlar.. ama insan paniğe kapılıyor işte...[/Q
evet benım butun arkadaşlarım hamıle hepside ilk denemelrinde kaldı.ablam da oyle.hatta bi tanesi bana dr git demişti daha 2. ayımda bende çok bozulmuştum.2 ay çok erken dıye.şimdi herkese erteledik daha dusunmuyoruz diyorum.keşke en başta oyle soyleseydim.
selammm...
ben ağustos topiğinin uğurunu yaşayamamış olanlardanım malesef =( şimdi bat 11 eylül 8 gün kaldı.. geçen ay yumurtlama günlerine dikkat edememiştim ama bu ay tam mesai değerlendirdik
ağustos topiğine de yazmıştım gece, bu ay 4. ayımız ve ben umutsuzluğa kapılıyorum yavaş yavaş... Allah evlat dileyenleri daha fazla bekletmesin inşallah ...
evet benım butun arkadaşlarım hamıle hepside ilk denemelrinde kaldı.ablam da oyle.hatta bi tanesi bana dr git demişti daha 2. ayımda bende çok bozulmuştum.2 ay çok erken dıye.şimdi herkese erteledik daha dusunmuyoruz diyorum.keşke en başta oyle soyleseydim.
sakın umutsuzluğa kapılma.Tabiki mevlam benim kadar bekletmesin kimseyi ki(ben hala beklemedeyim) 2 yıldır uğraşıyorum.Daha çok yeni 4.ay ne ki sakin ol sonra psikoloji falan çok bozuluyor.Gelecektir en yakın zamanda bebişin
evet işte ben de bu sorularla uğraşmamak için söylemedim bebek düşündüğümüzü... senin bat'a ne kadar var peki??
göğüslerimden teki dokununca ağrıyor kaç günden beri bu adet olacağımın mı belirtisi anlamadımbir de sanki vücut ısım düştü gibi öyle hissediyorum. bu ay da olmazsa bal çörek otuna başlayacağım ve de ateş ölçmeye ama çok karışık geldi o topikteki tablolar falan. umarım kırmızılar gelmez ama hissediyorum olacak
evet sakin olmam gerektiğini bildiğim halde yapamıyorum işte.. eşimi de üzmemek için söylemiyorum ona bişey ama bat yaklaştıkça hop oturup hop kalkıyorum..
Allah inşallah sana da nasib etsin 2 yıldır beklediğin bebişini.. başka bi başlıkta 9 yıl bebek bekleyen bi arkadaşa hayıt suyunun iyi geldiğini ve bebişini kucağına aldığını okudum burda da paylaşayım.. eğer bu ay da kırmızı görürsem bi dahaki ay ben de başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?