Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Bu arada bende bu sabah dayanamadım test yaptım ne yazık ki tek çizgi ya of of kırıldı tüm ümitlerim hayırlısı Ekim'e

kızlar yol yorqunluqu sanırım uykudan gözlerimi açamıyorum konuyada konsantre olamadım..azcık şekerleme yapıyım birazdan gelirim kızlar...

bat'ımız 1 gün araylaymış..
herkesin yolu açık olun hayırlısıyla diyelimm:79:

benimde 5.ayım hiç umutsuzluga kapılmıyorum.ayın 8 ıne çok az kaldı hala ummuddum var.ben dr da gittim herşey normal herhangi bir sıkınıt yok dedı.bebeklerimizin dunya ya gelmesi için zamanları var.hayırlısı boyle belki.

doğru söylüyorsun ama işte laf geçiremiyorum kendime malesef.. ben de gittim dr.a.. bu konu için mümkün olduğunca ehil ağızlardan öğrenmek istiyorum gerekenleri.. aynı şeyi söylüyorlar.. ama insan paniğe kapılıyor işte...

en iyi taktik o paposoner.. yoksa laf bitmiyor kimsede.. bende aynısını diyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
evet benım butun arkadaşlarım hamıle hepside ilk denemelrinde kaldı.ablam da oyle.hatta bi tanesi bana dr git demişti daha 2. ayımda bende çok bozulmuştum.2 ay çok erken dıye.şimdi herkese erteledik daha dusunmuyoruz diyorum.keşke en başta oyle soyleseydim.[/QUOTE]

evet işte ben de bu sorularla uğraşmamak için söylemedim bebek düşündüğümüzü... senin bat'a ne kadar var peki??

sakın umutsuzluğa kapılma.Tabiki mevlam benim kadar bekletmesin kimseyi ki(ben hala beklemedeyim) 2 yıldır uğraşıyorum.Daha çok yeni 4.ay ne ki sakin ol sonra psikoloji falan çok bozuluyor.Gelecektir en yakın zamanda bebişin

evet işte ben de bu sorularla uğraşmamak için söylemedim bebek düşündüğümüzü... senin bat'a ne kadar var peki??[/QUOTE]

8 eylül benim az kaldı yanii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

evet sakin olmam gerektiğini bildiğim halde yapamıyorum işte.. eşimi de üzmemek için söylemiyorum ona bişey ama bat yaklaştıkça hop oturup hop kalkıyorum..

Allah inşallah sana da nasib etsin 2 yıldır beklediğin bebişini.. başka bi başlıkta 9 yıl bebek bekleyen bi arkadaşa hayıt suyunun iyi geldiğini ve bebişini kucağına aldığını okudum burda da paylaşayım.. eğer bu ay da kırmızı görürsem bi dahaki ay ben de başlamayı düşünüyorum

göğüslerimden teki dokununca ağrıyor kaç günden beri bu adet olacağımın mı belirtisi anlamadım bir de sanki vücut ısım düştü gibi öyle hissediyorum. bu ay da olmazsa bal çörek otuna başlayacağım ve de ateş ölçmeye ama çok karışık geldi o topikteki tablolar falan. umarım kırmızılar gelmez ama hissediyorum olacak

evet işte ben de bu sorularla uğraşmamak için söylemedim bebek düşündüğümüzü... senin bat'a ne kadar var peki??

8 eylül benim az kaldı yanii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:[/QUOTE]

o zamaaan senin için geri sayımaa başlıyoruuuz ve inşallah 5 gün sonra müjdeli haberi alıyoruuuz

göğüslerde hassasiyet gebelik belirtilerinde de vardır.. aslında adet belirtilerinin bi çoğu gebelik belirtilerinde de var..
o yüzden kırmızıyı görene kadar umut var, moralini yüksek tutmalısın..

saol canım allah kimseyi bekletmesin.ağustos ayı benim için öyleydi.Çünkü birde çatlatma iğnesi olmuştum durduğum yerde duramıyor her yazan belirtiyi kendime yoruyordum.Sonra kırmızıyı görünce iki gün kendimde değildim.İnan işyerindekiler bile neyin var senin dediler.Sonra eşim ameliyat falan olunca bu ay daha saldım kendimi beklemedeyim.Diyet topiklerinede veriyorum ekndimi.Baktım bebek geleceği yok biraz zayıflayayım bar. dedim.

Evet hayıt suyunu bende duymuştum.Ama ben bu ay soğan suyu kürüne başladım.ara ara bende kist çıkıyorda ilk kürü bitirip 2.kürebaşlayana kadar hayıtıda deneyeceğim.Ondan sonrada kuru incir kürü diyorum.Hem bu sırada eşim toparlanır hem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…