Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Günaydın kızlar yumurtlama donemindeyim ve tabiki çalısmalara başladık :) İNSAALLLAH bu ay tutar ama nedense kendimi hamile kalacakmışım gibi hissediyorum... İnsallah Rabbim insallah Allahım hepimize bu ay hamile kalmayi nasip eder

Slm kızlarrrr... Benim bat 14 eylül yani 11 gün var adetime acaba şimdiden belirtri olur mu ? Bebiş varsa eğer :)

günün geçmişmiydi ki canım yoksa öncemi yaptın testi

var benım gunume tatlım ya onceden yaptım duymustum bıkacgun onceden cıkar dıye testlerde dayanamadım ıste... 4 gun kala durumda yaptm ama yok hıcbıse aslında bende bı farklılık da yok degısıklık fılan goremıyorum sıvılceler de cıkmaya basladı her adet oncesı donemdekı gıbı o yuzden kestım sayılır umıdımı

benim de 8 gün kaldı.. bat 11 eylül...

17 eylül evlilik yıl dönümümüz müjdeli haber hediye etmek istiyorum eşime...

Ayyy canım benimde Batım 12 eylül
bizimde evlilk yıldönümümz 17 eylül bende senin gibi düşünüyorum
hadi hayırlısı inşallah Rabbim nasip etsin o güne

Canım testi eğer idrardan yapmışsan adet geçmeden net sonuç alamazsın ki helede geç döllenme olmuşsa 1 hafta beklemen lazım
ümidini kesme yaniiii

ümidimi kesmiyorum gögüslerde özellikle uçlarda bir acı var ve normalde sabah aç karna karnım içe çökük olurdu 2 - 3 gündür hafifçe bir şişlik görür gibiyim hamilelik belirtisi diyorum kendime ümit işte...

Canım testi eğer idrardan yapmışsan adet geçmeden net sonuç alamazsın ki helede geç döllenme olmuşsa 1 hafta beklemen lazım
ümidini kesme yaniiii

benimde bat 6 eylül idrar testi yapsammı? normalde adete yakın kuru olur ve akıntım olmazdı 2 gündür açık sarı renkte bir akıntım var ümitleniyorum... sizce??????

benimde bat 6 eylül idrar testi yapsammı? normalde adete yakın kuru olur ve akıntım olmazdı 2 gündür açık sarı renkte bir akıntım var ümitleniyorum... sizce??????

Valla canım benim bat 8i... Benim de akıntım var ama benimki sanki enfeksiyon gibi,... Sulu akıntı belirtiymiş evet... Bende ne göğüs agrısı ne başka 1 şey kar4nım agrıyor O da zaten hep agrıyo bu ayda benden ümit yok.. Zaten doktor da 3 ay yapmak yok dedi

Kızlar bundan 3 ay öncesine kadar evleneceğim günü 5 yıl bekledim... Şimdi ise hamile olmak için bekliyorum... O hamile avatarlarını koymak, kalan aylı ve doğacağı günü gösteren o imzayı koyabilmek.. Eger bu ay da boş geçerse dr 3 ay yapma dedi (başka 1 hastalık yüzünden)...

Hepimizin hakkında hayırlısı...

benim de 8 gün kaldı.. bat 11 eylül...

17 eylül evlilik yıl dönümümüz müjdeli haber hediye etmek istiyorum eşime...

hadi bakalım inş.ben de surprız yapmak isterim oyle bi durumda.fikir alırım oyle bi durumda.belki de dayanamam hemen soylerim.ayy nereleri düşünüyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…