kızlarrrrrrrrr rüya gördümmmmmmmmmmm taze yeşil bir biber yiyordum ıssıra ıssıra tabırıne baktımmm diyorki; Rüyasin da yesil taze bir biber yedigini görmek, bir çocugu olacagina... diyorrr ay cok heycan yaptımmmmmmmm nasıl gelicek ayın 19u :))) inşallah kurban oldugum görür isteklerimizi bekletmez hepimizii....
(= sorma walla ben de çok farklı değilim.. ben de zayıflama kürleri sayfasına bakıyodum.. bal tarçınla baya iyi kilo vermiş milletona mı başlasam diyorum.. hamilelik durumunda da zararlı olacağını sanmıyorum (=
inşallah rüyan gerçek olur
canım ben bal su elma sirkesiyle veriyorum güzel.
hemde zararsız.
yaklaşık 1 haftada 2,5 kg vermiştim
inşallah rüyan gerçek olur
aaaaa nasılmış o bende yapımmm anlatsanyaa canımmm...merak ettim şimdii 3-5 kilo versem fena olmaz hanii
canım sabah kalktıgında ve akşam yatmadan 1 su bardayı ılık suya yarım tatlı kaşıgı çiçek balı ve 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi koyup içiosun.
hem iştah kesio hemde yediğin yaramio
eger öğlen çok yemişsen veya kilon çoksa öğlenleri de içebilirsin daha hızlı verdiriyor.
yanında twist veya mekik de yaparsan çok daha süper olur.
aksatmadan devam edersen ilk birkaç günde hafiflediğini hissedersin.
canım ben evlenmeden önce genel bi kontrol amaçlı dr.jasmin'e gitmiştim rentıptaydı o zaman.. benim ondan beklediğim biraz da evlilik öncesi genel bi bilgi almaktı korunma falan filan gibi konularda.. ben ilgisini yetersiz bulmuştum. onun dışında geçenlerde de jimerde dr.aylin akşan'a gittim hem adet sancılarım için hem de bu bebiş için gene bi kontrol olsun diye.. onu sevdim diyebilirim ilgiliydi gayet.. alel acele iş yapmadı.. ama pembe&mavide de iyi dr.lar var diye duydum arkadaşlardan..
anladım canım aslında jımer de pembe mavi de bize epey uzak ama bn nereye gitsem karar veremedim dün topiklere baktım herkes medicalpark ahmet yılmazı önermiş yarın kontrole oraya gidicem pembe mavi çok iyi bende evlenmeden önce gitmiştim ama orası baya maliyetli
çok saol canım bi tane hemsehri buldum sonunda ya
kızlar yaa daha sinirlilik piskolojisine girmedim ve daha tatlı krizim tutmadı.
inşallah bunlar olmaz yaaa :)
hamilelikle kafayı bozdum sanırım
tamamm tuttum bunu yapıcamm sonrada sonucunu sölerimm gayette kolay valla hem zararı da yok azıcık fazlalıklardan kurtulalım işimize yarar.
evet canım bende hayatta diyet yapamam bunu çok sevmiştim.
1 ay ancak yaptım veya daha az. 77.300 den 73.400 e süşmüştüm. ama boy 1.78 şişko demeyin bana
sakin sakin beklee bakim sendee çok stress yaptınn heeeeee kızıyorumm
olmaz olmaz Allah ın izniylee gusel haberini alıcaz bat ın ne zamandı senin??
tamam sakinim
bat ayın 8 i canım.
bu ay ilk denememiz.
eşim de bende sinir oluyoz bu belirsizligee...
oooo sen şişkoysann ben obezim obezzzzzz maşallahın varr kızzz ne şişkosuuuu tüü tüüüü...
ayyyy benimmmm bebek te ilk deneme dee ilkkkk bide beni düşün sen
ooo yepyeni bir heyecan hee :)
inşallah rabbim çok aratmadan verir canım bebişinizi.
benim bat 16 sı daha var bu kadar erkende belirti falan olmaz diorum kendi kendime ik deneme herhlade ondan bu rahatlık bende.
seninde 2 gunun vamışşş hee heyecanlı bekleyişşşş..=))
aa canım bnde burslıyım geçmişe bakarken gördüm
canımm ben ank lıyım karıştı galıba blossomm du heral bursalı.aam olsun hepimiz Turkıye lıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?