evet daha erkenmiş.ama sen yinede kendine dikkat edip çalışmalara devam et.
bu ay olmazsa bile sıkıntı etme..daha yolun başındaymışsınız.
bu ay kırmızı kart yersen birdahaki aya olur inşallah.ve şnuu da unutma hangi ay takmazsan o ay oluveriyor :)
ama inşallah bebişin seninledir
inşallah canım...saol canım yaa böyle güzellikleri duydukça inan insana motive geliyorinş.2.cisinide tez zamanda alırsın kucağına.Evet cenab_ı mevlam ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok.Bende Meryem suresini okuyordum annemle birlikte oda yarın bitecek olmazsa yarın sabah bende denerim ayetel kürsiyi.Dua duadır.Elbet mevlam bir gün dualarımızı kabul edecek
kızlar yok mu güzel haberleri olan
ben beklemedeyim hala daha 1 hafta var kırmızılara
sabahları erken kalkamadığım için kan testide yaptıramıyorumyaptırsam çıkar mı onu bile bilmiyorun
şu an için bir haber yok ama yarın sabah ilk tek çizgi haberini ben vericem gibime geliyor :18:
canım ben bal su elma sirkesiyle veriyorum güzel.
hemde zararsız.
yaklaşık 1 haftada 2,5 kg vermiştim
bunları birbirine karıştırıpta mı kullandınız
evet sana katılıyorum ben bu ay diyete başaldım mesela:)geçen ay ağustos topiğinde fazla takıldım her belirtiyi kendime yordum çünkü birde çatlatma iğnesi olmuştum sanki iğne olunca kesinmiş gibi(ay sonu hüsran fazla kilolarım var bu ay bu topiği takip edyorum ama daha ziyade diyetlerdeyim.Acaba kaç günde kaç gr.verdim ona sardım
bencede böyle başka şeylere sarmalıyız ki bu stresten kurtulalım,geçen gün ben doktorun yanındayken bi kadın geldi,42 yaşındayım doktor bey dedi,sanırım ben hamile kaldım dedi.5. çocuğaaaaaa...ben baktımda kalakaldım öylece,sonra doktor ban döndü neyiniz var dedi..bende hamile kalamıyorum dedim,aylar oldu dedimm...dedimde dedim...artık gerisini siz düşünün..
Kizlar calismalar devam sanirim,,,hadi basari aAllahdandir..ben durumu yazdim size.malesef kimse bi yorum yapmadi, ama bu ay cok cok onemli ve son shansim, dersler icin ulkeme donucem m ve esimden ayri kalacm aylarca....bari bu ay bebek yapib gitsem yaaa...(((( bu ay gitmicem dediyim halde yumyrta takibine gidecem ovulyasiyonu kesin tutdura bilmek icin..bakalim hayirlisi...savascim sen nasilsinn? nasil gidiyor?? )))
valla sız calısmalara baslamısken ole yapıosnz
ben hele ben dogum kontrol hapı kullandıgım halde
her ay esıme ben hamıleyım dıor ve test yapıorm
farketmemişizdir tatlım arada kaynadı herhalde inşallah bu ay bebeişin seninledir...
ah canım benim ,bende ilk evlendiğimizde yani iki yıl önce her ay test yapıyrodum,hamile kalmka o kadar korkunç geliyorduki..doğum kontrol hapı bile kullanmaya çalıştım,mideme cok dokundu 2. gün bırakmak zorunda kaldım,iyikide bırakmışım 1 senedir deniyoruz olmadı,bide doğum kontrol hapı kullansaydım nolurdu bilmiyorum..sen hemen bırak o ilaçları,hamile kalmak o kdara kolay bir olgu değil,birçok insan için..Değilmi kızlarrr.?
insallah ..daha dun bitdi adetim,,bakalim hayirlisi olsun....artik dualari bol yapicam, bari bu ay tutsun, esimden ayri kalicam ama bari onun bebeyini tasiyayim icimde..cok ozliicem ya onu ((((
bu olayında beyninde bittiğiçok doğru valla ne kadar umursamaz olursan okdar kolay geliyolarr bu bebişler ne kadar özenip didiklenip dikkat edip düşünürsende okadar gecikiyolar
aminn cnm inşallahh ayrı kalmak zorrr tabii Allah yardımcın olsun bu ay şıp diee bebişin gelsin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?