Kızlar bende unutmak icin kendimi temizliğe verdim tavsiye ederim :) az once mutfağın ara salonların tuvaletin banyonun fayanslarini camasir suyu deterjanla fircalayip yıkadım isil isil oldu daha coook isim var bata kadar bitmez :) :) :)
Kizlar calismalar devam sanirim,,,hadi basari aAllahdandir..ben durumu yazdim size.malesef kimse bi yorum yapmadi, ama bu ay cok cok onemli ve son shansim, dersler icin ulkeme donucem m ve esimden ayri kalacm aylarca....bari bu ay bebek yapib gitsem yaaa...(((( bu ay gitmicem dediyim halde yumyrta takibine gidecem ovulyasiyonu kesin tutdura bilmek icin..bakalim hayirlisi...savascim sen nasilsinn? nasil gidiyor?? )))
hötttt yavaşş kızzzzz unutcam die canını çıkarmaaaa yavaştann all birasss
hahahahhahha tubilosh tu dimii yurtdışı görüncee bebişi hemen gelen sen de onun gibisin dememkkii
Kızlar bı de bisey soracak benim herif :) temizlik icin ayda bir birilerini çağırmama izin vermiyor gerekçeside su eğer çağırırsam kadın gittikten sonra bide ben temizleyecekmisimo zaman neden çağırayım ki haliyle cok kızıyorum çünkü cok yoruluyorum temizlik yapmadanda duramıyorum öyle pis pis ha bide gunde en az 3 çeşit yemek bı de cogu zaman tatlı yapıyorum beyefendi biraz istahli da siz duşunun artık... şimdi sizce ne yapmalıyım onu ikna etmek icin...
çocuk yapmalısın dostum
evet oydu sanırım..O kızda cpk sters yapmış bee,bebeğide var,beni daha cok strese soktu vallahi geçmişi okurken dedim biz ayvayı yedikkk..bitane bilem cocugumuz yokk..hayırlısı olsun tabbi
çocuk yapmalısın dostum
kızlarr ben geldim ne yapıyorsunuz
kızlar alakasız olacak muhabbetle ama az önce 500. kek denememi yapıp yine hüsrana uğradım,her yemeği yaparım ama bu kek olayı beni delirtti...yine cok kötü olmuş yaaa.....herşeyi deniyorum her yöntemi buda olmuyo..kek te yapamıyom çocukta yapamıyomm..napcam şimdi ben akşama misafir gelecektii
Kızlar ev taşıma telaşından uzun zamandır cep telefonundan nete girip takip ediyordum sizi.Evimi de taşıyamadım çok üzgünüm herşeyi topladım bir tek taşınması kalmıştı ama içindeki kiracı çıkmadı üstelik bir hafta sonra çıkacakmış günlerdir bir odada sıkışıp kaldık.Tekrar kurdurdum bilgisayarı dayanamadım.Nasılsınız kızlar var mı bu ay hamişimiz???
hoşgeldinn napalımmm lak lak yapıp stres atıyoruz
sen napıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?