merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum siteyi 4 yıldır evliyim 4 aydır çocuk istiyorum bu ayda olmadı . doktora muayeneye gitmedim bu ay gidicem ama çekiniyorum nasıl kontrol ediyor bilginiz vardır muhakkak
kızlar az önce test yaptım ve çift çizgi:)
merhaba kızlar nasılsınız
nette gezinirken edindiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim :)
Kadın seks sırasında orgazm olmuşsa hamile kalma olasılığı daha yüksektir. Çünkü orgazm kasılmaları, spermlerin vajinal kanala, oradan da uterusa daha kolay ulaşmasını sağlar.
sen nerden biliyorsun belirtin mi var???yoksa test negatif diyemii??oncesınden çıkmaz dıyolar yaa..guvenme sen ona bencee herksde belli olmazmışş..ben ablalrımdan bılıyorum
inşallah hamişsinizdir kızlar ben bu mutluluğu bu ay da yaşayamadım ama inşallah sizler biran önce güzel haberler verirsiniz
merhaba kızlar nasılsınız
nette gezinirken edindiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim :)
Kadın seks sırasında orgazm olmuşsa hamile kalma olasılığı daha yüksektir. Çünkü orgazm kasılmaları, spermlerin vajinal kanala, oradan da uterusa daha kolay ulaşmasını sağlar.
kızlar adetime 4 gün var bu sabah test yaptım negatifti daha doğrusu ben mi öyle görmek istedim bilmiyorum gölge gibi bi 2. çizgi hissettim.. şimdi baktım da biraz daha belirgin ama hala gölge gibi..sıkıldım yaa..
kızlar birkaç gün önce alttaki mesajı yazmıştım hatırlarsınız,
karbonat testi bence idrardaki asit oranıyla alakalı kızlar.
2 gündür gündüz idrarıyla denedim dibe çöktü.bu sabah kalktıgımda ilk idrarla denedim köpürdü.
sabah idrarı geceden beklediği için asitlidir o zaman kabarır.
ama öğlen çok beklemediği için asit çok olmaz ve kabarmaz diye düşünüyorum.
ayın 8 i günüm.
bakalım doğrumu yanlışmı
az önce yine yaptım ve kabardı :S demekki öğlen de kabarabiliomuş ama ne şartlarda kabarıp ne şartlarda dibe çöküyor anlamış değilim :44:
nasııı yaaa sen en son yok bu ayı pas gectim demiştin arkadaşım bak heyecan yarattın bizim üzerimizdeee hadi bakalım
bende bugunde bısey yok nolcak hastalancm mı hastalanmıcm mı kafayı sıyrcm ıyıce ya..gecıkmemın 4.gunu hayrlısı bakalım ama karnım agrıo gogusler zten taş gıbı sıstı.eer hamıleysem karnım nedn adet zamanımdakı gbı agrıo ya :44:
AYYY allahım ınsallah varya her ay hamıleyım dıe kendımı hazrlıodum fos cıktı bu ayda deılım kesın karnım agrıo dıorum bı bakıomusum hamıleyım şok olurum walla :)
bende bugunde bısey yok nolcak hastalancm mı hastalanmıcm mı kafayı sıyrcm ıyıce ya..gecıkmemın 4.gunu hayrlısı bakalım ama karnım agrıo gogusler zten taş gıbı sıstı.eer hamıleysem karnım nedn adet zamanımdakı gbı agrıo ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?