Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

ewt oyle gozukuyo ama daha bugun gecıkmenın bırıncı gunu eger dun olman gerekıosa bellı olması ıcın bıraz erken .

iğne dikiş iğnesi olacak karanlık yerde en az 8 saat bekleyecekmiş

kız oyle yaptım bende :) hıc kullanılmamıs ıgneyı pet bardakı ıdrarın ıcnıne attım folyayla bı guzel kapladım sonra bos cekmecm vardı bı tane onun ıcıne koydum aksam uzerı altıda koydum dun gece saat ıkıde baktım hala aynı duruo :)

bilemedimki :) zaten doğruluğunu belirlemek için deniyoruz hep birlikte sen test yaptın mı?

birazdan dışarı çıkıcam eczaneye uğrayıp bir test alsam mı, yoksa 2 gün kaldı azcık daha sabretsem mi bilemedim..
nedense bu ay çok ümitliyim, hayal kırıklığından da çekiniyorum.

ay hadi bakalım yaa inşallah vardır iğneyi denedin mi

bikaç gün önce denemiştim bişi olmamıştı :44: ama sanmıyorum çünki cidden hiçbir belirti yok.ne adet ne hamilelik. :44:

ewt oyle gozukuyo ama daha bugun gecıkmenın bırıncı gunu eger dun olman gerekıosa bellı olması ıcın bıraz erken .

şaşırdım ama dün oldugunu görünce.
hayırlısı Allah'tan.
eger daah çok gecikirse şöyle 4-5 gün,o zaman test yaparım yine.

birazdan dışarı çıkıcam eczaneye uğrayıp bir test alsam mı, yoksa 2 gün kaldı azcık daha sabretsem mi bilemedim..
nedense bu ay çok ümitliyim, hayal kırıklığından da çekiniyorum.

AL AL AL AL AL

kızlar ben sabah 12 de iğneyi koydum,1 bucuk saatim kaldı,kararmadıysa diye çok korkuyorum ,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..bakmasammı acaba yaaa..Vallahi ben hiç böyle şeyler yapmazdım,,sizzdenn özendiimmmmmmmm

Son düzenleme:
thesun tebrik ederim.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar kızlar bende bu aydan umutlu olarak bekliyorum bat 17 eylül

tam 10 aydır deniyoruz Rabbim bu ay nasip eder inş.

bende iğne koydum yine
evde iğne kalmıcak bu gidişle

şaka bi yana az önce idrarı bardaga koydugumda çok fazla tortu vardı ve aşırı bulanıktı.
bundan önce ne zaman karbonat testi bile yapsam idrara baktıgımda çok berraktı.

bakalım eger kırmızılar gelirse tortu herkezde olabilen bişey dicem.
yok hamiş olursam o zaman dicem ki tortu ve bulanık görüntü hamişlerde oluyor.
şunu da eklemek isterim,en fazla 2 saatte giderim wc ye.çok beklemez yani...

baktınmı canım?

illaki hamileysen paslanıcak veya illaki öyle kalınca hamile değilsin demek değilki.
eminim tutanlar oldugu kadar tutmayanlar da vardır..
ki inşallah hamilesindir.
sen canını sıkma ve bak şu bardaga heycanlandım

tebrik ederim.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..darısı da bizim başımıza..kaçıncı denemede tuttu canım?

ben geçen nisanda 1 ay ovulasyon testi kullandım hamile kaldım ve 10. haftada bebeğimin kalbi durdu.haziran 26 da kürtaj oldum. korunma süreci bitince yani bu ay da ovulasyon testi kullandım ve hamile kaldım canım

arkadaşlar karın ağrısı yumurtlama günündemiyim demek oluyor. karnımda adet olucakmış gibi ağrı var gazla karışık bi ağrı batım 24ü hamilelikte acaba böyle bir ağrı olurmu yani yeni dölendiğinde de ?:44:

çok teşekkür ederim cnm amin inşallah..evet çok yorucu oldu birde uzun yol 7 saat sürüyor...
kızlar az önce test yaptım ve çift çizgi:)
tebrikelr hayatım bu ne güzel bir haberrrrrr Allah tamamına erdirsin cnaım benimmm
ekliyorum cnm hoşgeldin
ya bu ev sahibi sena yine nerelerde hiç görünmüyor
tatlım bugün yan topikten (diyet topiqinden) arkadaşım geldi ondan giremedim...girer girmez hamiş haberi alınca çok mutlu oldum inşallah hepimizin başına

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım besmeleyle başladık Allahın izniyle hamiş haberlerine... çok mutlu oldum bu güzel haberi alınca...darısı hepimizin başına hayırlısıyla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…