kızlar netten hesapladım da adet günümü, bir bakarmısınız?
Eki Görüntüle 506213
geçen ayın 9 unda adet oldum.
yani benim adet günüm dünmüş :44: öylemi
kız ben ıgneyı denedım karrmadı bnmkı :) yanlıs mı yaptım acaba..
iğne dikiş iğnesi olacak karanlık yerde en az 8 saat bekleyecekmiş
kız oyle yaptım bende :) hıc kullanılmamıs ıgneyı pet bardakı ıdrarın ıcnıne attım folyayla bı guzel kapladım sonra bos cekmecm vardı bı tane onun ıcıne koydum aksam uzerı altıda koydum dun gece saat ıkıde baktım hala aynı duruo :)
ay hadi bakalım yaa inşallah vardıriğneyi denedin mi
ewt oyle gozukuyo ama daha bugun gecıkmenın bırıncı gunu eger dun olman gerekıosa bellı olması ıcın bıraz erken .
birazdan dışarı çıkıcam eczaneye uğrayıp bir test alsam mı, yoksa 2 gün kaldı azcık daha sabretsem mi bilemedim..
nedense bu ay çok ümitliyim, hayal kırıklığından da çekiniyorum.
kızlar ben sabah 12 de iğneyi koydum,1 bucuk saatim kaldı,kararmadıysa diye çok korkuyorum ,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..bakmasammı acaba yaaa..Vallahi ben hiç böyle şeyler yapmazdım,,sizzdenn özendiimmmmmmmm
kızlar az önce test yaptım ve çift çizgi:)
tebrik ederim.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..darısı da bizim başımıza..kaçıncı denemede tuttu canım?
çok teşekkür ederim cnm amin inşallah..evet çok yorucu oldu birde uzun yol 7 saat sürüyor...başınız saolsun canım.
bir günde gidip geri dönmek yorucu olsa gerek.
karamsar düşünme canım.Rabbim ol derse olur.inşallah bebişin bu ay gelir
canım ben geçenlerde karbonat testi yapmıştım ya birkaç defa?
idrar bardaktayken baktım ve tortu doluydu her defasında.ama hamile oldugumu sanmıyorum :S
inşallah sen hamilesindir canım.
ama sanki diğer belirtiler için erken gibi geliyor ama inşallah bebişin erkenden yerleşmiştir de ondandır
Allah razı olsun canım benim.
evet çok zor zamanlardı çoook. RAbbim kimseye yaşatmasın.
18 de evlendim şu an 24 yaşındayım 7 yılı devirdik yani.
inşallah Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda bebiş nasib eder
tebrikelr hayatım bu ne güzel bir haberrrrrr Allah tamamına erdirsin cnaım benimmmkızlar az önce test yaptım ve çift çizgi:)
ekliyorum cnm hoşgeldinarkadaşlık 3 aydır denıyoruz gecen 2 ay güme gitti bu aya nasipse bat tarihim 17 eylül benıde eklermısınız :) ayrıca şu testlerden bende ev gıdınce denıcem karbonat ve iğne ilk defa duydum .. eşimde bende her ay bat tarıhını iple çekıoruz heyecanlıyız umutluyuz :)
tatlım bugün yan topikten (diyet topiqinden) arkadaşım geldi ondan giremedim...girer girmez hamiş haberi alınca çok mutlu oldum inşallah hepimizin başınaya bu ev sahibi sena yine nerelerde hiç görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?