canımmm bende 4.ayımda olmamıştı gittim dr alttan muayne etti çok kolay olduu.tabii biraz utanıyorsun da acı falan yok ama herşey normal dedi.çok erken falan filan ....ama için rahat etsin istiyorsan git tabi kii ama onlar bile çok erken diyor.benım bu ay da olmazsa 5.denemem de olmamış olacak
arkadaşım çekinilecek bi durum yok..
yakınlarında tavsiyesiyle iyi bi hekim edin.. gebeliktede seni takip edebilecek..
karından ultrasonla muayene ve kan tahlili yapılır..yine alt muayene de yapılabilir..
rahat ol.. erteleme
kızlar netten hesapladım da adet günümü, bir bakarmısınız?
Eki Görüntüle 506213
geçen ayın 9 unda adet oldum.
yani benim adet günüm dünmüş :44: öylemi
baktınmı canım?
illaki hamileysen paslanıcak veya illaki öyle kalınca hamile değilsin demek değilki.
eminim tutanlar oldugu kadar tutmayanlar da vardır..
ki inşallah hamilesindir.
sen canını sıkma ve bak şu bardagaheycanlandım
ınsallah canlarım bnm .. guzel dıleklerınız ıcın cok teskkr ederım allah sızınde gonlunuze gore versın ınsallah..
Merhaba kızlarr...Thesun hamileymişşşşş....Tebrikler .....darısı başımızaa
aminnnnnnn hepimizin inşallah gönlüne göre versin...
Günaydın,
Dün test aldım, dayanamadım sabahı beklemeye hemen yaptım. sonuç negatif..
İğneyi denedim, iğne karardı.
Kırmızıları görmeden ümidimi kesmek istemiyorum.. bu sabah test yapmadım, bekliyorum. bat geçsin gelmezse yapıcam.. bi test de pozitif çıksın yahu
28 gnde regl olan bırıyım 2ci denememiz ve 19 eylül bat tarıhım bu dakika itibari ilede 10 gün kaldı bata, fakat 3 gundur sol kasıgımda ,sırtıma ,bacagıma vuran sıtma batma gibi bır ağrı bugun gecer dıye bekledım gecmedı ağrım var nedır bu kızlar yaa????? :S bir sorum daha var 10 gün var bata denemelere devam edeymmi kızlar ağrıdan canımda istemiyor ağrıyacak canım dıye
canım inşallah gelmez kırmızılarr taydincim yaa... bende iğne testini yaptım iğne hala aynı ama kızıla dönmüş gibiydi ole barız bır kararma yoktu yani:)
gnaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
dün arkadaşım geldi demiştim ya birlikte dışarı çıktık..bebiş maqazasını gezdik...içim gitti yine...ne güzel şeyler var Rabbim hepimize hayırlı saqlıklı bebişler versin bizlerde cici cici giydirelim inşallahhh...
kızlar bu arada eylül ayının başlarında reql dönemi geçen arkadaşlar için ekim topiqini açalımmı yoksa ay sonuna kadar hepimiz bekleyip öylemi açalım ne dersiniz?
canımm bende aynı sitede bakıyorum benım de bat 26 günde bir benımde 07\09 görünüyo ama daha oncekilerini girdiğimde aynı tarıhler çıkmıyor..bu arada benden halaaa kırmızlar gelmediiiii :44::44::44::44::44::44::44:inş yarında gelemz belki stresten gecikti..
tubiloshcum baktım yaa kararmamış hatta ağarmışnapayım ,yinede umut baglıyoruz işte ,daha 6 7 gün var bata.sen adet oldunmu peki canım?
kocama dedım bu gece test alck bakalım sabah ılk ıdrarımla yapıcm tabı bu gece kocam meraktan benı teşfik edip yaptırmassa bakalımyarın ılk ısım sıze haber wermk oluck :)
kızlar bugün itibariyle reqlime 1 hafta kaldı ve hiçbir belirtim yok...o yüzden bu aydan ümitli deqilim..hayal kurmuyorum hayal kırıklıqına uqramak zor oluyor...
canım zaten hesapladıgımda da doğru çıkıyor.
sitede problem yok bence.benim hesaplamam yanlışmış.
bende beklemedeyim halen.
bende yaptım canım iğne testini.bu defa kararmış.daha kırmızıları görmedim ve hala ne adet nede hamilelik belirtisi yok :26:
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
canım inşallah bebişin bu ay gelmiştir.bende de yok hiçbir belirti ve ayın 7 si günümdü...
test yapmadınmı cnm?
daha önce hiç gecikme oluyormuydu cnm...canım çarşamba yada perşembe günüydü sanırım yaptım bişi çıkmamıştı..
ondan ümidimi kesmiştim ama adetim gecikince şok oldum.
gerçi hala ümitli değilim.testte çıkardı olsaydı diye düşünüyorum.
kimse yok bugün :26:
pazar pazar herkez gezmeye mi gitti yaa huu
tabi biz gezemiyoruz siz gezin.
eşimin sınavı var bugün dua edin geçsin kızlar.son senemiz...
daha önce hiç gecikme oluyormuydu cnm...
Allah yardımcısı olsun cnm ne sınavı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?