Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bat ım yarın bugün agrılarım oldu adet olacam diye düşünüyorum test yapmadım bakalım olursam gidicem artık
alttan muayene edeceginden çekindim ama mecbur gidcm artık. teşekkürler kızlarr

Güncel Liste..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Hamişlerimiz

thesun 9 eylül....

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

cicekdemeti 4 eylül....

nevalee 6 eylül....

22merve22 6 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

ecrin87 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

gelecek_se 8 eylül....

tubiloshh 8 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

taydin 10 eylül....

sanem55 11 eylül....

blossomm 11 eylül....

elmakurdu43 13 eylül....

medne 14 eylül....

LIPAKA 14 eylül....

rainsun 15 eylül....

Drc05 15 eylül....

MFN84 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

Tugra034 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

bedesten 17 eylül...

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

elzemrah 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

aylin8585 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

perakedisi 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

19asos03 21 eylül....

yasamim 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

asesulfam 22 eylül....

hully 22 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

ebson 23 eylül....

asbelove 23 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

monalisa79 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

taha0203 26 eylül....

arzu_mu 27 eylül....

UmmuUmar 1 ekim....

kızlar netten hesapladım da adet günümü, bir bakarmısınız?

Eki Görüntüle 506213

geçen ayın 9 unda adet oldum.
yani benim adet günüm dünmüş :44: öylemi

canımm bende aynı sitede bakıyorum benım de bat 26 günde bir benımde 07\09 görünüyo ama daha oncekilerini girdiğimde aynı tarıhler çıkmıyor..bu arada benden halaaa kırmızlar gelmediiiii :44::44::44::44::44::44::44:inş yarında gelemz belki stresten gecikti..

tubiloshcum baktım yaa kararmamış hatta ağarmışnapayım ,yinede umut baglıyoruz işte ,daha 6 7 gün var bata.sen adet oldunmu peki canım?

28 gnde regl olan bırıyım 2ci denememiz ve 19 eylül bat tarıhım bu dakika itibari ilede 10 gün kaldı bata, fakat 3 gundur sol kasıgımda ,sırtıma ,bacagıma vuran sıtma batma gibi bır ağrı bugun gecer dıye bekledım gecmedı ağrım var nedır bu kızlar yaa????? :S bir sorum daha var 10 gün var bata denemelere devam edeymmi kızlar ağrıdan canımda istemiyor ağrıyacak canım dıye

Günaydın,
Dün test aldım, dayanamadım sabahı beklemeye hemen yaptım. sonuç negatif..
İğneyi denedim, iğne karardı.
Kırmızıları görmeden ümidimi kesmek istemiyorum.. bu sabah test yapmadım, bekliyorum. bat geçsin gelmezse yapıcam.. bi test de pozitif çıksın yahu

canım inşallah gelmez kırmızılarr taydincim yaa... bende iğne testini yaptım iğne hala aynı ama kızıla dönmüş gibiydi ole barız bır kararma yoktu yani:)

canım sakın 13-14 ve 15. günlere güvenme... adet bitiminden hemen sonra ve adete 1-2 gün kala hamile kalanlar bile var...belli günlere güvenip zamanı boşuna geçirme...olucak Allahın izniyle ben çok inanıyorum...ilk hamişimizle başladık inşallah devamıda gelicek

gnaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
dün arkadaşım geldi demiştim ya birlikte dışarı çıktık..bebiş maqazasını gezdik...içim gitti yine...ne güzel şeyler var Rabbim hepimize hayırlı saqlıklı bebişler versin bizlerde cici cici giydirelim inşallahhh...

kızlar bu arada eylül ayının başlarında reql dönemi geçen arkadaşlar için ekim topiqini açalımmı yoksa ay sonuna kadar hepimiz bekleyip öylemi açalım ne dersiniz?

kızlar bugün itibariyle reqlime 1 hafta kaldı ve hiçbir belirtim yok...o yüzden bu aydan ümitli deqilim..hayal kurmuyorum hayal kırıklıqına uqramak zor oluyor...

canım inşallah gelmez kırmızılarr taydincim yaa... bende iğne testini yaptım iğne hala aynı ama kızıla dönmüş gibiydi ole barız bır kararma yoktu yani:)

inşallah canım,ben de görmek istemiyorum.. bir taraftan regl olcak gibi hissediyorum, bir taraftan kasığım batıyor. beklenti içinde olmak ne zormuş. gebelik testini akşam yaptığım için hala ümidi var..

günaydıınnn
evet, ne güzel şeyler var di mi? insan bakıp bakıp iç geçiriyor..

canım zaten hesapladıgımda da doğru çıkıyor.
sitede problem yok bence.benim hesaplamam yanlışmış.
bende beklemedeyim halen.

tubiloshcum baktım yaa kararmamış hatta ağarmışnapayım ,yinede umut baglıyoruz işte ,daha 6 7 gün var bata.sen adet oldunmu peki canım?

bende yaptım canım iğne testini.bu defa kararmış.daha kırmızıları görmedim ve hala ne adet nede hamilelik belirtisi yok :26:

kocama dedım bu gece test alck bakalım sabah ılk ıdrarımla yapıcm tabı bu gece kocam meraktan benı teşfik edip yaptırmassa bakalım yarın ılk ısım sıze haber wermk oluck :)

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

kızlar bugün itibariyle reqlime 1 hafta kaldı ve hiçbir belirtim yok...o yüzden bu aydan ümitli deqilim..hayal kurmuyorum hayal kırıklıqına uqramak zor oluyor...

canım inşallah bebişin bu ay gelmiştir.bende de yok hiçbir belirti ve ayın 7 si günümdü...

test yapmadınmı cnm?

kimse yok bugün :26:
pazar pazar herkez gezmeye mi gitti yaa huu
tabi biz gezemiyoruz siz gezin.
eşimin sınavı var bugün dua edin geçsin kızlar.son senemiz...

daha önce hiç gecikme oluyormuydu cnm...
kimse yok bugün :26:
pazar pazar herkez gezmeye mi gitti yaa huu
tabi biz gezemiyoruz siz gezin.
eşimin sınavı var bugün dua edin geçsin kızlar.son senemiz...

Allah yardımcısı olsun cnm ne sınavı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…