Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bişi dicem adetine bi iki gun kala hamile kalınca üstüne mi görüyosun acaba nasıl oluyooo nasıl ??

bu aradaaa ne var ne yok hatunlarr.=)))

Son düzenleme:
bişi dicem adetine bi iki gun kala hamile kalınca üstüne mi görüyosun acaba nasıl oluyooo nasıl ??

canım benim ablam da adete yakın hamile kalmış.
adeti 7 gün geçmiş sonra çok silik ikinci çizgiyi görmüş. kanda 125 çıkmıştı.
10 gün kadar geçince gitmiş dr 3 haftalık daha demiş.
ama üstüne görmedi.

hımm hımmmm anladım tatlım hadi bakalım bekliyoruz benim tam 7 gunum var

bu arda sende tık yok dimi daha ???

kocama dedım bu gece test alck bakalım sabah ılk ıdrarımla yapıcm tabı bu gece kocam meraktan benı teşfik edip yaptırmassa bakalım yarın ılk ısım sıze haber wermk oluck :)

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah bebiş geliyordur....

hımm hımmmm anladım tatlım hadi bakalım bekliyoruz benim tam 7 gunum var

bu arda sende tık yok dimi daha ???

yok daha bişi canım.
iğne testini yaptım bu defa karardı.ama halen bir belirti yok gibi :26:
inşallah bebişin seninledir canım.az kalmış gününe de...

bekle canım Allahtan ümit kesilmez..

belki geç döllenme olmuştur canım ya inşallah....

kızlar benim bat 12 eylül... 7 eylül test yaptım negatif, 8 eylül test silik çizgi, 9 eylül test silik çizgi.. napcam ne düşüncem bilemedim...

kızlar benim bat 12 eylül... 7 eylül test yaptım negatif, 8 eylül test silik çizgi, 9 eylül test silik çizgi.. napcam ne düşüncem bilemedim...

canım zor ama gününün geçmesini bekle. en sağlıklı sonucu o zaman alırsın. benim günüm bugün normalde.dün çifti gördüm yarın doktora gitcem. amaaaa silik de olsa çifti gördüysen hamilesindir canım :)

demek ki idrar da yeni belli olamaya başladı 1-2 gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşırsa bebiş geliyor demektir....

inşallah canım :) seninkide hayırlı olsun.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :)

geç döllenmeyse anca olur canım ümidini kesme hayırlısı inşallah....

kasıklarım hafif hafif agrıyor sanki.
kırmızılar geliyor olabilir.sık sık wc ye gidiyorum geldimi die.daha bişi yok.
yha belirsizlik çok zor.yarına kadar olmazsam yarın test alimmi sence?

kasıklarım hafif hafif agrıyor sanki.
kırmızılar geliyor olabilir.sık sık wc ye gidiyorum geldimi die.daha bişi yok.
yha belirsizlik çok zor.yarına kadar olmazsam yarın test alimmi sence?

benimde hafif hafif ağrıyor ve sürekli bakıyorum.. 2 gündür test yapıyorum 2. çizgi silik çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…