Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

benimde hafif hafif ağrıyor ve sürekli bakıyorum.. 2 gündür test yapıyorum 2. çizgi silik çıkıyor..

benim bugün 3.günüm geçiyor canım ve ne adet ne hamilelik belirtim yoktu.şu an kasıklarda hafif sızlama ve solda keskin bi ağrı oluyor ara ara.pffff sıkıldım beklemekten yaa.
adetime 2-3 gün varken test yapmıştım bişi çıkmamıştı

kızlar bugün itibariyle reqlime 1 hafta kaldı ve hiçbir belirtim yok...o yüzden bu aydan ümitli deqilim..hayal kurmuyorum hayal kırıklıqına uqramak zor oluyor...

evet ben de bu ay hayal kırıklıgına uğradım..bu saate kadar da uyudum vallayanı benden bu ay da bişey yok

bişi dicem adetine bi iki gun kala hamile kalınca üstüne mi görüyosun acaba nasıl oluyooo nasıl ??

bu aradaaa ne var ne yok hatunlarr.=)))
canım ben kızımda üstüne görmüştüm eqlimin 2. haftasında hamiş kalmışım...neye göre üste görülüyor inan hiçbir bilqim yok
kızlar benim bat 12 eylül... 7 eylül test yaptım negatif, 8 eylül test silik çizgi, 9 eylül test silik çizgi.. napcam ne düşüncem bilemedim...

tatlım reqline daha 3 gün var ve silik 2. çizgiyi görmüşsün cnm... tebrikelr bence kesin hamilesin bebk olmasa o ikinci çizgi ne yaparsan yap çıkmıyor canım..hadi hayırlısı bakalık hamişlerimiz artmaya başlıyor kızlarrrr

kızlaarrrrr nasılsınız ne yapıyosunuz giremedim uzun zamandır ben çok kötüyüm eşimle çok kötü tartıştık dün gece çok moralim bozuk onu çok seviyo olmama rağmen çokda kızgınım batta yarın dün gece çok ağladım çok hırpaladım kendimi sinir krizleri geçirdim bebeğim varsa eğer inşallah bişe olmaz ona yoksada ki inşallah vardır bidahaki ay olması için çalışamıcam bu durumda olması bana umut olacak hiç değilse bebeğimle teselli bulurum dua edin bana ne olur

Son düzenleme:

inş vardır canımm.ama neden çalışmalara devam etmeyecem diyorsun.eşinle barışınca yarın pişman olursun.ama inş bebiş bvardır da çalıma yapmana gerek kalmaz

inşallah canım incallah dün ağrıdan geçti boş maleseff 8-9-11-13-15 değerlendirdik,16- 17 güme gitti bugun 18 gun bakalım çalışmalara devam:)))) :118:

evettttt bu sbh anlamıyorum yaa bi turlu tutturamıyoruz

sıkıntı yapma canım.
inşallah Rabbim en kısa zamanda bebişini göndericek.
ateş ölçme yöntemini denedinmi?
yumurtlamanı çok rahat gözlemleyebilirsin o şekilde.

eqer bu ay bebiş yoksa önümüzdeki ay klomen kullanmak istiyorum..reqlimin 3.günü doktora gidicem cnm...

klomen de çok etkili canım inşallah bebişin sizi daha fazla bekletmeden gelir.

bu arada az önce sormuştun adetin normalde düzenlimidir die.
5 aydır hep 30 günde oluyorum sadece bu ay gecikti.sen benden daha çok tecrubelisin canım.geç döllenme ihtimali varmıdır sence? :44: ayrıca son 1 haftadır çalışma olmadı bizde.

eeee bu dr bana bişey yok dedi.henuz erken dıyor.sen ne kadardır denıyordun..karnım da müthiş ağrı var yaa inadına ağrı kesici içmeyecem
tatlım ben marttan beri deniyorum yalnız yazın 2 ay ara verdim...ve hala bişey yok
peki klomen ı bizde kullanabılır mıyız??
doktor vericek bana canım...ramazandan önce verecekti ara verince kaldı...düzgün bir doktora gidince güzle ilgileniyorlar ben bu ay doktorumu deqiştiricem..sende doktora gidersen 1 seneden fazla zamandır istiyoruz olmuyor de yoksa erken diyerek geri yolluyorlar..

tatlım üzülme zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları...inşallah bebişin seninledir ve derman olur sana

tabiki var canım sonuçta spermler 72 saat canlı kalabiliyor...keşke son haftayıda boş geçirmeseydiniz...neyin ne zaman olacaqı hi. belli olmaz...

inş vardır canımm.ama neden çalışmalara devam etmeyecem diyorsun.eşinle barışınca yarın pişman olursun.ama inş bebiş bvardır da çalıma yapmana gerek kalmaz

çok soğudum çünkü canım çok ağırdı en kötüsüydü bu kavga ben bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama bilmiyorum ya çook kötüyüm ben hazmedemediğim bazı şeyler var boğuyo beni inşallah bebeğim vardır inşallah

Son düzenleme:
tatlım üzülme zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları...inşallah bebişin seninledir ve derman olur sana

üzülmemek inan elimde değil canım ben kendimi çok kötü hissediyorum sinirden delirmek üzereyim hazmedemiyorum olanları. tek tesellim bebeğim olacak inşallah vardır

canım paylaşmak istermisin sana destek oluruz az çok rahatlarsın

nasıl oluyor o yaa bird e ovulasyon testleri var galiba.biraz beni bilgilendirinn

evet ovulasyon testleri de var ama ben kullanmadım daha önce.
ateş ölçme yöntemiyle oğluma hamile oldugumu öğrendim ve yumurtlamamı bulup değerlendirdim.
adetinin başlangıç günüyle beraber ateşini dijital termometreyle ölçüyorsun.
her sabak aynı saatte yataktan kalkmadan.ben 6 da ölçüyordum.yastıgımın altına koyyordum dereceyi.
sonra not ediosun.
yumurtlama döneminde ateşinde ani iniş çıkışlar oluyor ordan anlıyorsun.
düşüşe geçtiğinde başliosun degerlendirmeye.sonra yükselince yumurtlama bitmiş oluyodu sanırım :26:
ardından çalışmaya devam tabi.ateş ölçmeye de,,,
ateşin düşmeden yükselerek devam ediosa bebiş gelmiş demektir. yok düşerse kırmızılar gelio demek.
ben ateş ölçerek ateşimin sürekli yükselmesinden anladım ve 6 gün önce test yaptım çıkmıştı.
darısı başına inşallah canım.

tabiki var canım sonuçta spermler 72 saat canlı kalabiliyor...keşke son haftayıda boş geçirmeseydiniz...neyin ne zaman olacaqı hi. belli olmaz...

tabii,çok haklısın canım ama sınav haftası oldugu için pek fırsat olmadı maalesef.
neyse olduysa olmuştur olmadıysa kırmızılar gelir heralde yakın zamanda.

kızlar ablam hamile ya?
ona şu iğne testini yapmasını söyledim.
bakalım doğruluk payı neymiş...
birkaç saate haber vericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…