benimde hafif hafif ağrıyor ve sürekli bakıyorum.. 2 gündür test yapıyorum 2. çizgi silik çıkıyor..
kızlar bugün itibariyle reqlime 1 hafta kaldı ve hiçbir belirtim yok...o yüzden bu aydan ümitli deqilim..hayal kurmuyorum hayal kırıklıqına uqramak zor oluyor...
evet ben de bu ay hayal kırıklıgına uğradım..bu saate kadar da uyudum vallayanı benden bu ay da bişey yok
canım ben kızımda üstüne görmüştüm eqlimin 2. haftasında hamiş kalmışım...neye göre üste görülüyor inan hiçbir bilqim yokbişi dicem adetine bi iki gun kala hamile kalınca üstüne mi görüyosun acaba nasıl oluyooo nasıl ??
bu aradaaa ne var ne yok hatunlarr.=)))
kızlar benim bat 12 eylül... 7 eylül test yaptım negatif, 8 eylül test silik çizgi, 9 eylül test silik çizgi.. napcam ne düşüncem bilemedim...
kırmızılar mı geldi canım?
evet ben de bu ay hayal kırıklıgına uğradım..bu saate kadar da uyudum vallayanı benden bu ay da bişey yok
eqer bu ay bebiş yoksa önümüzdeki ay klomen kullanmak istiyorum..reqlimin 3.günü doktora gidicem cnm...
kızlaarrrrr nasılsınız ne yapıyosunuz giremedim uzun zamandır ben çok kötüyüm eşimle çok kötü tartıştık dün gece çok moralim bozuk onu çok seviyo olmama rağmen çokda kızgınım batta yarın dün gece çok ağladım çok hırpaladım kendimi sinir krizleri geçirdim bebeğim varsa eğer inşallah bişe olmaz ona yoksada ki inşallah vardır bidahaki ay olması için çalışamıcam bu durumda olması bana umut olacak hiç değilse bebeğimle teselli bulurum dua edin bana ne olur
canım sakın 13-14 ve 15. günlere güvenme... adet bitiminden hemen sonra ve adete 1-2 gün kala hamile kalanlar bile var...belli günlere güvenip zamanı boşuna geçirme...olucak Allahın izniyle ben çok inanıyorum...ilk hamişimizle başladık inşallah devamıda gelicek
evettttt bu sbh anlamıyorum yaa bi turlu tutturamıyoruz
eqer bu ay bebiş yoksa önümüzdeki ay klomen kullanmak istiyorum..reqlimin 3.günü doktora gidicem cnm...
tatlım ben marttan beri deniyorum yalnız yazın 2 ay ara verdim...ve hala bişey yokeeee bu dr bana bişey yok dedi.henuz erken dıyor.sen ne kadardır denıyordun..karnım da müthiş ağrı var yaa inadına ağrı kesici içmeyecem
doktor vericek bana canım...ramazandan önce verecekti ara verince kaldı...düzgün bir doktora gidince güzle ilgileniyorlar ben bu ay doktorumu deqiştiricem..sende doktora gidersen 1 seneden fazla zamandır istiyoruz olmuyor de yoksa erken diyerek geri yolluyorlar..peki klomen ı bizde kullanabılır mıyız??
kızlaarrrrr nasılsınız ne yapıyosunuz giremedim uzun zamandır ben çok kötüyüm eşimle çok kötü tartıştık dün gece çok moralim bozuk onu çok seviyo olmama rağmen çokda kızgınım batta yarın dün gece çok ağladım çok hırpaladım kendimi sinir krizleri geçirdim bebeğim varsa eğer inşallah bişe olmaz ona yoksada ki inşallah vardır bidahaki ay olması için çalışamıcam bu durumda olması bana umut olacak hiç değilse bebeğimle teselli bulurum dua edin bana ne olur
sıkıntı yapma canım.
inşallah Rabbim en kısa zamanda bebişini göndericek.
ateş ölçme yöntemini denedinmi?
yumurtlamanı çok rahat gözlemleyebilirsin o şekilde.
nasıl oluyor o yaa bird e ovulasyon testleri var galiba.biraz beni bilgilendirinn
sıkıntı yapma canım.
inşallah Rabbim en kısa zamanda bebişini göndericek.
ateş ölçme yöntemini denedinmi?
yumurtlamanı çok rahat gözlemleyebilirsin o şekilde.
klomen de çok etkili canım inşallah bebişin sizi daha fazla bekletmeden gelir.
bu arada az önce sormuştun adetin normalde düzenlimidir die.
5 aydır hep 30 günde oluyorum sadece bu ay gecikti.sen benden daha çok tecrubelisin canım.geç döllenme ihtimali varmıdır sence? :44: ayrıca son 1 haftadır çalışma olmadı bizde.
inş vardır canımm.ama neden çalışmalara devam etmeyecem diyorsun.eşinle barışınca yarın pişman olursun.ama inş bebiş bvardır da çalıma yapmana gerek kalmaz
tatlım üzülme zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları...inşallah bebişin seninledir ve derman olur sana
çok soğudum çünkü canım çok ağırdı en kötüsüydü bu kavga ben bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama bilmiyorum ya çook kötüyüm ben hazmedemediğim bazı şeyler var boğuyo beni inşallah bebeğim vardır inşallah
nasıl oluyor o yaa bird e ovulasyon testleri var galiba.biraz beni bilgilendirinn
tabiki var canım sonuçta spermler 72 saat canlı kalabiliyor...keşke son haftayıda boş geçirmeseydiniz...neyin ne zaman olacaqı hi. belli olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?