Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

ben şimdi uzman tv yii izliyorum int.sağlıklı bir kadında 8-9 aya kadar hamıle kalınabılır diyor.tabii bu sure 1 sene olursa %90.uff ben çok acele ettiğime karar verdim.bakalım 4-5 ay daha olmazsa yıne giderim dr..

e tabii canım yaaa
rabbim zamanını bilir belki 5 ay belki 9 ay. sen bekle kuzu.ve çalışmalara devam.en kısa zamanda gelicek meleğin merak etme.

hayırlısı olsun cnm...
kızlar ablam hamile ya?
ona şu iğne testini yapmasını söyledim.
bakalım doğruluk payı neymiş...
birkaç saate haber vericek.

canım o testler güvenilir deqil...arkadaşımın eşide yaptı ve köpürdü adamdamı hamile yanii köpürmesi tamamen yedikelrimizle ilgili..asit fazla olunca köpürüyor..

e tabii canım yaaa
rabbim zamanını bilir belki 5 ay belki 9 ay. sen bekle kuzu.ve çalışmalara devam.en kısa zamanda gelicek meleğin merak etme.

off offf inşş yaaa.dün akşam eşim soruyor var mı bir gelişme.bende yok dıyorumm kıs kıs gülüyorr..sabh görünce kırmızları çalışmaya tum hızla devam dıyor

hayırlısı olsun cnm...

canım o testler güvenilir deqil...arkadaşımın eşide yaptı ve köpürdü adamdamı hamile yanii köpürmesi tamamen yedikelrimizle ilgili..asit fazla olunca köpürüyor..

kız karbonat demedim yaw.aynısını bende düşünüyorum.tamamen asitle ilgili.
benim dediğim iğne,iğnee,,,
iğneyi koyyon ya idrara 8 saat beklio.kararırsa hamile kararmazsa hamile deil.
zhd arkadaşımız söylemişti.
hintli kadınlar mı ne yapiolarmış.
ben yapmıştım testi yaptıgım gün iğne kararmamıştı.dün gece yaptım koydum,sabaha kararmıştı.
aynı iğneden yaptım.
dün bir arkadaş hamile arkadaşlar deneyebilirmi demişti.
birde buna bakalım doğrumu değilmi :)

kasıklarım hafif hafif agrıyor sanki.
kırmızılar geliyor olabilir.sık sık wc ye gidiyorum geldimi die.daha bişi yok.
yha belirsizlik çok zor.yarına kadar olmazsam yarın test alimmi sence?

bence testte çıkar artık diye düşünüyorum kızımda adetimi 3 gün geçmişti baya koyu şekilde belliydi. yaptığım düşükte ise 4 gün kala yapmıştım o da belliydi...bence sende de belli olur artık...

kızlar iğne testinin foss oldugunu anladım.nette araştırdım.hatta topic bile var bu konuyla alakalı.kararıp da hamiş olmayanlar var.
demekki neymiiş? idrar testi de çok kesin olmamakla beraber kan testinden gerisi yalaaaan

adetimden 3 gün önce negatif çıkmıştı ama canım.
olsa çıkmazmıydı?
neyse ben eşime söyledim eger yarın olmazsam test alıcak yapıcam.
hayırlısı Allah'tan.Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.

belki geç yumurtlamışsındır ama o ihtimali de düşünürsek yarın tekrar dene bakalım hayırlısı Allahtan artık...

5 aydır düzenli canım.30 günde tam.

açık öğretim üniv. işletme fakültesi son sınıf. Allah razı olsun canım.

İnşallah sınavı iyi gecer canım eşinin,bu arada sen gidip bi idrar testi yapsana hemen yada kan testi yaptır bizede haber ver,cok merak ettimmm,hamişsin belkide canım

destegin için teşekkürler canım..yarın deneyelim bakalım ne çıkıcak

tubiloşcum,korunmayı bırakınca da adetlerin düzeni bozuluyor,sen daha tecrübelisin belki ,ama benim öyle oldu,hiç sapmazdı,aylarca hep ya erken geldi ya gecikti,gecikincede ümitlendim ama ,bana doktor demişti bunu.vücut alışıyor demişti,ama inşallah sen hamilesin arkadaşım.

kocama dedım bu gece test alck bakalım sabah ılk ıdrarımla yapıcm tabı bu gece kocam meraktan benı teşfik edip yaptırmassa bakalım yarın ılk ısım sıze haber wermk oluck :)

hadi ama seni bekliyoruz hayırlı haberlerle dönersin inşallah....:18::18:

Selamlar canım..nasılsınız?benim kasıklarım ağrıyor yaa,adet olucam gibi yine,hemde erken olucakmışım gibi geliyor.göğüs uçlarımda cok acıyorr,sivilcede cıktı,umudumu kaybettimm sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…