ben şimdi uzman tv yii izliyorum int.sağlıklı bir kadında 8-9 aya kadar hamıle kalınabılır diyor.tabii bu sure 1 sene olursa %90.uff ben çok acele ettiğime karar verdim.bakalım 4-5 ay daha olmazsa yıne giderim dr..
hayırlısı olsun cnm...evet ovulasyon testleri de var ama ben kullanmadım daha önce.
ateş ölçme yöntemiyle oğluma hamile oldugumu öğrendim ve yumurtlamamı bulup değerlendirdim.
adetinin başlangıç günüyle beraber ateşini dijital termometreyle ölçüyorsun.
her sabak aynı saatte yataktan kalkmadan.ben 6 da ölçüyordum.yastıgımın altına koyyordum dereceyi.
sonra not ediosun.
yumurtlama döneminde ateşinde ani iniş çıkışlar oluyor ordan anlıyorsun.
düşüşe geçtiğinde başliosun degerlendirmeye.sonra yükselince yumurtlama bitmiş oluyodu sanırım :26:
ardından çalışmaya devam tabi.ateş ölçmeye de,,,
ateşin düşmeden yükselerek devam ediosa bebiş gelmiş demektir. yok düşerse kırmızılar gelio demek.
ben ateş ölçerek ateşimin sürekli yükselmesinden anladım ve 6 gün önce test yaptım çıkmıştı.
darısı başına inşallah canım.
tabii,çok haklısın canım ama sınav haftası oldugu için pek fırsat olmadı maalesef.
neyse olduysa olmuştur olmadıysa kırmızılar gelir heralde yakın zamanda.
kızlar ablam hamile ya?
ona şu iğne testini yapmasını söyledim.
bakalım doğruluk payı neymiş...
birkaç saate haber vericek.
e tabii canım yaaa
rabbim zamanını bilir belki 5 ay belki 9 ay. sen bekle kuzu.ve çalışmalara devam.en kısa zamanda gelicek meleğin merak etme.
hayırlısı olsun cnm...
canım o testler güvenilir deqil...arkadaşımın eşide yaptı ve köpürdü adamdamı hamile yaniiköpürmesi tamamen yedikelrimizle ilgili..asit fazla olunca köpürüyor..
inşallah gelsin 1 yılı aştı gelmeyeli bu bebek.. inşallah gelmiştir. çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay.. :)
kasıklarım hafif hafif agrıyor sanki.
kırmızılar geliyor olabilir.sık sık wc ye gidiyorum geldimi die.daha bişi yok.
yha belirsizlik çok zor.yarına kadar olmazsam yarın test alimmi sence?
bence testte çıkar artık diye düşünüyorum kızımda adetimi 3 gün geçmişti baya koyu şekilde belliydi. yaptığım düşükte ise 4 gün kala yapmıştım o da belliydi...bence sende de belli olur artık...
kızlar iğne testinin foss oldugunu anladım.nette araştırdım.hatta topic bile var bu konuyla alakalı.kararıp da hamiş olmayanlar var.
demekki neymiiş? idrar testi de çok kesin olmamakla beraber kan testinden gerisi yalaaaan
adetimden 3 gün önce negatif çıkmıştı ama canım.
olsa çıkmazmıydı?
neyse ben eşime söyledim eger yarın olmazsam test alıcak yapıcam.
hayırlısı Allah'tan.Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.
belki geç yumurtlamışsındır ama o ihtimali de düşünürsek yarın tekrar dene bakalım hayırlısı Allahtan artık...
5 aydır düzenli canım.30 günde tam.
açık öğretim üniv. işletme fakültesi son sınıf. Allah razı olsun canım.
destegin için teşekkürler canım..yarın deneyelim bakalım ne çıkıcak
kocama dedım bu gece test alck bakalım sabah ılk ıdrarımla yapıcm tabı bu gece kocam meraktan benı teşfik edip yaptırmassa bakalımyarın ılk ısım sıze haber wermk oluck :)
off offf inşş yaaa.dün akşam eşim soruyor var mı bir gelişme.bende yok dıyorumm kıs kıs gülüyorr..sabh görünce kırmızları çalışmaya tum hızla devam dıyor
geldi mi kırmızılar tatlım??? ben bayadır giremedim nete...
son 2-3 aydır durmadan yiyesim geliyor..hamiş halimi düşünemiyorum kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?