Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

hepinize merhaba ben de meleğimi bu ay göbüşümde istiyorum allahın izni ile benim bir kızım var nasip olursa bu ikinci gebeliğim olacak denemeler devammm:) hep birlikte müjdeleniriz inşallah

batıma kladı 2 gün ya.. ama resmen adet belirtileri yaşıyorum.. karnıma sancı giriyor adet sancısı gibi o yüzden ümitelerimi kaybediyorum diyebilirim.. paposonercim o zaman bi dahaki ay için beylere keçiboynuzu pekmezi biz de hayıt suyu senin eşin doktora gitti mi peki hiç.. benim ki ben de gideyim sayım yaptırayım diyor..belki bu ay öle bişe yapabiliriz..

canımm o da baan soyledi bende gideyim diye.dr da gerek yok dedii.ama dedğin gibi keçi boynuzu ve hayıt suyu denemekten zarar gelmez.ya da soğan kürü var ya.ama uzman tv de kı dr dinle o da erken dıyor yaa.biz çok acele ediyoruz belki de.

ben de öle dedim eşime o da ya bişe varsa 1 sene osnra öğreneceğimize şimdiden öğrenip önlemimizi almış oluruz diyo ki mantıklı da bir yıl boyunca her ay hayal kırıklığına sebep olacak bişeyi baştan öğrenmek daha iyi olabilir.. zaten o da normalse o zaman bi yıl aklımız rahat deneriz.. en azında bi sorun olmadığını biliriz diye düşündüm ben de..

bende oylee valla kılo aldım ama isityordum zaten almak.ama bugun hiçbişey yemedim valla canımda istemiyor zatii
keşke bnmde canım istemese...bende çok kilo aldım acilen vermem lazım...
ay aynen ya bi de hamile kalırsam zaten tekrar alıcam diye vermeye de çalışmıyorum gidişat köto yani (=
bnm birde diyet topiqim var ama 2-3 gündür ipin ucu kaçtı n egüzel konsantre olmuştum..yarın sil baştan başlıyorum cnm..

bencede doqru..neden 1 yılın dolması beklenirki...en güzeli 1 yıldır deniyoruz olmuyor demek doktorlara

tabii doğru soyluyorsunuz canım.ee oz man bizimde butun kontrolleri yaptırmamız lazım.cunku herkes adet ın 3.günü gidiyor dr a ben normal bir günde gittim..uff sıkıntılı yaa.peki sen yumurtlama dönemlerine getridin mi günleri.ya da ateş olçme veya ovulasyon testi yaptın mı??

ya aslında geçen ay benim yumurtlama belirtilerim baya iyiydi acayip bi akıntım olmuştu ama malum ramazandı.. o oldu bu oldu o günleri çok iyi değerlendirememiştik.. bu ay geçen ayki gibi belirtim olmadı ateş ölçme ovulasyon testi de yapmadım ama hesaplamaya göre dikkat ettik değerlendirdik o günleri.. bilmiyorum bakalım ne olacak.. ya Allah ümit kesilmez elbet ama arada benim hiç çocuğum olmicak mı acaba diye korku kaplıyor içimi =( bu ara rüyalarıma da giriyo bebek mevzuları.. Allah hakkımızda hayırlısını versin ya..

evet ben o topiğine bakmıştım canımm.uff hamıle olayım da vucudum deformasyona ugrarmış kılolu olur muşum hiç önemli değil..bende konuşacam akşam bu konuyu eşimle..iyiki eşlerimiz anlayışlı dimi kızlarrbana eşim diyo kii ooo hiç olmadı herşeyi deneriz o da olmadı evlatlık alırız,,,bende aynen boyle baktım.dur daha bismillah:44::44::44::44::44::44:

bu arada geçen ay ben de 3.gün gitmiştim geçen ay ekstra bişe yapmamıştı dr. hatta adet olmasaydı alttan muayene yapıcaktı müsayit olmayınca yapamadı.. ultransona baktı gayet temiz hiç sıkıntı yok uygun zamanda bi de vajinal muayene yapalım dedi.. daha önce hormon testi falan da yapılmıştı sorun çıkmamıştı..

ben hiç anlamıyorum yaa yumurtlama dönemlerimi.canım senın yaşadıklarını bende yaşıyorumm..sık sık lavaboya gitmeler,ruyamda hep adet oldugumu görüyürom hep bebeğe yoruyorum ama tık yok.bebekle yatıp bebekle kalktıgımız için oluyor.aam bunları dusunmek için erken yaa artık teknolojı ılerledı tup bebekle birçok kişi hamıle kalabılıyor..nerleri düşünüyoruz yaa

evet Allah'a şükürler olsun ki anlayışlılar ve onlar da ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar.. kendine toz konduramayan tipler var malum duyuyoruz.. ama çok şükür bizimkiler kendileri diyolar muayene olalım diye...

walla ben geçen 3 ay içinde sürekli kendimi dinleyip belirti aradım sonra hemen kadınlar kulübüne gelip kendimi gaza getirdim sonra da yıkıldım tabi ama bu ay yapmıyorum onu.. belirti aramıyorum hiç.. benim için ne büyük belirti adet gecikmesi olucak inşallah ya ...

canımcımm senın daha 2 gunun var yaa.senın olabılır.ben kırmızıları görene kadar umutluydum..

benım kayınvalıdem ın 8 tane çocugu var.daha dogup olenleri saymıyorum yaa.yumurtlama dönemine mi getirid sankii..ya da ayaklarını mı kaldırdı..eminim o da olmaması için elinden geleni yapıyrdur.herşey tersinee yaa..bu da bizim sınavımız bence ve ben bazen bu sınavdan kaldığımı düşünüyorumm..

doğru söylüyosun dilde Allah hayırlısını versin diyoruz ama kendimize söz geçiremiyoruuuuz...

canım çıkmam lazım benim şimdi sonra yine girerim inş. görüşürüüüüzz..

hepppiniz kendinize iyi bakın hanımlaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…