Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

doğru söylüyosun dilde Allah hayırlısını versin diyoruz ama kendimize söz geçiremiyoruuuuz...

aynen sen ist msın bursa da mı ??eşin evde mii??ya benim de eşiminin işi haftasonları.keşke evde olsaydı bugun.zaten pazr günlerinden nefret ederim..okul zmanından berı boyle

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..HAMILEYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMçift çizgilerı gordum sonunda rabbımmm sana cok sukurler olsun allahım bu bı mucızee olsa ggerek hıc beklemeıodum bu ay umıdım yoktu şok oldum ınanın gıremedım de bugun akrabanın dugunu vardı anca sımdı vakıt buldum ve hemen sızlere koştum o kadar mutluyum kı bugun ıcım ıcıme sıgmıo :) ekleyın bnıde hamıle lıstesıne :)) allahım sen bugunumu aratma yarabbım btun ısteyenlerede bu duyguyu tattr ..

canımm benimmmm tebriklerrrrrr

maşalllahhhh yaaa ne güzel bi haber bu böyleeee
Darısı hepimizin başına tez zamandaa

canımm benimmmm tebriklerrrrrr

maşalllahhhh yaaa ne güzel bi haber bu böyleeee
Darısı hepimizin başına tez zamandaa

amın cnm ınsallah amınn :) bıgun bu haberı burda sızınle paylasacagım j-hıc aklıma gelmezdı ve bu ay hıc umıdım yoktu ama oldu ınanması cok guc ama oldu fazla sewnme dıolar bana nazar degcek allah korusun falan dıolar ama napaım bugun sewınmıcımde ne zaman swncem :) darısı sızlerın basına ınsallah.:)

Allahh nazarlardan korusunnn seni tatlımmm

Maşallahhhh sanaaaaa ....

senin adına cok sevindimm dilerim sırayla herkesten bu güsel haberi alırızz

canımmmmm yaaaa çoooooooooooookkkkk sevindimmmmm..46:tebrikk ederimmmmm...darısı bize olsun inşşş..tecrübelerini bizimle paylaş olur muu??

canımmmmm yaaaa çoooooooooooookkkkk sevindimmmmm..46:tebrikk ederimmmmm...darısı bize olsun inşşş..tecrübelerini bizimle paylaş olur muu??

canımm bnm cok tesekkur ederım ınsallah allah sızede bu gunlerı gosterır bu mutluluk bu haber bambaska yaa.. tabıkı adım adım paylascm sorularınız olrsada sewe sewe cewaplarım :)

İnşallah sınavı iyi gecer canım eşinin,bu arada sen gidip bi idrar testi yapsana hemen yada kan testi yaptır bizede haber ver,cok merak ettimmm,hamişsin belkide canım

allah razı olsun canım benim.şükür güzel geçmiş sınavı.
yarın yada ertesi gün yapim testi canım.inşallah güzel haberler verebilirim ama pek umut yok gibi.

evet haklısın canım bende de olmuştu bir dönem.ama 1 gün ancak.
böyle birkaç gün oldugunu pek hatırlamıyorum.
hayırlısı allahtan.aman bebişten değilse de ondan olsun gecikme.bi problem olmasın da...
inşallah hepimiz hamişizdir canım..

AYYYYYYYYYYY CANIM BENİMMMM ÇOK MUTLU OLDUM YAAAAAAAAAAA
RABBİM SAĞĞ SALİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNNNNNN

canımm bnm cok tesekkur ederım ınsallah allah sızede bu gunlerı gosterır bu mutluluk bu haber bambaska yaa.. tabıkı adım adım paylascm sorularınız olrsada sewe sewe cewaplarım :)

Canımm tebrikler çok sevindim:))))maşallah sanada bebeğinede.darısı başımıza inşallaaahh:))

amın canım ınsallah allah sanada nasıp etsın ınsallah :)

canımmmmmm tebrik ederimm.. inşallah sağsalim kucağına alırsın bebişiniiii (= (= yaşasın topiğimizin minik bebişiiii (=

aynen sen ist msın bursa da mı ??eşin evde mii??ya benim de eşiminin işi haftasonları.keşke evde olsaydı bugun.zaten pazr günlerinden nefret ederim..okul zmanından berı boyle

canım bursadayım ben perş. gidiyorum inşallah istanbula.. evdeyim arada ev işi yapıyorum arada nete giriyorum işte... eşim evde çok şükür ya hafta sonu da olmasa hafta içi çok yoğun hiç görüşemicez adamla

canım tebrik ederim. anlatsana biraz. yumurtlama günlerine dikkat etmişmiydin

birgünde 2 hamiş haberiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim tatlım gözlerim dolduuu tebriklerrr ALLAH tamamına erdirsin canım darısı isteyen herkesin ve bzielrin başına olsun

hemen ekliyorum annişimmmmm

GÜNCEL LİSTE..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Hamişlerimiz

OGIBI 4 eylül....

thesun 9 eylül....

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

cicekdemeti 4 eylül....

nevalee 6 eylül....

22merve22 6 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

ecrin87 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

gelecek_se 8 eylül....

tubiloshh 8 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

taydin 10 eylül....

sanem55 11 eylül....

blossomm 11 eylül....

elmakurdu43 13 eylül....

medne 14 eylül....

LIPAKA 14 eylül....

rainsun 15 eylül....

Drc05 15 eylül....

MFN84 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

Tugra034 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

bedesten 17 eylül...

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

elzemrah 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

aylin8585 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

perakedisi 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

19asos03 21 eylül....

yasamim 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

asesulfam 22 eylül....

hully 22 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

ebson 23 eylül....

asbelove 23 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

monalisa79 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

taha0203 26 eylül....

arzu_mu 27 eylül....

UmmuUmar 1 ekim....

Tebriklerrrrrr

Darısı başımıza hayırlısıyla..

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı hepinizin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…