hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı hepinizin başına inşallah
canım tebrik ederim. Allah sağlıklı bir gebelik yaşatsın. gebelik süresince vakit buldukça yusuf süresini oku.
anlat biraz bize. eler hissettin. özellikle yumurtlama döneminimi değerlendirdin
canım benim korunma sürecim bu ay bitiyordu. zaten diğer gebeliğimde de ovulasyon testi kullandığım ilk ay hamile kalmıştım.bunda da öyle oldu.
henüz bişey anlamadım zaten.yarın doktora gitcem.sadece korkuyorum çok fazla.aynı şeyleri yaşamaktan
hayırlısıyla çok güzel geçecek içini ferah tut. dediğim gibi fırsat buldukça yusuf süresini oku mutlaka. her cuma gecesi bile okusan olur.
ben o testleri malesef kullanamıyorum. benim eşim şehir dışında çalıştığı için ayda 2-3 kere anca birlikte olabiliyoruz. hiç o günlere denk gelmiyo. benim işim zor yani. hamile kalmam çok zor sanırım. herkes haftada 3-4 kere birlikte oluyo ben 1 ayda bile o kadar olamıyorum
canım benim korunma sürecim bu ay bitiyordu. zaten diğer gebeliğimde de ovulasyon testi kullandığım ilk ay hamile kalmıştım.bunda da öyle oldu.
henüz bişey anlamadım zaten.yarın doktora gitcem.sadece korkuyorum çok fazla.aynı şeyleri yaşamaktan
canım benim öncelikle cooookk tebrik ederim senii bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbımm..:)cok guzel duygular bunlar allh bızzlerede yasatsın cok bekletmeden..aminn:))))).......... benım anladıgım bu ovilasyon testlerı gercktn ıse yarıo cogu hamiş adayları bu testı kullanıyorr bu ay olmassa bıdhakı ay bende denıyecegımm ... canım peki belirtilerin nelerdiiipaylaşırmısın bızımle suan 9 gun var bata hiç birşey hısetmıyorum:S
kızlar reqlime 1 hafta var şimdiden adet sancılarım başladıbu aydan ümidim yok diyordum ama demekki varmış çünkü sancılarım başlayınca çok üzüldüm
allah yardımcın olsun. ama mutlaka denk gelecektir. her ay 3-4 gün kaysa mutlaka haftasonuna denk gelir bi süre sonra. bence:)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..HAMILEYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMçift çizgilerı gordum sonunda rabbımmm sana cok sukurler olsun allahım bu bı mucızee olsa ggerek hıc beklemeıodum bu ay umıdım yoktu şok oldum ınanın gıremedım de bugun akrabanın dugunu vardı anca sımdı vakıt buldum ve hemen sızlere koştum o kadar mutluyum kı bugun ıcım ıcıme sıgmıo :) ekleyın bnıde hamıle lıstesıne :)) allahım sen bugunumu aratma yarabbım btun ısteyenlerede bu duyguyu tattr ..
canım bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor eczanedenmi aldın fiyatı nekadar bilqi verebilirmisin?çok fazla belirtim olmadı canım.sadece son 3-4 gündür çok sık tuvalete çıkıyordum bide bel ağrısı var. başka hiçbir belirtim olmadı.zaten günüm bugün daha.
ovulasyon testi gerçekten çok yararlı.boşa yormuyorun kendini.gününü biliyorsun öncesinde sonrasında çalışıyorsun.
kuzum üzülme ümidini kesme allah büyük dur bakalım birr daha ...hayırlısı neyse o olsun dur bakalım
canım bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor eczanedenmi aldın fiyatı nekadar bilqi verebilirmisin?
canım eczaneler getiriyor ama çok pahalı oluyor. ben netten gittigidiyordan aldım. laboquik marka. 25 tanesi 20tl gibi bi fiyattı tam hatırlamıyorum.eczaneler 2 tanesini 20ye falan satıyor.
adet döngüne göre 7.günü falan testi yapıyorsun aynen gebelik testi gibi. ama ilk idrarla yapmayacaksın ve testten önce 2-3 saat sıvı almayacaksın. her gün aynı saatte yapacaksın ki farkı göreceksin. yumurtlama gününe kadar silik çizgi çıkıyor. yumurtlama günün yaklaştıkça 2.çizgi koyulaşıyor. 2 çizgi de aynı koyulukta olunca yumurtlama günün demektir.o gün ve tkip eden 2-3 gün çalışma zamanı demektir:)
peki 25 taneside 1 ay içindemi kullanılıyor cnm..
sana bağlı.yumurtlama gününü biliyorsan yakın başlarsın az kullanırsın
ateş ölçmeyle birlikte kullanılması öneriliyor...sendemi bu şekilde kullandın..
yok canım ben hiç ateş ölçmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?