phia;
canım ogibinin bat tarihi 4 eylül...
kurram arkadaşımızda burda paylaşımlarda bulunmuyor ve hamiş olduqunu bile paylaşmadı..sen sanırım bir başka topikten öqrenip ekledin...bnm listemin dışında... seninde listeden çıkarmanı rica ediyorum..
Canım, ben listeye kaydolmak isteyen herkesi koydum listemize. Ve günü gelen herkesin profilini araştırarak hamiş olup olmadığını bulup ekliyorum listeye, saatlerimi alıyor ama ben isteyerek zevkle yapıyorum bunu. Yani bu negatif sonuçların çoğunu o kişilerin profilinden bularak yazdım, adet olmuşlar, diğer topiklerde paylaşmışlar, ben de buraya aktardım, aynı şekilde bahsettiğin Kuramm'ı da. Kızlar bildirsin bildirmesin sonuçlara ulaşma şeklim bu yani canım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..HAMILEYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMçift çizgilerı gordum sonunda rabbımmm sana cok sukurler olsun allahım bu bı mucızee olsa ggerek hıc beklemeıodum bu ay umıdım yoktu şok oldum ınanın gıremedım de bugun akrabanın dugunu vardı anca sımdı vakıt buldum ve hemen sızlere koştum o kadar mutluyum kı bugun ıcım ıcıme sıgmıo :) ekleyın bnıde hamıle lıstesıne :)) allahım sen bugunumu aratma yarabbım btun ısteyenlerede bu duyguyu tattr ..
kızlar reqlime 1 hafta var şimdiden adet sancılarım başladıbu aydan ümidim yok diyordum ama demekki varmış çünkü sancılarım başlayınca çok üzüldüm
haklısın canım, insan ne kadar bu ay ümidim yok dese de bilinçaltında bir beklenti oluyor. Ama gebelik belirtileri ile adet belirtileri de benziyor, şimdiden ümidini kesme lütfen..
gidip yatayım en iyisi, ikide birde wc ye gidip kontol etmekten helak oldum
böyle beklemek ne zor, durup durup " meleğim benimle misin" diyorum. bu ay da taktım anlayacağınız
kız benimde bat 23 aynıymışız bizimde ilk denememiz bu ay
Kizlar siz kac aydir bebis icin ugrasiyorsunuz
ben 1 yıldır tatlım,bu 11. denemem
Benim daha ilk yaa bazen bunu söylerken cekiniyorum sıkılıyorum nie bilmiyorum
biri cıkıp deseki aman daha ne gördünki sen cevap veremem yani:26::26::26:
Benim daha ilk yaa bazen bunu söylerken cekiniyorum sıkılıyorum nie bilmiyorum
biri cıkıp deseki aman daha ne gördünki sen cevap veremem yani:26::26::26:
Kizlar siz kac aydir bebis icin ugrasiyorsunuz
Benimde bu ay 4. olacak ama tık yok
Gerçi daha bata 13 gün var kaç yaşındasın canım?
25 yaş altıysan ilk 3ayda hamile kalma olasılığın benim gibi 29yaşında olan birisine göre çok yüksek:)
evet tatlım siz erken başladınız sterese,kendinize 1 yıl tanıyın tatlım,hiç stres yapmadan gecirin.Ama şunu söyliyeyim,önce gidib bütün testlerinizi yaptırın,kafanızı rahatlatın,hiç problem yok deyin ve bekleyin,problem olmasada stres yeterli oluyor cunkü,mesala ben artık önümüzdeki ay herşeyi bırakıcam bir kenara,..olmayınca olmuyor deyip akışına bırakıcam hayatı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?