Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Canım, ben listeye kaydolmak isteyen herkesi koydum listemize. Ve günü gelen herkesin profilini araştırarak hamiş olup olmadığını bulup ekliyorum listeye, saatlerimi alıyor ama ben isteyerek zevkle yapıyorum bunu. Yani bu negatif sonuçların çoğunu o kişilerin profilinden bularak yazdım, adet olmuşlar, diğer topiklerde paylaşmışlar, ben de buraya aktardım, aynı şekilde bahsettiğin Kuramm'ı da. Kızlar bildirsin bildirmesin sonuçlara ulaşma şeklim bu yani canım

ben topikte yer almayan birinin heleki biz burda küçücük şeylere ümit baqlarken bir hamiş haberi almak için can atarken hamile olduqunu bile bizimle paylaşmayan birinin topiqimdeki listemde olmasını istemiyorum...bu kişiyi listeden çıkarmanı ve hiçkimseyi başka topiklerden araştırıp listeye almanı nacizane istemiyorum cnm..paylaşmak isteyen gelir kendi paylaşır...paylaşma gereqi bile duymayan birini listeye almam mümkün deqil...listeye girmek isteyenler başka topiklerde nasıl paylaşıyorlarsa buradada paylaşmak zorunda..aksi halde liste dışı kalır...

Son düzenleme:
merhaba kızlar burada çoğu kişiyi diğer topicten tanıyorum ve bu topice ilk defa yazıyorum umarım hepiniz en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz

senin haberi beklioduk cnm çok sevindim.Allahım inşallah kucağına da almayı nasip eder...darısı da bizim başımıza artık...

kızlar reqlime 1 hafta var şimdiden adet sancılarım başladı bu aydan ümidim yok diyordum ama demekki varmış çünkü sancılarım başlayınca çok üzüldüm

haklısın canım, insan ne kadar bu ay ümidim yok dese de bilinçaltında bir beklenti oluyor. Ama gebelik belirtileri ile adet belirtileri de benziyor, şimdiden ümidini kesme lütfen..

haklısın canım, insan ne kadar bu ay ümidim yok dese de bilinçaltında bir beklenti oluyor. Ama gebelik belirtileri ile adet belirtileri de benziyor, şimdiden ümidini kesme lütfen..

aynenn hemen ümitsizliğe kapılma cnm daha vaktin var...

gidip yatayım en iyisi, ikide birde wc ye gidip kontol etmekten helak oldum

böyle beklemek ne zor, durup durup " meleğim benimle misin" diyorum. bu ay da taktım anlayacağınız

gidip yatayım en iyisi, ikide birde wc ye gidip kontol etmekten helak oldum

böyle beklemek ne zor, durup durup " meleğim benimle misin" diyorum. bu ay da taktım anlayacağınız

Canım, sen daha yapmadın test değil mi? Nasıl sabrediyorsun be güzelim? Yatmadan en azından şu iğne testini yap bari, yarın da gebelik testini bekliyorum

OGİBİ tebrikler tatlım,Allah kucağına sağlıklı bi şekilde almayıda nasip etsin..Darısı hepimizin başına innşallahh..

Erginsenacım,yumurtlama testleri gittigidiyorda cok uygun fiyata,hatta kargo ücretsiz.Ben de kullandım,yumurtlama gününü aşağı yukarı tahmin edersin,yani diyelimki 9. günle 16. gündür cok cok genelanlamda,kişiden kişiye değişiyor,sen kendininkini biliyorsundur,o güne yakın iki gün öncesinden testi yap,silik çıkar,ertesi gün yap,silikse sonraki gün,en sonunda kırmızılaşıyor,koyu renk oluyor.Anlıyorsunki yumurtlama zamanın 24 yada 36 saat sonra,çalışmalara başla diyor,tabi öncesindende çalış,zarar gelmez:)ama insanı strese sokabiliyor,şartlanmış ilişki diyorlar ya,zararlıymış oda,odaklanınca olumsuz olurmuş.Testi aynı saatte yap,ben 12 de yapıodum öğlen.ama 3 4 saat hiç tuvalete gitmemen gerek,yoğun lh seviyesi elde etmek için.fazla sulu gıdalar almayacaksın o saatte.Ayrıca kızlar sabah 06:00 insanın üreme organlarının en çoook çalıştığı saatmiş biyolojık saate göre,özellikle kocişlerinki çalışıomuş,zorla uyandırın:))

Benim daha ilk yaa bazen bunu söylerken cekiniyorum sıkılıyorum nie bilmiyorum
biri cıkıp deseki aman daha ne gördünki sen cevap veremem yani:26::26::26:

Benimde bu ay 4. olacak ama tık yok
Gerçi daha bata 13 gün var kaç yaşındasın canım?
25 yaş altıysan ilk 3ayda hamile kalma olasılığın benim gibi 29yaşında olan birisine göre çok yüksek:)

Benim daha ilk yaa bazen bunu söylerken cekiniyorum sıkılıyorum nie bilmiyorum
biri cıkıp deseki aman daha ne gördünki sen cevap veremem yani:26::26::26:

evet tatlım siz erken başladınız sterese,kendinize 1 yıl tanıyın tatlım,hiç stres yapmadan gecirin.Ama şunu söyliyeyim,önce gidib bütün testlerinizi yaptırın,kafanızı rahatlatın,hiç problem yok deyin ve bekleyin,problem olmasada stres yeterli oluyor cunkü,mesala ben artık önümüzdeki ay herşeyi bırakıcam bir kenara,..olmayınca olmuyor deyip akışına bırakıcam hayatı:))

Benimde bu ay 4. olacak ama tık yok
Gerçi daha bata 13 gün var kaç yaşındasın canım?
25 yaş altıysan ilk 3ayda hamile kalma olasılığın benim gibi 29yaşında olan birisine göre çok yüksek:)

27 yaşındayım cnm
benimde bat a 6 gun var bakalımm hayırlısı hepimiz için belki ikimizdende güzel haberlerler gelir belli olur

Sen bütün testlerini yaptırdın mı canım bende korkudan bütün testlerimi hsg mi falan çektirdim bende bir sıkıntı yokmuş şimdi eşim yaptıracak tetkikleri ve sonra Allaha bırakacağız inşallah en kısa sürede hepimize nasip eder Allahımmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…