Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

27 yaşındayım cnm
benimde bat a 6 gun var bakalımm hayırlısı hepimiz için belki ikimizdende güzel haberlerler gelir belli olur

İnşallah canım inşallah
Benim şu 2-3gün yumurtlama dönemim ama aksi gibi grip oldum
Ve değerlendiremedik maalesef ben bu aydan pek ümitli değilim ama belli mi olur belki geç yumurtlama söz konusu falan olur diye ümitlerimi kesmiyorum tabi ki:):):)

Merhaba hanimlar
Ne kadar kalabalik olmusuz masallah
Hamile arkadaslari tebrik ederim darisi basimiza

ben anlamadım gitti..2 gündür sabahları test yapıyorum silik çizgi çıkıyordu.. akşama doğru yaptım negatif çıktı. karnım çok ağrıdı ve şuan damla şeklinde kan geldi Allahım çıldıracağım.adet oldum sanırım. neden 2. çizgi silik çıktıki umutlanmıştım..

ÖNCELIKLE
rainsun:
OGİBİ tebrikler tatlım,Allah kucağına sağlıklı bi şekilde almayıda nasip etsin..Darısı hepimizin başına innşallahh..

coook ama cok teskkr ederım canım bnm ınsallah amınn allahım sızlerınde dıleklerını kabul etsın bu dygyu sızlerede yasatsın ınsallh

elisaa:
Ogibi tebrikler darisi bizlere insallah

cok teskkr edıorum canm bnm allh razı olsun ınsallah tatlım ınsallh <3

sewoo_83:
senin haberi beklioduk cnm çok sevindim.Allahım inşallah kucağına da almayı nasip eder...darısı da bizim başımıza artık...

ınsallah canım benm cok saol ınsallah artık ben topu sızlere attım :)

taydin:
Tebriklerrrrrr

Darısı başımıza hayırlısıyla..

tesekkurler.ınsallah canım amın..

arkadaslarım bnm canlarım geleecegın guzel ve cok ozel anne adayları guzel dılklerın ve tebrıklerın ıcın bnı bu mutlu gunumde yanlız bırakmayıp mutluluguma ortak olp sewncımı paylastıgınız ıcın sızlere ne kadar teskkr etsm azdır.allah bu merhametınız sıcak kalplılıgınz ıyılıgınız karsısında sızın de yuzunu guldursun bugun bana ve esıme o salak ıfadeyı taktıran gulumseyı hepınıze nasıp etsın ınsallah bunlar cok guzel duygular ya :) emınım bıgun bu duyguyu hepınız yasıcaksınz dualarım sızınle

Canım şimdi okudum daha Allahım hayırlısıyla kucağında nasip etsin inşallah

birgünde 2 hamiş haberiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim tatlım gözlerim dolduuu tebriklerrr ALLAH tamamına erdirsin canım darısı isteyen herkesin ve bzielrin başına olsun

hemen ekliyorum annişimmmmm

teskkr ederım cnm saol amın ınsallh :) teskkr ederım bıtanem ellerın dert gormesın karnın bos kalmasın ınsallah :)

canım tebrik ederim. anlatsana biraz. yumurtlama günlerine dikkat etmişmiydin

teskkr ederım canım.ne anlataım ne ıstıyorsan sor anlatırım :) ewt fazla olmasada ettık canım :) bı kac gun kacrdık ama bu ay hızlı cıktı bızım bebıs hemen yapısıvermıs :)

Canım, tebrik ederim, çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Listeye de ekleyeceğim şimdi :13:
Canım, senden birşey rica etsek, şu iğne testini de yapsan yarın, sonucu bize söylesen

cok teskkr ederım canım bende ben nasıl sewındım bılemessın heleeee :) amın ınsallh canım benm tabıkı canım memnunıyetle yaprım yarın sonuc elınızde bılın :)

süper
cok teskkr ederım canım bende ben nasıl sewındım bılemessın heleeee :) amın ınsallh canım benm tabıkı canım memnunıyetle yaprım yarın sonuc elınızde bılın :)

Ollleeyyy :13: Çok teşekkürler canım benim yaa süper annesin sen inan bana

süper

Ollleeyyy :13: Çok teşekkürler canım benim yaa süper annesin sen inan bana

rıca ederım canım benm.ınan sende ole olcaksınn guzelım bnm..sende buna ınan..burdakı btun arkdslarımı grmemıs tanısmamıs olsamda hepsı bana cok ıcten cok samımı gelıyor hepınız cok sewıyorum canlrım benm..

ya canımbenm bısı sorucam ya bu hamılelık takvımı varya yazılarımızın altında cıkıor bn onu beceremedım ya nasıl yapıcaz onu :)

ya canımbenm bısı sorucam ya bu hamılelık takvımı varya yazılarımızın altında cıkıor bn onu beceremedım ya nasıl yapıcaz onu :)

Canım, sanırım şu adımları takip edeceksin: Kullanıcı kontrol paneli --> Profili düzenle --> Bebeğinizin tahmini doğum tarihi ... Dene bir bakalım canım. Ayriyeten yine profil ayarlarinin cizelge adlı bölümden de orada yazan sitelerden yıldönümü, doğum zamanı, ovulasyon vs. de ekleyebiliyorsun.

canım paylaşmak istermisin sana destek oluruz az çok rahatlarsın

inan isterdim canım ama o kadar uzun hikayeki anlatsam roman olur yazmakla bitmez... bu arada dün akşam üzeri adet olacakmışım gibi karnım ağırdı bi süre sonra lavaboya gittim akan bişe yok ama silindiğimde peçetede kan vardı ama çok açık pembe renkli sonrasında şu zamana kadar akan bişe yok :) sadece silindiğimde peçetede oluyo kızlar sizce sevinmeli miyim üstüne görme olabilir mi yardımcı olun bana hamile olup üstüne gören var mı ????????

ben yaptırdım canım aynen,allaha şükür normal eşimde yaptırdı ama morfolojiye baktırmamıştık,ayrıntılı olarak önümüzdeki ay onada baktıracaz,umarım sorun olmaz,ondan sonra Allah ne zaman kısmet ederse diyecem:))

tatlım sabahları hcg hormonu daha yoğundur,o yüzden çıkar,sonuçta hamileliğin ilk zamanları ya,akşama doğru sıvı alındığı için yoğunluğu azalır,15 gün falan geçse akşamlarıda çıkar.Sen git bi kan testi yaptır hemen,niye silik çizgi çıksınki hamile değilsen?Belki hamilesin ve bir problem var,çabuk git kan testi yaptır arkadaşım.Aile hekimleri bile yapıyor hemencik..bazı hamilelerde kan geliyor,ama cok değilmiş ,az az kan gelirmiş,karınlarıda ağrırmış canım..

ya benide ekleyin listeye 8 eylüldü benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…