EYLÜLDE DÜĞÜNÜM VAR VE BEN HALA ŞİŞMANIM :)) Eylüle kadar 50 olmaya karar verdim...))

GizemSeckinGul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
94
42
53
Arkadaşlar ben bu aralar kilo vericem diye salak saçma diyetler yapıyorum. yemek hiç yemeye yemeye midemi küçültüm ama hem kiloda veremiyorum. midemi bozdum, ne yersem yiyeyim midem yanıyor, midem bulanıyor.. Ama kiloda veremiyorum napcam ben ya.. Ekmeği tamamen kestim hiçççççççççççççççççççççççççç ekmek yemiyorum sabahta dahil oolmak üzere hiç yemiyorum. Fakat kilo veremiyorum yardım edin:))) :17::17::17:

şu an kaç kilosun ki ve yaşın boyun kaç.....kesinlikle düzenli yemelisin öle hiç bişy yemedn mide küçülünce kilo veremezsn organlarına zarar verirsn kilo versen de sonrasında 2 katını alırsın...

bi kere gnde mutlaka 2litre su içmelisn içmezsen kilo vermeyi unut...

sabah kahvaltını 9 a kadar yapmalısın....yumurta çok ii olur kahvaltılarda tabi haşlanmış..

3 ana 3 ara öğün yapmalısın...

öğünlern arasında 2-2,5 saat olamalı ara ve ana öğün arası yani

öğlenleri et kuru bakla türü 1 dilim ekemk ile akşamları çorba ve sebze olmalı mennde

akşam ekmek yemezsen daha iyi olur....

ana öğünlerde yarım kase yoğurt ve bol slata yiyebilirsin....

ara öğün olarak

kuru meyve hurma incir kuru kayısı gbi yada mevsm meyvesi yada ceviz badem gbi kuru yemiş yemelisin....

çayı şekersiz içmelisin asitli şeylerden asla içmemelisn

gnde 1 -2 fncan yeşil çay içmelisin....

spor haftada en az 3 gn 40 ar dk yapmalısın...

şu an kaç kilosun ki ve yaşın boyun kaç.....kesinlikle düzenli yemelisin öle hiç bişy yemedn mide küçülünce kilo veremezsn organlarına zarar verirsn kilo versen de sonrasında 2 katını alırsın...

bi kere gnde mutlaka 2litre su içmelisn içmezsen kilo vermeyi unut...

sabah kahvaltını 9 a kadar yapmalısın....yumurta çok ii olur kahvaltılarda tabi haşlanmış..

3 ana 3 ara öğün yapmalısın...

öğünlern arasında 2-2,5 saat olamalı ara ve ana öğün arası yani

öğlenleri et kuru bakla türü 1 dilim ekemk ile akşamları çorba ve sebze olmalı mennde

akşam ekmek yemezsen daha iyi olur....

ana öğünlerde yarım kase yoğurt ve bol slata yiyebilirsin....

ara öğün olarak

kuru meyve hurma incir kuru kayısı gbi yada mevsm meyvesi yada ceviz badem gbi kuru yemiş yemelisin....

çayı şekersiz içmelisin asitli şeylerden asla içmemelisn

gnde 1 -2 fncan yeşil çay içmelisin....

spor haftada en az 3 gn 40 ar dk yapmalısın...

boyum 162 kilom 62 şuanda ama 65idi 4-5 hafatada yine verdim ama 62ye çakıldım kaldım.
ve ben 1 senede 20 kilo aldım kendimi bildim bileli 43 kiloydum ben ve bir anda 20 kilo aldım. oyüzden bu kadar cok kafama taktım
tek sorunum su içmiyorum... Spor yapiorum ve sabah kahvaltı yapmıyorum ama ne yicem sabah sanki ne yersem yiyelim kilo alıcakmışım gibi geliyor, ve yiyemiyorum hiç bir şey.

boyum 162 kilom 62 şuanda ama 65idi 4-5 hafatada yine verdim ama 62ye çakıldım kaldım.
ve ben 1 senede 20 kilo aldım kendimi bildim bileli 43 kiloydum ben ve bir anda 20 kilo aldım. oyüzden bu kadar cok kafama taktım
tek sorunum su içmiyorum... Spor yapiorum ve sabah kahvaltı yapmıyorum ama ne yicem sabah sanki ne yersem yiyelim kilo alıcakmışım gibi geliyor, ve yiyemiyorum hiç bir şey.
suuuu mutlak gerek canım olmazsa olmaz....ve senn en büyük hatan anlaşıldı kahvaltı yapmamak demek kontağı çevirmemek demek...metabolizmayı çalıştırman lazım...yoksa bütün vücut tembel olur çalışmaz ve bu durumda da yağ yanmaz....

geçn tv de sabah kahvaltı yapmamak mı daha kötü yoksa yağlı kremalı bi pasta yemek mi daha kötü

dye bi araştırma anlatıldı kahvaltı yapmamak daha kötüymüş...

suuuu mutlak gerek canım olmazsa olmaz....ve senn en büyük hatan anlaşıldı kahvaltı yapmamak demek kontağı çevirmemek demek...metabolizmayı çalıştırman lazım...yoksa bütün vücut tembel olur çalışmaz ve bu durumda da yağ yanmaz....

geçn tv de sabah kahvaltı yapmamak mı daha kötü yoksa yağlı kremalı bi pasta yemek mi daha kötü

dye bi araştırma anlatıldı kahvaltı yapmamak daha kötüymüş...

sabahları yumurta felan kaynatıp yicem. bende okudum geçenlerde. inşallah bütün kilolarım gider...
Bizim düğünden önce bir sürü düğpün koymuş bide akrabalar kıyafetlerin içine girmem lazım :)))

Back
X