Eylülde Gel

Valla inanirmisin regli oldum rahatladim okadr kadmışımki kendimi hamile olmaya kendimi sartladim sartladim olmadi hayal kırıklığı oldu beter oldum artik saldimmmm
hahaha dün akşam oturuyoruz hafif kasık ağrım vardı eyvah dedim regl olcam sonra aklıma geldi zaten reglyim düşün sabit fikir olmuş bu ay kendime bu kötülüğü yapmıcam

hayırlıysa gelsin canım güzel haber ,hayırlı olmucaksa kırmızı da başımın üstüne napalım :)
Tabi canim ömrü veren Allah gecen bir yerde okudum anne rahmine konulacak bebegin zamanini belirleyen Allah düşündümde biz nelerle uğraşıyoruz hesaplamalar falan koy ver gitsin rahat kafayla oh mis zten gelecekse rabbim en guzeliyle verir

aynen öyle canım onun zaten bu dünyada yicek ekmeği varsa sen ne kdar istemiyorum de korun gene bi yol bulup gelecektir çok kasmamak gerek artık bunu anladım..

kızlar mesai biter ben gider :) iyi akşamlar hepinize , güzel haberlere uyanacağımız bi gün olsun inşallah öpüyorum sizi

Birkac gundur okuyarak takip ediyorum arkadaslar, haftasonu temizlik ve yıldönümü; dun, bugun misafir ve yogun is temposu yedi bitirdi beni
Bir an once regl olmayi bekliyorum, 11.gun dr.takibine baslicaz kismetse. Gerci su an ondan da emin degilim, tamamen akisina mi biraksam bilemedim. Dr takibi guzel de, yine cok umutlanirsam diye endise ediyorum.

Kan testlerim iyi yumurtalar ve rahimde temiz dediler cok sukur esimde cok sukur sıkıntı yok. ..sıra yumurtalar da tıkanma var mi bakacaklar...
Heeee anladim bilmiyordum takip edemiyordum uzun süredir canim guzel haberlerine sevindim inşaallah ta ragim filmin tertemiz cikar kavusursun yavruna

İyi akşamlar kızlar. Ne güzel eşleriniz yanibasinizda kıymetini bilin. Rabbim ol derse olur zaten vaktini saatini bekliyordur elbet bebişler yeni canlar hayatımızın umut ışıkları. Olmuyor diye ne kendinizi üzün ne eşlerinizi. Benim eşim askeri personel ve şimdi çok uzaklarda o yanıma sağsalim gelsinde vakti gelince Rabbim izin verince inşallah bebişimizde olur. Kıymetini bilin beraber geçirdiğiniz anların şimdi ben çok pişmanım bu konu için kendimi de onu da üzdüğüm için...

Eger bir rahatsizligin vs yoksa dr. Takibi bence yapipta kendini şartlma akisina birak insan daha az sttes oluyor emin ol ben gecen ay alti üstü bi paket ovi. Testiyle strese girdim simdi ne olur inan bilmiyorum ama yinede kafam cok rahat inanilmaz rahat yani akışına birakmayi tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…