Ooo super bat bekleme donemindesiniz cansu galiba regli olmus onun disinda bi gelisme yok sanirim hepinizi cok ozledim bende ovi. Donemimdeyim bitmek uzere bu haftayida degerlendircez bakalim
Ben gecen ay cok stres yaptim cok umutluydumda kirmizi kartla mors oldum suanda ovi dönemimi iyi degerlendirmeye çalışıyoruz bakalim sonuclar ne gostercek sende sapsik tutunmuştur insaaalah hic beklemediğin bi anda oluveriyo vallaohhhh güzel güzel yumurtlabenimde 13-14 eylül batım az kaldı bakalım. ben pek umutlu değilim tık yok yani ne bir belirti ne birşeyyyy....kırmızılara görünecek bu gidişle
Bizde pazar yeni döndük antslyadan iyi degerlendirin tatilde mis oluyo valla stressizCnm suan alanya da tatile geldim dun geldim cumaya kadar buradayim...
Oooo erkenci sin benim mesai daha 6 ya kadar devamiyi akşamlar kızlarrrrr
benim mesai bittti
evet canımmm bu ay fos cıktım ,biz de özledik seniiiiOoo super bat bekleme donemindesiniz cansu galiba regli olmus onun disinda bi gelisme yok sanirim hepinizi cok ozledim bende ovi. Donemimdeyim bitmek uzere bu haftayida degerlendircez bakalim
hiiiççç belli olmaz ne olursa olsun hayırlısı dicez önümüze bakcaz dimi şekerrrohhhh güzel güzel yumurtlabenimde 13-14 eylül batım az kaldı bakalım. ben pek umutlu değilim tık yok yani ne bir belirti ne birşeyyyy....kırmızılara görünecek bu gidişle
Olsun be canim gecen ay bende mors oldum belki bu ayda olcam bilemiyorum ki ama maclarin keyfni cikariyorum ülke gundeminden başka hic biseyi takmıyorum kafamaevet canımmm bu ay fos cıktım ,biz de özledik seniiii
bakalım önümüzdeki maçlara bakcaz artık batlar yakın ama grubun inşallah güzel haberler alcazz
Aynen öyle diycez kizlar aynen öylehiiiççç belli olmaz ne olursa olsun hayırlısı dicez önümüze bakcaz dimi şekerrr
Ben gecen ay cok stres yaptim cok umutluydumda kirmizi kartla mors oldum suanda ovi dönemimi iyi degerlendirmeye çalışıyoruz bakalim sonuclar ne gostercek sende sapsik tutunmuştur insaaalah hic beklemediğin bi anda oluveriyo valla
en güzeli canımm bakalım benim de bugün bitiyo regl maçlar benim de başlayacakOlsun be canim gecen ay bende mors oldum belki bu ayda olcam bilemiyorum ki ama maclarin keyfni cikariyorum ülke gundeminden başka hic biseyi takmıyorum kafama
Benim esimde doktora gitti bisey cikmadi cok şükür. ..bende mecbur rahim filmine girecen artik...napalim...
en güzelini yapıyosun canım benim yaaa ben de bu ay çok çalıştım olmadı nasip değilmiş bu ay rabbim verirse bi güzel evlat alırım vermezseee elden bişey gelmezBende bu ay ov. çok çok iyi değerlendirdim ama işte olmayınca olmiiiikısmet ya...stres yapmamak lazım...Bende geçen ay stres yaptım...bu ay rahatım valla....kırmızılar gelirse de hoş gelir napalım
en güzelini yapıyosun canım benim yaaa ben de bu ay çok çalıştım olmadı nasip değilmiş bu ay rabbim verirse bi güzel evlat alırım vermezseee elden bişey gelmez
Bende bu ay ov. çok çok iyi değerlendirdim ama işte olmayınca olmiiiikısmet ya...stres yapmamak lazım...Bende geçen ay stres yaptım...bu ay rahatım valla....kırmızılar gelirse de hoş gelir napalım
evet kuşummm bence de hakkımızda hayırlısı inşallahhhaynen ağlamanın sızlanmanın hiçbirşeye faydası yok ki zaten.nasipse gelir Çin'den Yemen'den nasip değilse ne gelir elden....Olursa çok mutlu oluruz olmazsada canımız sağolsun.
en güzeli canımm bakalım benim de bugün bitiyo regl maçlar benim de başlayacak
aynen öyle yapmak gerek canım ülke gündemini de hiç söyleme içim düğüm düğüm oluyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?